Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wyniki ma lepsze, ale dzieki pomocy ale dzieki mnie i prochom ktore znalazlam, tutaj nie ma zadnej pomocy..co do iui to za tydzien mamy spotkanie i sie okaze czy jest czy gowno znowu , ale pewnie gowno znowu
.
Mimo Twojego umiarkowanego optymizmu, życzę aby spotkanie okazało się owocne (a w przypadku wcześniejszej zieleni w ogóle niepotrzebne).
Mik - życzę, żeby gin coś tam w czwartek zauważył.
Cwalinka - w piątek lżej? Z okazji weekendu robią luzik?
mik82 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Asha - ja współczuję angielskim kobietom, bo Ty przynajmniej wiesz, że może być inaczej, szukasz informacji i leków na własną rękę i robisz co możesz - a one? Chyba od razu do Indii po surogatkę
.
Mimo Twojego umiarkowanego optymizmu, życzę aby spotkanie okazało się owocne (a w przypadku wcześniejszej zieleni w ogóle niepotrzebne).
Mik - życzę, żeby gin coś tam w czwartek zauważył.
Cwalinka - w piątek lżej? Z okazji weekendu robią luzik?
Nie dziekujeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:12
-
Asha wrote:Przez to ze oni tu maja chujowe wyniki z iui oni nie chca tego finansowac
-
nick nieaktualnywymoczylam sie i wybabelkowalam
teraz moge isc robic sniadanie
Maniek chyba zeby na weekend krzywdy ludziom nie zrobic zeby mogi pobalowac
ale kurde od wczoraj mam wzrost wagi
Asha mam nadzieje ze w robocie szybko zleci
Mik cieszmy sie wolnym
ja wolne bede miec jak sama sobie wezme, a przed swietami nawet nie mam co na to liczycmarnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię za balowanie a nie za wzrost wagi
.
Poza tym, Kochana, co się dziwisz - tłuszcz waży mniej niż mięśnie, a Ty właśnie zaczęłaś tłuszczyk na mięśnie przerabiać.
Ja już 3 tyg ćwiczę z tą moją Sindi i od tygodnia coraz mi gorzej. Pocę się jak szczur, siły brakuje, zastanawiam się czy to Dong mi dawał powera czy jak?
Amelia - po wykresach biegałaś a tu nie dobiegłaś? Zmorzyło Cię bidulko po drodze?
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny wybaczcie jako ze mam wolne poszłam sobie do dentysty a nie miałam czasu zajrzeć bo mieli na dzisiaj wolny termin na 9:30
Miki bardzo się cieszę że jesteś z nami i masz dzisiaj dużo lepszy humoroby tak dalej . Jestem pewna że wszystko będzie tak jak być powinno
Asha a ty co znów masz z tymi bólami?!leż w łóżku i wstawaj tylko siku
i czekam na wiadomość juz jest dobrze
Cwalinka wyrzuć wagę!!! Kiedyś czytałam w książkach o odchudzaniu że powinno się zmierzyć obwody a nie ważyć . Bo przez to będziesz się zniechęcać . Zmierz się dzisiaj i sprawdź za 2 tygodnie czy coś ubyłojestem przekonana że tak będzie
trzymam kciuki kochana za Twoją walkę
Reszcie mówię hello i jak coś ważnego to pisać bo mogłam przeoczyć przepraszamCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Czesc Staraczka
waga to moj nalogwiem wiem cm wazniejsze ale co ja poradze ze te cyferki mna zadza
nie moge sie podac moge tylko modyfikowac sposoby walkidalej u mamy jesteś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 13:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny