Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
włąsnie szukam Twojej tempki a ta w pizdu gdzies znikla
jak to masz wolne ?? i bie bedzie cie z nami -
Cwalinka Twoja tempka poleciala sobie wkule jak moja ;/ moz e taki dzien ;/ albo wiesz termometr sie pierdolnal
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Cwalinka Twoja tempka poleciala sobie wkule jak moja ;/ moz e taki dzien ;/ albo wiesz termometr sie pierdolnal
a wyjasnienie czemu jestem a moze mnie nie byc jest na stronie poprzedniej -
nick nieaktualny
-
noo co TY jak ma wolne to niech zrobi ci niespodzianke da ci papcie i powie kochana zonao ja sie zajme wszytskim a ty wypoczywaj
Asha, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:noo co TY jak ma wolne to niech zrobi ci niespodzianke da ci papcie i powie kochana zonao ja sie zajme wszytskim a ty wypoczywaj
O to to to...a ty kochanie siedz sobie z tymi dupami na forum caly dzien ja ci bede kawusie donosil hahahahahhAnia_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:O to to to...a ty kochanie siedz sobie z tymi dupami na forum caly dzien ja ci bede kawusie donosil hahahahahh
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny!
Cwalinka, jakieś 3-4 cykle temu też się wkurzyłam na temp, bo stała w miejscu a było 3 dni po szczycie śluzu. Aż normalnie temat założyłam(może znajdziesz na Temperatury Wykresy Płodność). I odpisała mi dość zorientowana dziewczyna (pisała dużo i składnie, ale nie wszystko powtórzę
), że skok temp może wystąpić do 4 dni po owu i nie jest to jakiś powód do niepokoju. Faktycznie, skok pojawił się na następny dzień
. Poczekaj jeszcze 3 dni, jeszcze będzie czas na nerwa i wkurwa
.
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Bezwzglednie...miedzy jednym oknem a drugim hahhaha
Cwalinka lubi tę wiadomość