Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To jest jedna z tych sytuacji ze co bys nie zrobila to i yak bedzie zle...wiec tak naprawde nie ma znaczenia co zrobisz bo co bys nie zrobila to ktos ucirpi...pytanie jest wolisz ty ciepiec czy wolisz zeby cierpial kto inny
-
amelia04072006 wrote:pewno cwalinka bedzie cierpiec a inni bede zadowolenie. tylko musi wybrac zadowolenie meza czy ojca- zajebista sytuacja
Nie wiem dlaczego stawiacie siebie zawsze na koncumyslicie ze oni postawili by was na pierwszym moejscu?
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To jest jedna z tych sytuacji ze co bys nie zrobila to i yak bedzie zle...wiec tak naprawde nie ma znaczenia co zrobisz bo co bys nie zrobila to ktos ucirpi...pytanie jest wolisz ty ciepiec czy wolisz zeby cierpial kto inny
pewnie ja pojde pokloce sie z M i albo pojdzie ze mna albo nie tak czy siak dzien bedzie zjebany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Cwalinka szkoda, ze odrazu nie powiedziałaś ze juz macie cos zaplanowane waznego na niedziele..
-
Cwalinka wrote:Asha ale nie wazne co zrobie i tak bede cierpiec jesli zostane w domu to ojciec znowu pogadanke zrobi i powiedzmy sie obrazi (tak wiem glupie bac sie w tym wieku opini i reakcji ojca)
pojdziemy to maz bedzie mial focha
Biorac na bok co oni chca...co ty chcesz robic w niedziele?amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny