Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Tak swoją drogą dziewczyny - sporo lasek podczytuje Wasz wątek, przynajmniej tak mi się wydaje. Odkąd tu dołączyłam posypały mi się gęsto pod wykresem komentarze od osób, których kompletnie nie znam z forum
.
mowisz? Czas sie zwijac
marnut, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dong to nie lek tylko suplement
mowisz ze i ja i iza mialysmy przeczucia. ja juz plakala i myslalam zeby zrobic skok w bok bo sie balam ze to moj maz moze miec problemy. zreszta moje badania tez nie dodaly mi skrzydel wiec raczej i ten cykl mialam watpiwy -
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Tak swoją drogą dziewczyny - sporo lasek podczytuje Wasz wątek, przynajmniej tak mi się wydaje. Odkąd tu dołączyłam posypały mi się gęsto pod wykresem komentarze od osób, których kompletnie nie znam z forum
.
zwijam interesAsha, marnut lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale ziolo i nie wiem co moze w polaczeniu z mlekiem wywinac wiec wolalam nie ryzykowac. zreszta bralam donga zeby mi sie udalo a nie tak sobie wiec tym bardziej uwazalam.
mowisz ze i ja i iza mialysmy przeczucia. ja juz plakala i myslalam zeby zrobic skok w bok bo sie balam ze to moj maz moze miec problemy. zreszta moje badania tez nie dodaly mi skrzydel wiec raczej i ten cykl mialam watpiwy
Odrazu po bzykaniu mowilas ze ci sie udaloze juz noe wspomne o suwaku hahahah wiedzialas kochanie