Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    czego kurwa sie boja??? Sorki ale nerwa zlapalam :-/ i dobry wieczór

Sie,aneczko kochaniutka, nareszcie i nie ispna jestes :-D

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Sie,aneczko kochaniutka, nareszcie i nie ispna jestes :-D
    glutem sie zlitowal dzisiaj moje serduszko <3

Asha, marnut lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    dlatego cisnienie mi sie podnioslo bo ja zeby wiedziec to co wiem teraz to czytalam, uczylam sie czesto na wlasnych bledach i gdyby nie ten watek nadal bylabym sama :/

Wlasnie...a dla innych jest na talezu podane...i nie byloby to takie zle gdyby ten ktos wszedl na watek i zapytal a nie beszczelnie czytal

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Czas najwyzszy bo wkurwia mnie to, odwagi laski nie maja, ja tego nie ogarniam seryjnie
    Nie dziw się, Wasza grupa sprawia wrażenie bardzo zgranej - przeżyłyście już razem niejedno. A jak wiadomo w zgrane grupy trudniej wejść.
    Do tego jesteście bezkompromisowe, nie unikacie konfrontacji - to może odpowiadać, ale może też wywoływać strach :).
    No i trudno za Wami nadążyć :).

No i jak nie ogarniasz, Asha - kto może o tym wszystkim lepiej wiedzieć niż terapeutka :)?

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Asha, nie dziw się. Niewiele jest wątków, gdzie można spotkać tak luźną atmosferę, gdzie starania są jakby wątkiem pobocznym :).
    Ja sama dobrych kilka dni siedziałam tu i turlałam się ze śmiechu tylko Was czytając.
    Zazwyczaj dziewczyny, które starają się dość krótko są bardzo na ciąże nastawione i wypatrują objawów w każdym zakłuciu jajnika, każdy skok interpretują na 1000 sposobów, zastanawiają się jakie jeszcze badania można zrobić. To jest naturalne, sama przez to przechodziłam przed 1szą ciążą, o którą staraliśmy się rok (o drugą krócej tylko dlatego, że od razu pojechałam z Castagnusem).
    Dlatego ten watek jest jak odskocznia i świeży powiew na forum :D.
    tylko jesli juz zauwazylas my czesto gesto zapominamy - ja tak mam- ze nie jestesmy same. ze oprocz tych co sa na watku to sa rowniez czytajace i czytaja to co jest z przeznaczeniem dla lasek tutaj. ja sie wyplakalam totalnie i okazalo sie ze zrobilam zle bo teraz wszyscy wiedza co sie dzieje w moim zyciu. nie fajne uczucie. moj blad

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    <3 :)

Iza75, marnut lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ty wiesz co mi admin napisal, ze dla wielu dziewczyn jestesmy wsparciem i dlatego powinnysmy to kontynuowac :/
    to będzie ten zamkniety watek czy nie?
    przecież to bez sensu jest..jakim jesteśmy wsparciem dla laski ktora tylko czyta i sie pośmieję czasem albo zdziwi...no jakim ja sie pytam

amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Nie łap nerwa Iza, bo nie ma o co się denerwować :).

Nie będę się tu wypowiadać za wszystkie podczytujące, bo nic mi do nich. Takie są moje podejrzenia i tylko to :).

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie dziw się, Wasza grupa sprawia wrażenie bardzo zgranej - przeżyłyście już razem niejedno. A jak wiadomo w zgrane grupy trudniej wejść.
    Do tego jesteście bezkompromisowe, nie unikacie konfrontacji - to może odpowiadać, ale może też wywoływać strach :).
    w tym wypadku musze sie zgodzic.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

No i jak nie ogarniasz, Asha - kto może o tym wszystkim lepiej wiedzieć niż terapeutka :)?

Dlatego przez takie osoby watek bedzie zamkniety :-/

Ale jedno z drugim sie gryzie co mowisz....bo mowisz ze my jestesmy tak zzyte i dajemy wsparcie i rade i wogole ze tylko pioro w dupe ze laski nie chca wchodzic bo my mowimy co myslimy i nie boimy sie konfronacji..... No to te osoby naprawde nie wiedza czego szukaja i siebie same oszukuja wegleg mnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    tylko jesli juz zauwazylas my czesto gesto zapominamy - ja tak mam- ze nie jestesmy same. ze oprocz tych co sa na watku to sa rowniez czytajace i czytaja to co jest z przeznaczeniem dla lasek tutaj. ja sie wyplakalam totalnie i okazalo sie ze zrobilam zle bo teraz wszyscy wiedza co sie dzieje w moim zyciu. nie fajne uczucie. moj blad
    Takie uroki forum publicznego :/.
    No i moja uwaga - to, że są tu rzesze podczytujących wnioskuję wyłącznie z tego, że pod moim wykresem pojawiło się multum komentarzy i zbiegło się to w czasie z dołączeniem tu. Równie dobrze może to być przypadek, choć w to nie wierzę.

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    przecież to bez sensu jest..jakim jesteśmy wsparciem dla laski ktora tylko czyta i sie pośmieję czasem albo zdziwi...no jakim ja sie pytam
    przy nastepnej aktualizacji maja pomyslec :/
    bo my stare jestemy wiec ucza sie jak sobie meza patelnia wychowac :D

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    przy nastepnej aktualizacji maja pomyslec :/
    bo my stare jestemy wiec ucza sie jak sobie meza patelnia wychowac :D

Rece opadaja...pewnie admin sie dobrze bawi jak nas czyta i dlatego nie zamknie hahahhaha

Iza75, amelia04072006, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dlatego przez takie osoby watek bedzie zamkniety :-/

Ale jedno z drugim sie gryzie co mowisz....bo mowisz ze my jestesmy tak zzyte i dajemy wsparcie i rade i wogole ze tylko pioro w dupe ze laski nie chca wchodzic bo my mowimy co myslimy i nie boimy sie konfronacji..... No to te osoby naprawde nie wiedza czego szukaja i siebie same oszukuja wegleg mnie
    jesuuu czytam 3 raz i nie rozumiem :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    jesuuu czytam 3 raz i nie rozumiem :(

Hahahahhaha

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie łap nerwa Iza, bo nie ma o co się denerwować :).

Nie będę się tu wypowiadać za wszystkie podczytujące, bo nic mi do nich. Takie są moje podejrzenia i tylko to :).
    to nawet nie chodzi o nerwy...odechciewa mi sie po prostu pisać otwarcie w tym momencie :-/..ja tego nie ogarniam po prostu...to mi sie kojarzy z facetem z luneta w oknie po zmroku...takie podgkadanie...ja ostatnio wolno myślę i ciezko mi jest ubrać w slowa to co czuje anie czuje sie fajnie z tym teraz...
    ja rozumiem, ze to nie jest zamkniete forum i kazdy ma prawo tu wejść oczywiscie jadna sprawa..tylko niech do cholery wlezie...

amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Takie uroki forum publicznego :/.
    No i moja uwaga - to, że są tu rzesze podczytujących wnioskuję wyłącznie z tego, że pod moim wykresem pojawiło się multum komentarzy i zbiegło się to w czasie z dołączeniem tu. Równie dobrze może to być przypadek, choć w to nie wierzę.
    no wlasnie ja sie czulam jak w domu i zapomnialam. blad przedszkolaka :/
    musze oblukac co sie u ciebie dzieje :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    to nawet nie chodzi o nerwy...odechciewa mi sie po prostu pisać otwarcie w tym momencie :-/..ja tego nie ogarniam po prostu...to mi sie kojarzy z facetem z luneta w oknie po zmroku...takie podgkadanie...ja ostatnio wolno myślę i ciezko mi jest ubrać w slowa to co czuje anie czuje sie fajnie z tym teraz...
    ja rozumiem, ze to nie jest zamkniete forum i kazdy ma prawo tu wejść oczywiscie jadna sprawa..tylko niech do cholery wlezie...
    prowde piszesz :(

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Nie wsparciem. Odskocznią. Czytałam Was jakiś czas zanim się włączyłam.
    Przepraszam, jeśli to kogoś urazi - ale Wasze dialogi (te kiedy objawiały się "zryte berety") były dla mnie często dużo śmieszniejsze niż skecze czy komedie :).
    A kiedy działy się rzeczy złe, podziwiałam jak się wspieracie i razem z Wami było mi smutno.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Rece opadaja...pewnie admin sie dobrze bawi jak nas czyta i dlatego nie zamknie hahahhaha
    mozesz miec racje :D

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

‹‹ 2783 2784 2785 2786 2787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ