Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, witam wszystkie!
Co tak w skrócie wydarzyło się od wczorajszego popołudnia?
Asha - bardzo optymistyczny avatar...
Cwalinka - jak niedziele minęła?
Czy dzisiaj któraś z naszych ciężarówek nie miała robić jakiś badań, czy już mnie pamięć zawodzi? Jeśli nie zawodzi to jak wyniki? -
Asha wrote:Na szczescie nic mi nie jest zbytnio, atakow nie mam wiec jest git, ale znam pare epileptykow to kurwa zadnej kontroli nad zyciem nie maja
-
Redhotka wrote:Cześć dziewczyny, witam wszystkie!
Co tak w skrócie wydarzyło się od wczorajszego popołudnia?
Asha - bardzo optymistyczny avatar...
Cwalinka - jak niedziele minęła?
Czy dzisiaj któraś z naszych ciężarówek nie miała robić jakiś badań, czy już mnie pamięć zawodzi? Jeśli nie zawodzi to jak wyniki?
Mik robila i Izunia...izunia nie wiadomo
Mik nie sa dobre...ale moze beda lepsze czekamy -
Iza75 wrote:nie no kurwa zajebiscie..zmartwilas mnie kochana..super, ze nic Ci nie jest ale wiadomo jak będzie?..nie no
No wlasnie...jak zobaczylam jak oni w szpitalu epilepsje traktuja to sie kurwa zalamalam normalnie...ryczalam tam za kazdym razem, bo pacjenci byli zostawiani i ataki mielibo niby to epilepsja to tak maja...kurwa myslalam ze mi psycha juz siadzie wogole
-
Asha wrote:No wlasnie...jak zobaczylam jak oni w szpitalu epilepsje traktuja to sie kurwa zalamalam normalnie...ryczalam tam za kazdym razem, bo pacjenci byli zostawiani i ataki mieli
bo niby to epilepsja to tak maja...kurwa myslalam ze mi psycha juz siadzie wogole
o żesz w morde że
kurwa co za narod pojebany !!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No wlasnie...jak zobaczylam jak oni w szpitalu epilepsje traktuja to sie kurwa zalamalam normalnie...ryczalam tam za kazdym razem, bo pacjenci byli zostawiani i ataki mieli
bo niby to epilepsja to tak maja...kurwa myslalam ze mi psycha juz siadzie wogole
-
nick nieaktualny