X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    przejdziemy na fb i koniec, ale to juz nie bedzie to samo :(
    Nigdzie nie przejdziemy niech sobie czyta kto chce tu się co innego liczy byle by nie wynosiły to na inne wątki . Nie ma co się wkurwiać i myśleć czy tak faktycznie jest ;-) ale to tylko moje zdanie i od razu sory jak coś źle napisałam :-)

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    hahhahaha to musi mi sie mozg naprawic

No to przejebane hahahahaahah

Iza75 lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem doczytalam
    w dupie mam czy mnie ktos czyta czy nie
    najwyrzniej jest zbyt mietki zeby do nas dolaczyc
    ale jestem za zamknieta grupa jakbedzie tylko taka okazja

marnut, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    A ja myślę że dla wielu dziewczyn jesteście po prostu kopalnia wiedzy mogą podczytać co jeszcze mogą zrobić dla siebie ale nie ujawnią się bo nie chcą i tyle . Tak myślę ale czy tak jest czy wchodzą czytają nie wiem :-)

Hehe amelia no tak sprzedasz dziecko na pół dnia będziesz spokój miała na chwilę zdarzysz posprzatac ale co z tego jak mała wróci i do wieczora będzie to samo :-P :-P chyba że padnięta wraca to inaczej :-P

Hej Izunia <3
    nie no ona wraca ze szkoly z pelna glowa pomysłow :/
    w tym burdelu to ja malucha zgubie :/

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    A ja myślę że dla wielu dziewczyn jesteście po prostu kopalnia wiedzy mogą podczytać co jeszcze mogą zrobić dla siebie ale nie ujawnią się bo nie chcą i tyle . Tak myślę ale czy tak jest czy wchodzą czytają nie wiem :-)

Hehe amelia no tak sprzedasz dziecko na pół dnia będziesz spokój miała na chwilę zdarzysz posprzatac ale co z tego jak mała wróci i do wieczora będzie to samo :-P :-P chyba że padnięta wraca to inaczej :-P

Hej Izunia <3
    hej kochana :-)
    kopalnia wiedzy mówisz...moze i tak ale byliby chyba prościej zapytac niż czekac aż temat sie pojawi, tym bardziej ze o staraniach to my tak naprawdę najmniej tu mowimy bo takie bylo zalozenie

Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    nie no ona wraca ze szkoly z pelna glowa pomysłow :/
    w tym burdelu to ja malucha zgubie :/
    Heh no to pięknie masz :-P to mus schować 70%zabawek i tyle :-P

Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    O,to to to.....

Wczesniej chodzilo mi oto, ze

Jezeli jestesmy takim zajebistym forum Marnut jak mowisz...ze wspieramy, jestesmy odskocznia, doradzamy lalalalal...to nie rozumiem dlaczego to ze mowimy co myslimy i to ze nie biomy sie konfrontacji ma takie kurwa znaczenie skoro jestesmy takim poszukiwanym watkiem tutaj....rozumiesz...ze to co mowisz ...nie ma sensu
    Mam nadzieję, że już wyjaśniłam :). Różnica taka, jak obserwować recital a wejść na scenę i zaśpiewać :). Tak to widzę.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Na to jest sposob :-) napisze wam na priv
    az jestem ciekawa :)

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    hej kochana :-)
    kopalnia wiedzy mówisz...moze i tak ale byliby chyba prościej zapytac niż czekac aż temat sie pojawi, tym bardziej ze o staraniach to my tak naprawdę najmniej tu mowimy bo takie bylo zalozenie
    Nie wiem słońce tak naprawdę jaki ktoś miałby cel tylko czytania . Ja też od razu nie weszłam w temat ale ujawnić się chciałam od samego początku . Jeśli robią to też dla pośmiania się to szkoda wogóle rozwijać ten temat bo jedna myśl mi tylko przychodzi ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Nie wiem słońce tak naprawdę jaki ktoś miałby cel tylko czytania . Ja też od razu nie weszłam w temat ale ujawnić się chciałam od samego początku . Jeśli robią to też dla pośmiania się to szkoda wogóle rozwijać ten temat bo jedna myśl mi tylko przychodzi ;-)
    No ale staraczka, spróbuj się nie śmiać, jak tu Asha z Izą, Amelią i resztą zaczną się przerzucać co celniejszymi uwagami :D.

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki ja bym sie przeniosla do wyrka bo mnie dupa boli od siedzenia...szybko ogarnę i jestem

Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Nigdzie nie przejdziemy niech sobie czyta kto chce tu się co innego liczy byle by nie wynosiły to na inne wątki . Nie ma co się wkurwiać i myśleć czy tak faktycznie jest ;-) ale to tylko moje zdanie i od razu sory jak coś źle napisałam :-)
    wiesz my przeszlysmy tu w bardzo malej grupie. juz na poprzednim watku sie zrzylysmy wiec pisalysmy co nam lezy na watrobie. dlatego krew mnie zalewa i ze oprocz tego ze sie laski ucza czytaja o naszym zyciu. zapomnialam ze tak bedzie bo dla mnie zycie to szczerosc i nie umiem powiedziec ze jest zajebiscie kiedy tak nie jest.
    ja dostalam centralnie w ryj swiadomoscia ze nie jestesmy same - wiem glupio to brzmi :/

Asha, Iza75 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Laseczki ja bym sie przeniosla do wyrka bo mnie dupa boli od siedzenia...szybko ogarnę i jestem

I zasniesz zarz :-/

amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    No ale staraczka, spróbuj się nie śmiać, jak tu Asha z Izą, Amelią i resztą zaczną się przerzucać co celniejszymi uwagami :D.
    Nie o to mi chodziło jeśli ktoś wchodzi na wątek dziewczyn które naprawdę są po dużych przejściach tylko po to żeby się pośmiać bo im jest źle to piszac delikatne chujowe to jest . Niech mają też odwagę napisać bardzo Ci współczuję i kibicuje kiedy po kolei zalewają się łzami gdy coś nie wyjdzie

Asha, Iza75 lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Heh no to pięknie masz :-P to mus schować 70%zabawek i tyle :-P
    jak je schowam to ona przyniesie 70 nowych :)

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane poklikalabym z wami dluzej ale mazlowaty wzywa

Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Mam nadzieję, że już wyjaśniłam :). Różnica taka, jak obserwować recital a wejść na scenę i zaśpiewać :). Tak to widzę.

Z mojego punktu widzenia to jak obcy sluchajacy czyjesc terapi..jak juz chcesz porownywac..i targac ze terapeuta jestem...to tak to wlasnie czuje ze my tu wypluwamy prywatne zycie a ktos siedzi za kulisami i sie cieszy z tego wszystkiego i nie ma jaj zeby slowa o sobie powiedziec

Iza75 lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    tylko oka nie zacznij przy okazji cwiczyc bo zginiesz jak wczoraj asha :D

Asha, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    wiesz my przeszlysmy tu w bardzo malej grupie. juz na poprzednim watku sie zrzylysmy wiec pisalysmy co nam lezy na watrobie. dlatego krew mnie zalewa i ze oprocz tego ze sie laski ucza czytaja o naszym zyciu. zapomnialam ze tak bedzie bo dla mnie zycie to szczerosc i nie umiem powiedziec ze jest zajebiscie kiedy tak nie jest.
    ja dostalam centralnie w ryj swiadomoscia ze nie jestesmy same - wiem glupio to brzmi :/
    Przykro mi że tak jest nic innego nie mogę napisać :-( przepraszam jeśli uraziłam

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Nie o to mi chodziło jeśli ktoś wchodzi na wątek dziewczyn które naprawdę są po dużych przejściach tylko po to żeby się pośmiać bo im jest źle to piszac delikatne chujowe to jest . Niech mają też odwagę napisać bardzo Ci współczuję i kibicuje kiedy po kolei zalewają się łzami gdy coś nie wyjdzie

Dziekuje kochana <3

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

‹‹ 2785 2786 2787 2788 2789 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ