Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:On za godzine gdzies ma przyjsc...to na godzine to nie ma sensu hahahhaha...i sie tylko zaspie i sie wkurwie ze musze wstawac i zimno mi bedzie hahahahaha
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:fakt hahhah jak mnie wkurwia jak mnie ktoś czyli stary szturcha, ze mam wstawać
Nooo hahahhaha ja zawsze ide i mowie na godzinke...obudz mnie za godzinke..po godzinie stary mnie budzi hahaha a ja mowi ...jeszcze pol godzinki
....no to za pol godzinki hahahah...znowu mowie jeszcze 15 minut....hahahah za 15 minut..oj kochanie ja spie tu do cholery daj mi pospac a nie przylazisz caly czas hahahahhaahha i wkurw na maksa ze mi lazi hahahahah
Iza75, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To plemniory mi sie zagotuja
nie mozna
.
Ale ok - wierzę, że nie można. To faktycznie tylko nospa/paracetamol
. Albo kołek w zębach zagryzać
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:45
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:A to one jeszcze Ci potrzebne? Bo myślałam, że tam się już morula czy blastula turla po jajnikach
.
Ale ok - wierzę, że nie można. To faktycznie tylko nospa/paracetamol
. Albo kołek w zębach zagryzać
.
Nawet jak sie juz tam turla to nie mozna przegrzewac
Nospe max wzielam zobaczymynaparza w cholere
jakby nie to ze oba bola to bys sie zlekla ze wyrostek
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nawet jak sie juz tam turla to nie mozna przegrzewac
Nospe max wzielam zobaczymynaparza w cholere
jakby nie to ze oba bola to bys sie zlekla ze wyrostek
Niby testuję 17.11, ale nie liczę na ten cykl. Seksu mało, owulacja z lewego jajnika (a on jakiś parszywy jest, obie ciąże miałam z prawego), Inozytol zamiast inofolicu - no nie składa mi się to do kupy. Dlatego licze na gudzień - i to wpisałam w suwaczku.
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Łojezu, aż tak? Masakra. Dobrze, że leki wzięłaś!
Niby testuję 17.11, ale nie liczę na ten cykl. Seksu mało, owulacja z lewego jajnika (a on jakiś parszywy jest, obie ciąże miałam z prawego), Inozytol zamiast inofolicu - no nie składa mi się to do kupy. Dlatego licze na gudzień - i to wpisałam w suwaczku.
Hahahah zazwyczaj wychodzi jak sie nie planuje i nie schodzi
Zycze ci kochana zebys sie zdziwila zatem w tym miesiacu hahahahmarnut, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny