Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Nie o to mi chodziło jeśli ktoś wchodzi na wątek dziewczyn które naprawdę są po dużych przejściach tylko po to żeby się pośmiać bo im jest źle to piszac delikatne chujowe to jest . Niech mają też odwagę napisać bardzo Ci współczuję i kibicuje kiedy po kolei zalewają się łzami gdy coś nie wyjdzie
A to, że często jest tu śmiesznie, bo o taką atmosferę tu dbacie, to chyba dobrze?
Ehhh...zaczynam żałować, że Wam w ogóle temat nadałam. Przykro mi, jeśli komuś popsułam humor
.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Z mojego punktu widzenia to jak obcy sluchajacy czyjesc terapi..jak juz chcesz porownywac..i targac ze terapeuta jestem...to tak to wlasnie czuje ze my tu wypluwamy prywatne zycie a ktos siedzi za kulisami i sie cieszy z tego wszystkiego i nie ma jaj zeby slowa o sobie powiedziec
-
Cwalinka wrote:i fakt nie ladnie jest podczytywam nie wchodzac do psolecznosci
bo to tak samo jakbym uzewnetrzniala sie na ogolnodostepnym blogu
a to moim zdaniem nie jest?
chcialam ci tylek obrobic a ty nadal jestesAsha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Myślę, że nikt w takim kontekście się nie śmieje. To nie forum pełne 14letnich napalonych chłopców, tylko dorosłych kobiet, które wiedzą co to starania i tęsknota za dzieckiem.
A to, że często jest tu śmiesznie, bo o taką atmosferę tu dbacie, to chyba dobrze?
Ehhh...zaczynam żałować, że Wam w ogóle temat nadałam. Przykro mi, jeśli komuś popsułam humor
.
nie bierz tego do siebie to info dla tych co czytaja25staraczka25, Asha, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:kurna, nie ciebie sie czepiam . kurna ja chyba nie umiem wyrazic tego co mysle slowami
przechodzimy na skeypanie przejmuj się nie pierdolne ci fochem
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny