Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:witam
przyczlaplam z dworu
zjadlam obiad i zdazylam was nadrobic
Asha super ze jest Lutka
co do informatykow to cos w tym jest, bo moj szwagier do informatk a wspolnego jezyk z nim znalezc nie potrafie
Hahaha sprobuj maila mu wyslac to napewno sie dogadacie hahahahahCwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:to wysli ich do USA
. To taki typ co swoje dziecko szponami i pazurami trzyma
. Ja jestem ta zła co im zabrała synka, nie pozwoliła usynowić i "ucórkowić" wnuków i nie ma najmniejszej ochoty się im podporządkować. A wszak "jestem dzieckiem, bo zawsze będę dzieckiem"
. Szał, po prostu szał. Niech sobie żyją w tej swojej dwuosobowej sekcie z wypaczonym spojrzeniem na świat - ale niech mnie nie indoktrynują
.
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ja sama jestem gotowa się tam wynieść, ale obawiam się że i tak mnie dorwą
. To taki typ co swoje dziecko szponami i pazurami trzyma
. Ja jestem ta zła co im zabrała synka, nie pozwoliła usynowić i "ucórkowić" wnuków i nie ma najmniejszej ochoty się im podporządkować. A wszak "jestem dzieckiem, bo zawsze będę dzieckiem"
. Szał, po prostu szał. Niech sobie żyją w tej swojej dwuosobowej sekcie z wypaczonym spojrzeniem na świat - ale niech mnie nie indoktrynują
.
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:masakra
, za to można się wyprowadzić 500km dalej
.
Niestety, posiadają domek letniskowy w Bieszczadach i siedzą tu od maja do października. 50km dalej, ale i tak za blisko.
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość