Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Myslisz ze jest sens?
-
amelia04072006 wrote:nie wiem dlaczego ty wogole robisz je rano. przeciez tak nie wolno. rob po poludniu lub wieczorem. zreszta nie powinno sie brac pod wuwage pozostalych po pozytywnym, wiec niewiem czy jest sens sie stresowac. tempka jest juz ok. wiec tylko sie serduszkuj tak na wszelki wypadek
Bo te testy ktore mam zawsze byly wiarygodne rano, wychodzily pozytywne tylko w owu i wtedy kiedy monitor pokazywal owu, ja i tak po poludniu robilam drugi i zawsze sie potwierdzalo, ze owu jest...ale nie w tym miesiacu...dlatego -
Asha wrote:Bo te testy ktore mam zawsze byly wiarygodne rano, wychodzily pozytywne tylko w owu i wtedy kiedy monitor pokazywal owu, ja i tak po poludniu robilam drugi i zawsze sie potwierdzalo, ze owu jest...ale nie w tym miesiacu...dlatego
-
amelia04072006 wrote:w pierwszym moczu lh ma zawsze wieksze stezenie. odpusc juz te przymiarki do owu bo sie wykonczysz. masz juz sliczna temperaturke i inne objawy plodne. mimo twoich obaw wiec wszystko sie zgralo. jutro ostatni raz wez costangusa. chyba dluzej nie ma sensu bo teraz powinien progesteron dzialac
No ja tak myslalam wlasnie...ewentualnie jakby skok byl wiekszy to juz jutro nie brac, ale tez watpie zeby skok byl duzy, wiec chyba jeszcze jutro wezme
Dzieki slonce...jak jutro spdnie..to juz mnie chyba rozjebie -
amelia04072006 wrote:tak na upartego nawet niech idzie po lini to juz bedzie cos. brakuje jednej kreski do idealu, ale wiesz po swoim ostatnim idealnym wykresie ze on nie daje gwarancji na sukces, wiec nie ma co chciec wiecej
No tez tak mysle, ze niech przynajmniej nie spadnie to juz bedzie cos -
amelia04072006 wrote:tylko nie bierz zadnych lekow zebys bron boze jej nie zatrzymala. i na mus wykorzystaj ten weekend i pytona. syna wyslij szukac żabek w krzakach. daj mu namiot latarke i kanapke na dwa dni a wy na wojne
Nie nie..absolutnie nic nie biore, zreszta nawet nie mam na co...odpukac...damy rade synek zasypia ze sluchawkami na uszach juz teraz hahaha -
amelia04072006 wrote:on wie wiecej niz ty pewnie mogly cie wiele nauczyc teraz dzieci dorastaja szybciej zreszta wychowali siew epoce internetu a tam chulaj dusza. nto co pani nam w szkole powiedziala to wiedzielismy a teraz dzieci ksiazek nie potrzebują
Pewnie szybciej by ta siostre wystrugal z internetu niz my hahaamelia04072006 lubi tę wiadomość