Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Niestety, gdyby z "idealnych wykresów" były ciąże, to musiałabym kupić jakiś ośrodek wczasowy, żeby moje dzieciaki pomieścić
.
Teraz biorę Donga a Amelia uświadomiła mi, że ona i Iza zaszły w ciąże już w 1 cyklu brania, więc liczę na to, że i mi w najbliższych miesiącach pomoże. Generalnie daję sobie czas na eksperymenty zielarskie do końca czerwca - jak się nie uda, niech wkraczają lekarze se swoją chemią.
Cwalinka - nic nie bzyknęłam. Małż odsypia nockę, bo mu dzieciaki dały popalić, a ja teraz robię im śniadanie, myję, ubieram, forum z doskoku - no nie ma kiedy bzykać
.
Asha - jak się patrzy na Twoje temp to trudno nie wierzyć, że będzie git.
Niestety ia mam zawsze taki wykres...juz mnie to nie podnieca ani nadzieji zadnej nie daje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja do roboty nedligo ide...ale jeszcze kwilka
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Niestety ia mam zawsze taki wykres...juz mnie to nie podnieca ani nadzieji zadnej nie daje
-
marnut wrote:Z tego co czytałam, to Twój mężczyzna ma jakieś problemy z nasieniem - coś robicie w tym kierunku, żeby poprawić wyniki, czy w Anglii nie ma co liczyć na tego typu pomoc? No i jak z tym IUI, udało się czegoś dowiedzieć - robią to w ogóle gdzieś tam?
Wyniki ma lepsze, ale dzieki pomocy ale dzieki mnie i prochom ktore znalazlam, tutaj nie ma zadnej pomocy..co do iui to za tydzien mamy spotkanie i sie okaze czy jest czy gowno znowu , ale pewnie gowno znowu -
Cwalinka wrote:no mnie pozostaje tylko czekac
kurw jak zwykleAsha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja już bym cholery dostała i chyba poszła to sprawdzić do gina, bo jak bezowulacyjny to po cholerę go przedłużać...ja jak nic nie będzie w czwartek to sprawdzę jeszcze w poniedziałek czy się jakiś dominujący pojawia i jeśli nie to niech mi daje lutkę na wywołanie okresu bo nie będę bezowulacyjnego ciągnąć
Wy to przynajmniej moze cie pojsc i sprawdzic -
Asha wrote:Wy to przynajmniej moze cie pojsc i sprawdzic
-
Asha wrote:Wyniki ma lepsze, ale dzieki pomocy ale dzieki mnie i prochom ktore znalazlam, tutaj nie ma zadnej pomocy..co do iui to za tydzien mamy spotkanie i sie okaze czy jest czy gowno znowu , ale pewnie gowno znowu
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No zobaczymy co po tej lucie sie bedzie dzialo
mam nadzieje ze mi nie rozjebie wszystkiego
Cwalinka lubi tę wiadomość