X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ide spac :P
    jest pozno :)
    dobranoc babeczki :)
    nastepna osoba jaka wejdzie bez zaproszenia wyjdzie z powrotem
    Dobranoc <3

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    kurwa chcialam przeczytać co pusalyscie durna pala ze mnie...
    Wow czemu tak ostro?! Nie nerwuj się <3

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Staram się nie brać, niemniej ja też nie weszłam na ten wątek z marszu, poczytałam go sobie wcześniej - dobrze mi to zrobiło, bo wiedziałam jakie zasady tu panują i czy mi to odpowiada czy nie. Uważałam również, że mimo wszystko dam sobie radę, nawet z wejściem do tak zgranej grupy.
    Ale zdaję sobie sprawę, że są osoby, które pomimo całej swej sympatii nie są w stanie poradzić sobie z własną nieśmiałością, lękami, czy jak to nazwać - i się nie ujawnią choćby nawet chciały.
    Asha - do Twojego zawodu targam nie bez powodu - wiesz doskonale, że ludzie nie myślą tak samo, nie takie same uczucia w nich siedzą, nie działają według schematów, więc nie rozumiem czego nie rozumiesz? Że coś co dla Ciebie nie jest problemem, dla innych może nim być :)? No może, co zrobisz?

Rozumiem ze kazdy jest inny itd, ale juz chyba widac po nas ze przyjmujemy kazdego, ze kazdego wspieramy, ze razem placzemy i sie tazem smoejemy, owszem mamy zasady i albo sie je lubi albo nie...wiec jezeli ktos to czyta to rozumiem ze lubi...jezeli ktos znalazl ten watek to rozumiem ze czegos takiego szuka....wiec jezeli juz zaszedl tak daleko....musimy czyms taka osobe odpychac ze sie boi wejsc...a z drugiej strony ta osoba nadal czyta...chce byc czescia czegos bzego sie boi....ja to rozumiem....ale tak sie nie da....albo sie wejdzie i jest sie czescia i sie doswiadczy tego wszystkiego albo sie jest tylko czytelnikiem, ktorego my nie toleryjemy w pewnym sensie , bo dla nas to kradziez prywatnosci a ptzez to pewnie czesc z was boi sie byc do konca szczera...dlatego ten watek traci swoj urok...bo na poczatku bylo inaczej, kazdy byl do konca tak poprostu soba, ale juz tak nie jest, bo wiemy ze ososby trzecie czytaja....a to nie dla nich sie tutaj zwierzamy i ye osoby nie przynosza nic do stolu...jezeli chca czytac..o nas powinny powiedziec nam cos o sobie....nie wiem jak ci to inaczej wyjasnic

marnut, 25staraczka25, Iza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Może gdybym była tutaj z wami od początku zraziłabym się do wszystkiego tak jak wy . Chodziło mi o to że jeśli ktoś czyta ten wątek i się nie ujawnia jest dla mnie głupie i chujowe ale i tak dużo zrobić z tym nie można :-( co innego gdyby nie wiem ktoś cytował lub pisał o tym co dzieje się tutaj na innych wątkach . Wtedy na pewno bym nie odpuściła . No nie wiem jak to wytłumaczyć by nie brzmiało to źle . Rozumiem Twoje zdanie Amelko i szanuje

A skad mamy pewnosc ze noe pisza...nie mamy :-/

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Staram się nie brać, niemniej ja też nie weszłam na ten wątek z marszu, poczytałam go sobie wcześniej - dobrze mi to zrobiło, bo wiedziałam jakie zasady tu panują i czy mi to odpowiada czy nie. Uważałam również, że mimo wszystko dam sobie radę, nawet z wejściem do tak zgranej grupy.
    Ale zdaję sobie sprawę, że są osoby, które pomimo całej swej sympatii nie są w stanie poradzić sobie z własną nieśmiałością, lękami, czy jak to nazwać - i się nie ujawnią choćby nawet chciały.
    Asha - do Twojego zawodu targam nie bez powodu - wiesz doskonale, że ludzie nie myślą tak samo, nie takie same uczucia w nich siedzą, nie działają według schematów, więc nie rozumiem czego nie rozumiesz? Że coś co dla Ciebie nie jest problemem, dla innych może nim być :)? No może, co zrobisz?

marnut przede wszystkim ja nie rozumiem co masz na myśli pisząc..ze uważałaś ze dasz sobie rade wchodząc do tak zgranej grupy...
    przecież to nie ring bokserski, my tu o nic nie gramy z nikim nie konkurujemy, z sobą juz na pewno nie...
    inna sprawa, ze ta nasza grupa aż tak silna nie jest, bo jak pewnie wiesz bylo nas tu wiecej...

Asha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    No zdarzyło ci się klika razy w ostatnim czasie ale musiałabym przeczesać strony żeby udowodnić :-D

:O shit nie pamietam hahahahaha

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ide spac :P
    jest pozno :)
    dobranoc babeczki :)
    nastepna osoba jaka wejdzie bez zaproszenia wyjdzie z powrotem
    :-) dobranoc piekna :-) spijcie dobrze <3

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    marnut przede wszystkim ja nie rozumiem co masz na myśli pisząc..ze uważałaś ze dasz sobie rade wchodząc do tak zgranej grupy...
    przecież to nie ring bokserski, my tu o nic nie gramy z nikim nie konkurujemy, z sobą juz na pewno nie...
    inna sprawa, ze ta nasza grupa aż tak silna nie jest, bo jak pewnie wiesz bylo nas tu wiecej...

Wlasnie

Iza75 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Wow czemu tak ostro?! Nie nerwuj się <3
    bo myslalam, ze nadrobię ale sie tak nie da szybko :-/

Asha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia dobranoc ...chociaz wcale mnie sie nie podobie :-/

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A skad mamy pewnosc ze noe pisza...nie mamy :-/
    No nie mam Asha i to jest najgorsze ale gdybym miała cały czas o tym myśleć to bym jebca dostała nie zrozum mnie źle oczywiście . Popieram co mówicie i szanuje wasze zdanie na ten temat . Ja podchodzę do tego z dystansem jeszcze bo być może się to zmieni . Jestem tu z wami wiec stoję za wami bez względu na wszystko

Iza75, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Rozumiem ze kazdy jest inny itd, ale juz chyba widac po nas ze przyjmujemy kazdego, ze kazdego wspieramy, ze razem placzemy i sie tazem smoejemy, owszem mamy zasady i albo sie je lubi albo nie...wiec jezeli ktos to czyta to rozumiem ze lubi...jezeli ktos znalazl ten watek to rozumiem ze czegos takiego szuka....wiec jezeli juz zaszedl tak daleko....musimy czyms taka osobe odpychac ze sie boi wejsc...a z drugiej strony ta osoba nadal czyta...chce byc czescia czegos bzego sie boi....ja to rozumiem....ale tak sie nie da....albo sie wejdzie i jest sie czescia i sie doswiadczy tego wszystkiego albo sie jest tylko czytelnikiem, ktorego my nie toleryjemy w pewnym sensie , bo dla nas to kradziez prywatnosci a ptzez to pewnie czesc z was boi sie byc do konca szczera...dlatego ten watek traci swoj urok...bo na poczatku bylo inaczej, kazdy byl do konca tak poprostu soba, ale juz tak nie jest, bo wiemy ze ososby trzecie czytaja....a to nie dla nich sie tutaj zwierzamy i ye osoby nie przynosza nic do stolu...jezeli chca czytac..o nas powinny powiedziec nam cos o sobie....nie wiem jak ci to inaczej wyjasnic
    O dokładnie :-)

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    bo myslalam, ze nadrobię ale sie tak nie da szybko :-/
    ;-) nie przejmuj się :-P

Iza75 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    No nie mam Asha i to jest najgorsze ale gdybym miała cały czas o tym myśleć to bym jebca dostała nie zrozum mnie źle oczywiście . Popieram co mówicie i szanuje wasze zdanie na ten temat . Ja podchodzę do tego z dystansem jeszcze bo być może się to zmieni . Jestem tu z wami wiec stoję za wami bez względu na wszystko

No ja tez sie noe zamierzam zastanawiac, ale wiem ze jak ja odchodzilam z innego forum to komentarz byl jak cholera na moj temat i na temat tego forum a prawie wszyscy udzielaja sie na roznych forach wiec ja nie wiem co sie rozchodzi gdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No ja tez sie noe zamierzam zastanawiac, ale wiem ze jak ja odchodzilam z innego forum to komentarz byl jak cholera na moj temat i na temat tego forum a prawie wszyscy udzielaja sie na roznych forach wiec ja nie wiem co sie rozchodzi gdzie
    Bo nie którym zbyt mocno rosną pióra jak autoryteta mają . Da się to odczuć , niestety :-(

Asha, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-( :-/

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Bo nie którym zbyt mocno rosną pióra jak autoryteta mają . Da się to odczuć , niestety :-(

:-/ no :-/

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co...spac mie sie chce a mam blisko bo w wyrku jestem hahhaha

25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjaśniłaś Asha, rozumiem Cię i Twój pkt widzenia.
    Napisałam również co może stresować (bo odpychać to za mocne słowo wg mnie).
    Ale tak jak nie każdy uczciwie pracuje, tak nie każdy uczciwie postępuje - jakkolwiek by tą uczciwość określać.
    Dlatego ogólnie przyjmuje się, że co nie jest zabronione jest dozwolone. A czytanie forum otwartego zabronione nie jest :/.
    Mogłabym Wam napisać, że nie zakładając forum zamkniętego, tylko pisząc na otwartym każda z nas godzi się na to, że każdy ale to każdy może ją przeczytać. Może skomentować, może się przyłączyć - ale nie musi, bo przymusu nie ma.
    Jest to fakt, z którego każdy powinna zdawać sobie sprawę. Mi to nie przeszkadza a wywalałam bardzo intymne sprawy. Ale ja uważam, że jestem tu mamutem, peselu przy nicku nie mam więc anonimowość zachowuję.

Przykro mi, że popsułam co niektórym humory :(.

Redhotka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Wiecie co...spac mie sie chce a mam blisko bo w wyrku jestem hahhaha

Cicho babo B-) hahahahah B-)

25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość

‹‹ 2788 2789 2790 2791 2792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ