X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    czego kurwa sie boja??? Sorki ale nerwa zlapalam :-/ i dobry wieczór

Sie,aneczko kochaniutka, nareszcie i nie ispna jestes :-D

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Sie,aneczko kochaniutka, nareszcie i nie ispna jestes :-D
    glutem sie zlitowal dzisiaj moje serduszko <3

Asha, marnut lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    dlatego cisnienie mi sie podnioslo bo ja zeby wiedziec to co wiem teraz to czytalam, uczylam sie czesto na wlasnych bledach i gdyby nie ten watek nadal bylabym sama :/

Wlasnie...a dla innych jest na talezu podane...i nie byloby to takie zle gdyby ten ktos wszedl na watek i zapytal a nie beszczelnie czytal

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Czas najwyzszy bo wkurwia mnie to, odwagi laski nie maja, ja tego nie ogarniam seryjnie
    Nie dziw się, Wasza grupa sprawia wrażenie bardzo zgranej - przeżyłyście już razem niejedno. A jak wiadomo w zgrane grupy trudniej wejść.
    Do tego jesteście bezkompromisowe, nie unikacie konfrontacji - to może odpowiadać, ale może też wywoływać strach :).
    No i trudno za Wami nadążyć :).

No i jak nie ogarniasz, Asha - kto może o tym wszystkim lepiej wiedzieć niż terapeutka :)?

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Asha, nie dziw się. Niewiele jest wątków, gdzie można spotkać tak luźną atmosferę, gdzie starania są jakby wątkiem pobocznym :).
    Ja sama dobrych kilka dni siedziałam tu i turlałam się ze śmiechu tylko Was czytając.
    Zazwyczaj dziewczyny, które starają się dość krótko są bardzo na ciąże nastawione i wypatrują objawów w każdym zakłuciu jajnika, każdy skok interpretują na 1000 sposobów, zastanawiają się jakie jeszcze badania można zrobić. To jest naturalne, sama przez to przechodziłam przed 1szą ciążą, o którą staraliśmy się rok (o drugą krócej tylko dlatego, że od razu pojechałam z Castagnusem).
    Dlatego ten watek jest jak odskocznia i świeży powiew na forum :D.
    tylko jesli juz zauwazylas my czesto gesto zapominamy - ja tak mam- ze nie jestesmy same. ze oprocz tych co sa na watku to sa rowniez czytajace i czytaja to co jest z przeznaczeniem dla lasek tutaj. ja sie wyplakalam totalnie i okazalo sie ze zrobilam zle bo teraz wszyscy wiedza co sie dzieje w moim zyciu. nie fajne uczucie. moj blad

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    <3 :)

Iza75, marnut lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ty wiesz co mi admin napisal, ze dla wielu dziewczyn jestesmy wsparciem i dlatego powinnysmy to kontynuowac :/
    to będzie ten zamkniety watek czy nie?
    przecież to bez sensu jest..jakim jesteśmy wsparciem dla laski ktora tylko czyta i sie pośmieję czasem albo zdziwi...no jakim ja sie pytam

amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Nie łap nerwa Iza, bo nie ma o co się denerwować :).

Nie będę się tu wypowiadać za wszystkie podczytujące, bo nic mi do nich. Takie są moje podejrzenia i tylko to :).

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie dziw się, Wasza grupa sprawia wrażenie bardzo zgranej - przeżyłyście już razem niejedno. A jak wiadomo w zgrane grupy trudniej wejść.
    Do tego jesteście bezkompromisowe, nie unikacie konfrontacji - to może odpowiadać, ale może też wywoływać strach :).
    w tym wypadku musze sie zgodzic.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

No i jak nie ogarniasz, Asha - kto może o tym wszystkim lepiej wiedzieć niż terapeutka :)?

Dlatego przez takie osoby watek bedzie zamkniety :-/

Ale jedno z drugim sie gryzie co mowisz....bo mowisz ze my jestesmy tak zzyte i dajemy wsparcie i rade i wogole ze tylko pioro w dupe ze laski nie chca wchodzic bo my mowimy co myslimy i nie boimy sie konfronacji..... No to te osoby naprawde nie wiedza czego szukaja i siebie same oszukuja wegleg mnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    tylko jesli juz zauwazylas my czesto gesto zapominamy - ja tak mam- ze nie jestesmy same. ze oprocz tych co sa na watku to sa rowniez czytajace i czytaja to co jest z przeznaczeniem dla lasek tutaj. ja sie wyplakalam totalnie i okazalo sie ze zrobilam zle bo teraz wszyscy wiedza co sie dzieje w moim zyciu. nie fajne uczucie. moj blad
    Takie uroki forum publicznego :/.
    No i moja uwaga - to, że są tu rzesze podczytujących wnioskuję wyłącznie z tego, że pod moim wykresem pojawiło się multum komentarzy i zbiegło się to w czasie z dołączeniem tu. Równie dobrze może to być przypadek, choć w to nie wierzę.

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    przecież to bez sensu jest..jakim jesteśmy wsparciem dla laski ktora tylko czyta i sie pośmieję czasem albo zdziwi...no jakim ja sie pytam
    przy nastepnej aktualizacji maja pomyslec :/
    bo my stare jestemy wiec ucza sie jak sobie meza patelnia wychowac :D

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    przy nastepnej aktualizacji maja pomyslec :/
    bo my stare jestemy wiec ucza sie jak sobie meza patelnia wychowac :D

Rece opadaja...pewnie admin sie dobrze bawi jak nas czyta i dlatego nie zamknie hahahhaha

Iza75, amelia04072006, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dlatego przez takie osoby watek bedzie zamkniety :-/

Ale jedno z drugim sie gryzie co mowisz....bo mowisz ze my jestesmy tak zzyte i dajemy wsparcie i rade i wogole ze tylko pioro w dupe ze laski nie chca wchodzic bo my mowimy co myslimy i nie boimy sie konfronacji..... No to te osoby naprawde nie wiedza czego szukaja i siebie same oszukuja wegleg mnie
    jesuuu czytam 3 raz i nie rozumiem :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    jesuuu czytam 3 raz i nie rozumiem :(

Hahahahhaha

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie łap nerwa Iza, bo nie ma o co się denerwować :).

Nie będę się tu wypowiadać za wszystkie podczytujące, bo nic mi do nich. Takie są moje podejrzenia i tylko to :).
    to nawet nie chodzi o nerwy...odechciewa mi sie po prostu pisać otwarcie w tym momencie :-/..ja tego nie ogarniam po prostu...to mi sie kojarzy z facetem z luneta w oknie po zmroku...takie podgkadanie...ja ostatnio wolno myślę i ciezko mi jest ubrać w slowa to co czuje anie czuje sie fajnie z tym teraz...
    ja rozumiem, ze to nie jest zamkniete forum i kazdy ma prawo tu wejść oczywiscie jadna sprawa..tylko niech do cholery wlezie...

amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Takie uroki forum publicznego :/.
    No i moja uwaga - to, że są tu rzesze podczytujących wnioskuję wyłącznie z tego, że pod moim wykresem pojawiło się multum komentarzy i zbiegło się to w czasie z dołączeniem tu. Równie dobrze może to być przypadek, choć w to nie wierzę.
    no wlasnie ja sie czulam jak w domu i zapomnialam. blad przedszkolaka :/
    musze oblukac co sie u ciebie dzieje :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    to nawet nie chodzi o nerwy...odechciewa mi sie po prostu pisać otwarcie w tym momencie :-/..ja tego nie ogarniam po prostu...to mi sie kojarzy z facetem z luneta w oknie po zmroku...takie podgkadanie...ja ostatnio wolno myślę i ciezko mi jest ubrać w slowa to co czuje anie czuje sie fajnie z tym teraz...
    ja rozumiem, ze to nie jest zamkniete forum i kazdy ma prawo tu wejść oczywiscie jadna sprawa..tylko niech do cholery wlezie...
    prowde piszesz :(

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Nie wsparciem. Odskocznią. Czytałam Was jakiś czas zanim się włączyłam.
    Przepraszam, jeśli to kogoś urazi - ale Wasze dialogi (te kiedy objawiały się "zryte berety") były dla mnie często dużo śmieszniejsze niż skecze czy komedie :).
    A kiedy działy się rzeczy złe, podziwiałam jak się wspieracie i razem z Wami było mi smutno.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Rece opadaja...pewnie admin sie dobrze bawi jak nas czyta i dlatego nie zamknie hahahhaha
    mozesz miec racje :D

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

‹‹ 2783 2784 2785 2786 2787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ