Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Nie wsparciem. Odskocznią. Czytałam Was jakiś czas zanim się włączyłam.
Przepraszam, jeśli to kogoś urazi - ale Wasze dialogi (te kiedy objawiały się "zryte berety") były dla mnie często dużo śmieszniejsze niż skecze czy komedie.
A kiedy działy się rzeczy złe, podziwiałam jak się wspieracie i razem z Wami było mi smutno. -
Iza75 wrote:to nawet nie chodzi o nerwy...odechciewa mi sie po prostu pisać otwarcie w tym momencie
..ja tego nie ogarniam po prostu...to mi sie kojarzy z facetem z luneta w oknie po zmroku...takie podgkadanie...ja ostatnio wolno myślę i ciezko mi jest ubrać w slowa to co czuje anie czuje sie fajnie z tym teraz...
ja rozumiem, ze to nie jest zamkniete forum i kazdy ma prawo tu wejść oczywiscie jadna sprawa..tylko niech do cholery wlezie...
O,to to to.....
Wczesniej chodzilo mi oto, ze
Jezeli jestesmy takim zajebistym forum Marnut jak mowisz...ze wspieramy, jestesmy odskocznia, doradzamy lalalalal...to nie rozumiem dlaczego to ze mowimy co myslimy i to ze nie biomy sie konfrontacji ma takie kurwa znaczenie skoro jestesmy takim poszukiwanym watkiem tutaj....rozumiesz...ze to co mowisz ...nie ma sensuIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:O,to to to.....
Jezeli jestesmy takim zajebistym forum Marnut jak mowisz...ze wspieramy, jestesmy odskocznia, doradzamy lalalalal...to nie rozumiem dlaczego to ze mowimy co myslimy i to ze nie biomy sie konfrontacji ma takie kurwa znaczenie skoro jestesmy takim poszukiwanym watkiem tutaj....rozumiesz...ze to co mowisz ...nie ma sensuAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:O,to to to.....
Jezeli jestesmy takim zajebistym forum Marnut jak mowisz...ze wspieramy, jestesmy odskocznia, doradzamy lalalalal...to nie rozumiem dlaczego to ze mowimy co myslimy i to ze nie biomy sie konfrontacji ma takie kurwa znaczenie skoro jestesmy takim poszukiwanym watkiem tutaj....rozumiesz...ze to co mowisz ...nie ma sensuskoro jesteśmy takie zajebiste itd itp to chyba mozna przyjac, ze nie pogonimy jak ktoś sie przywita i normalnie pogada...mozg mi sie lasuje
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Dlatego przez takie osoby watek bedzie zamkniety
Ale jedno z drugim sie gryzie co mowisz....bo mowisz ze my jestesmy tak zzyte i dajemy wsparcie i rade i wogole ze tylko pioro w dupe ze laski nie chca wchodzic bo my mowimy co myslimy i nie boimy sie konfronacji..... No to te osoby naprawde nie wiedza czego szukaja i siebie same oszukuja wegleg mnie
Pióro w dupę? Ostatnio coś innego chciałaś wsadzać
.
Nie, nic się tu nie gryzie - przynajmniej wg mnie.
Reguły przebywania na tym forum są dość twarde i jasne. Sama to zresztą napisałaś ostatnio - odwołując się do serca i gówna. I jest czymś zupełnie innym podczytywanie Was (bo jest bezpieczne, na nic się człowiek nie naraża) a czym innym aktywne uczestniczenie w takiej grupie (gdzie i na serce i na gówno trzeba być gotowym). Asha, naprawdę tego nie widzisz? Fakt, jesteś twardą babką, Ciebie takie dylematy nie dotyczą zapewne - ale jesteś też terapeutą, więc wiesz co gryzie neurotyków.
-
Asha wrote:Mam nadzieje, ze zamkna...ale szczerze mowiac to w tak zwanym miedzyczasie to mam wyjebane, bo nie zamierzam sie zastanawiac nad kazdym napisanym zdaniem bo oszaleje
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no wlasnie ja tez nie rozumiem toku myslenia tych osób
skoro jesteśmy takie zajebiste itd itp to chyba mozna przyjac, ze nie pogonimy jak ktoś sie przywita i normalnie pogada...mozg mi sie lasuje
Moze ty wytlumacz teraz, bo zaraz zyla mi wyjdzieIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja myślę że dla wielu dziewczyn jesteście po prostu kopalnia wiedzy mogą podczytać co jeszcze mogą zrobić dla siebie ale nie ujawnią się bo nie chcą i tyle . Tak myślę ale czy tak jest czy wchodzą czytają nie wiem
Hehe amelia no tak sprzedasz dziecko na pół dnia będziesz spokój miała na chwilę zdarzysz posprzatac ale co z tego jak mała wróci i do wieczora będzie to samochyba że padnięta wraca to inaczej
Hej Izunia
Iza75, amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Taaaa...no i..podejrzewam, ze wiekszosc z tych lasek tez jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:57
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:a co cie przekonalo do ujawnienia sie ??
, ale bym się nie ujawniła, gdyby dziewczyna nie napisała, że jej ojciec zostawił rodzinę a od niej wymaga "szacunku do rodziny".
To był taki aktywator, bo mój ojciec też nas zostawił i tez dla innej kobiety, ale ja miałam wtedy 2l a mój brat 7m-cy. Nasze kontakty są poprawne, ale jakby gość miał czelność mówić mi o szacunku do rodziny, to bym !@#$%^& udusiła gołymi rękami.
A to, że o wątku, zasadach i dziewczynach tutaj mam bardzo pozytywne zdanie, pisałam już wcześniej.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:znam przyklad udzielania sie tutaj dla zbierania informacji i dla robienia za autorytet gdzie indziej wiec na jedno wychodzi. mozesz sie nie udzielac i sie uczyc od kogos lub sie udzielac ................. co dalej juz znamy
Na to jest sposobnapisze wam na priv
Iza75 lubi tę wiadomość