Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:przejdziemy na fb i koniec, ale to juz nie bedzie to samo
ale to tylko moje zdanie i od razu sory jak coś źle napisałam
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:A ja myślę że dla wielu dziewczyn jesteście po prostu kopalnia wiedzy mogą podczytać co jeszcze mogą zrobić dla siebie ale nie ujawnią się bo nie chcą i tyle . Tak myślę ale czy tak jest czy wchodzą czytają nie wiem
Hehe amelia no tak sprzedasz dziecko na pół dnia będziesz spokój miała na chwilę zdarzysz posprzatac ale co z tego jak mała wróci i do wieczora będzie to samochyba że padnięta wraca to inaczej
Hej Izunia
w tym burdelu to ja malucha zgubie -
25staraczka25 wrote:A ja myślę że dla wielu dziewczyn jesteście po prostu kopalnia wiedzy mogą podczytać co jeszcze mogą zrobić dla siebie ale nie ujawnią się bo nie chcą i tyle . Tak myślę ale czy tak jest czy wchodzą czytają nie wiem
Hehe amelia no tak sprzedasz dziecko na pół dnia będziesz spokój miała na chwilę zdarzysz posprzatac ale co z tego jak mała wróci i do wieczora będzie to samochyba że padnięta wraca to inaczej
Hej Izunia
kopalnia wiedzy mówisz...moze i tak ale byliby chyba prościej zapytac niż czekac aż temat sie pojawi, tym bardziej ze o staraniach to my tak naprawdę najmniej tu mowimy bo takie bylo zalozenieAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:O,to to to.....
Wczesniej chodzilo mi oto, ze
Jezeli jestesmy takim zajebistym forum Marnut jak mowisz...ze wspieramy, jestesmy odskocznia, doradzamy lalalalal...to nie rozumiem dlaczego to ze mowimy co myslimy i to ze nie biomy sie konfrontacji ma takie kurwa znaczenie skoro jestesmy takim poszukiwanym watkiem tutaj....rozumiesz...ze to co mowisz ...nie ma sensu. Różnica taka, jak obserwować recital a wejść na scenę i zaśpiewać
. Tak to widzę.
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:hej kochana
kopalnia wiedzy mówisz...moze i tak ale byliby chyba prościej zapytac niż czekac aż temat sie pojawi, tym bardziej ze o staraniach to my tak naprawdę najmniej tu mowimy bo takie bylo zalozenie -
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Nie wiem słońce tak naprawdę jaki ktoś miałby cel tylko czytania . Ja też od razu nie weszłam w temat ale ujawnić się chciałam od samego początku . Jeśli robią to też dla pośmiania się to szkoda wogóle rozwijać ten temat bo jedna myśl mi tylko przychodzi
.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Nigdzie nie przejdziemy niech sobie czyta kto chce tu się co innego liczy byle by nie wynosiły to na inne wątki . Nie ma co się wkurwiać i myśleć czy tak faktycznie jest
ale to tylko moje zdanie i od razu sory jak coś źle napisałam
ja dostalam centralnie w ryj swiadomoscia ze nie jestesmy same - wiem glupio to brzmiAsha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:No ale staraczka, spróbuj się nie śmiać, jak tu Asha z Izą, Amelią i resztą zaczną się przerzucać co celniejszymi uwagami
.
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Mam nadzieję, że już wyjaśniłam
. Różnica taka, jak obserwować recital a wejść na scenę i zaśpiewać
. Tak to widzę.
Z mojego punktu widzenia to jak obcy sluchajacy czyjesc terapi..jak juz chcesz porownywac..i targac ze terapeuta jestem...to tak to wlasnie czuje ze my tu wypluwamy prywatne zycie a ktos siedzi za kulisami i sie cieszy z tego wszystkiego i nie ma jaj zeby slowa o sobie powiedziecIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:wiesz my przeszlysmy tu w bardzo malej grupie. juz na poprzednim watku sie zrzylysmy wiec pisalysmy co nam lezy na watrobie. dlatego krew mnie zalewa i ze oprocz tego ze sie laski ucza czytaja o naszym zyciu. zapomnialam ze tak bedzie bo dla mnie zycie to szczerosc i nie umiem powiedziec ze jest zajebiscie kiedy tak nie jest.
ja dostalam centralnie w ryj swiadomoscia ze nie jestesmy same - wiem glupio to brzmiprzepraszam jeśli uraziłam
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Nie o to mi chodziło jeśli ktoś wchodzi na wątek dziewczyn które naprawdę są po dużych przejściach tylko po to żeby się pośmiać bo im jest źle to piszac delikatne chujowe to jest . Niech mają też odwagę napisać bardzo Ci współczuję i kibicuje kiedy po kolei zalewają się łzami gdy coś nie wyjdzie
Dziekuje kochanaCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość