Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:dawaj przepis. kocham wazywa
Przepisu generalnie nie ma kochana bo ja to dzisiaj wymyslilam....wrzucialm....cebule, szczypior,czerwona kapuste,marchewke,pomidory, papryke,grzyby,czosne, ketchp,koncentrat pomidorowy, troche rosolu, kostki,vegety i tyle...caly dzien na malym ogniu i gotowe
Aaaaa i kielbase w krazkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 19:53
-
amelia04072006 wrote:ja ich nie cierpie . za to lubie wszystko ci sie zwie warzywem
To ja tak wlasnie robie cos w tym stylu przynajmniej raz w tygodniu...ze zbieram po kolei z polek warzywa jakie mi tam podejda pod reke, za kazdym razem inne...i raz na tydzien wrzucam to do tej mojej magicznej maszynki, za kazdym razem z innym miesej i za kazdym razem inne danie uwielbiam tak gotowac -
amelia04072006 wrote:mialam ci sie cos spytac. bierzesz wita b6 i syrop wykrztusny. o syropie wiem ze zwieksza sluz a witamina na co ?
Na podniesienie progesteronu
I dziala bo jak porownasz moj zeszly wykres a jeszcze wczesniejszy to jest zasadnicza roznica w drugiej fazieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 20:06