Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Niestety plemniorow nie ka w tym zestawie
tylko czy przetrwaja >>
tee wiecie co ciekawe czemu nikt ntego nie wymysli,..
wibrator z funkcja podawania nasieniano kuna lepsze niz te cale IUI i tp itd
kiedy chcesz to se wsadzasz..
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Ashowy Małż może i się zgodzi na zabawę, ale na zapłodnienie go i 9m-cy ciąży to chyba nie
.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:sluchaj to sie da zalatwic
tylko czy przetrwaja >>
tee wiecie co ciekawe czemu nikt ntego nie wymysli,..
wibrator z funkcja podawania nasieniano kuna lepsze niz te cale IUI i tp itd
kiedy chcesz to se wsadzasz..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no ja wymyslilam domowe invitro- czyli sperma w sloiczku zamrazana w domowej zamrazarce i szukam kogos zeby to wypróbować
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:no ja wymyslilam domowe invitro- czyli sperma w sloiczku zamrazana w domowej zamrazarce i szukam kogos zeby to wypróbować
.
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Dlatego, że nigdy tego nie przechodzili
marnut, Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Odważnie. Z lodami nie pomyl i nie podaj na deser czy kumpeli przy kawie i plotach
.
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:wczoraj ogldalam drzyzge na tvn i tam byly pary gdzie facety namawiali zony na drugie dziecko. w ramach eksperymentu wsadzili ich na kozetki przymocowali jakies cos do brzucha i puszczali im chyba prod aby byly podobne skurcze do porodowych zaden nie wytrzymal 10 minut. wczesniej jeden stwierdzil ze ten bol mozna wytrzymac tylko jego laska jest malo wytrzymala na bol
Widzialam to u nas...zajebiste...kazdy facet to powinien przechodzic w liceum na biologi hahahahCwalinka lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:yyyyy mojego domowego pacana
tylko przemysl to bo jak pozniej ktoras go poda o alimentyamelia04072006 lubi tę wiadomość