Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To milo z twojej strony i swiadczy o akcepltacji i wyrozumialosci
ale teraz ma inna babeczke, bardzo milai tez taka wyrozumiala i taka no nie narzucajaca sie
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:tej jego lafiryndy prze ktora odszedl od mamy do tej pory nie trfie
ale teraz ma inna babeczke, bardzo milai tez taka wyrozumiala i taka no nie narzucajaca sie
Oj to dobrzeze sie jakos ulozylo, bo jak rodzice sa niszczesliwi razem to i dzieci tez szczesliwe nie sa
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:Warsztat chcialam zamknac bo jestem stara, poza tym wyszly mi zajebiscie zle wyniki z hormonow wiec tak se pykalam zeby pykac ale nadziei nie mialam. Weszlam na zielarki , obczytalam calusienki watek i stwierdzilam ze zanim zrezygnuje sprobuje jeszce donga i pojechalam na wariata. Efekt ja widac. Izuni sie udalo i mam nadzieje ze reszcie tez sie uda
Amelia - Kochana, "stara" to będziesz jak Twoja córka będzie zachodziła w ciążę, albo i wtedy jeszcze nie. Ale super, że Dong i Inofolic tak Ci wyniki poprawił, jak nie uda mi się w tym m-cu zajść, to od przyszłego biorę ten zestaw
.
Iza - lepiej przespać niż przerzygać pierwszy trymestr.
Cwalinko - tak jak piszesz, odbijemy sobie te wczesne pobudki w weekend jak zaczniemy zrywać dzieci do szkół. No i baw się dziś dobrze na tym rodzinnym obiedzie
.
Asha - a co to za forma wyjazdu i wypoczynku, jeśli to nie tajemnica? Jakieś zwiedzanie, leżenie bykiem w spa czy "wsi spokojna, wsi wesoła"?
-
nick nieaktualny
-
Wyjazd na wies ale do takiego centum wypoczynkowego czy jak tam sie to nazywa...do domku...a tam jest tez hotel i tam jest wszystko..baseny, spa i wszystkie pierdoly ..a w miedzyczasie lezenie kolami do gory
marnut, Ania_84, Cwalinka, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wyjazd na wies ale do takiego centum wypoczynkowego czy jak tam sie to nazywa...do domku...a tam jest tez hotel i tam jest wszystko..baseny, spa i wszystkie pierdoly ..a w miedzyczasie lezenie kolami do gory
marnut lubi tę wiadomość
-
No to Asha widze ze odpoczynek pełna para
oki zostawiam was i biore sie porzadnie za prace
papa milej niedzieliAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wyjazd na wies ale do takiego centum wypoczynkowego czy jak tam sie to nazywa...do domku...a tam jest tez hotel i tam jest wszystko..baseny, spa i wszystkie pierdoly ..a w miedzyczasie lezenie kolami do gory
. Sprzeda nerkę i będzie na spa
.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:U mnie tesciowa placi...tez jakies wyjcie
. Nie mamy najlepszych relacji, jak się można domyślać
.
-
marnut wrote:Moja teściowa zapłaciłaby za mnie tylko w jednym przypadku, ale za to każdą cenę - żebym zostawiła jej swoje dzieci i wyniosła się do wszystkich diabłów
. Nie mamy najlepszych relacji, jak się można domyślać
.
to ja mam tak z tesciem
-
nick nieaktualny