Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaram się nie brać, niemniej ja też nie weszłam na ten wątek z marszu, poczytałam go sobie wcześniej - dobrze mi to zrobiło, bo wiedziałam jakie zasady tu panują i czy mi to odpowiada czy nie. Uważałam również, że mimo wszystko dam sobie radę, nawet z wejściem do tak zgranej grupy.amelia04072006 wrote:czulam ze pożałujesz

nie bierz tego do siebie to info dla tych co czytaja
Ale zdaję sobie sprawę, że są osoby, które pomimo całej swej sympatii nie są w stanie poradzić sobie z własną nieśmiałością, lękami, czy jak to nazwać - i się nie ujawnią choćby nawet chciały.
Asha - do Twojego zawodu targam nie bez powodu - wiesz doskonale, że ludzie nie myślą tak samo, nie takie same uczucia w nich siedzą, nie działają według schematów, więc nie rozumiem czego nie rozumiesz? Że coś co dla Ciebie nie jest problemem, dla innych może nim być
? No może, co zrobisz?
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże gdybym była tutaj z wami od początku zraziłabym się do wszystkiego tak jak wy . Chodziło mi o to że jeśli ktoś czyta ten wątek i się nie ujawnia jest dla mnie głupie i chujowe ale i tak dużo zrobić z tym nie możnaamelia04072006 wrote:no wlasnie, wy odbieracie to inaczej

co innego gdyby nie wiem ktoś cytował lub pisał o tym co dzieje się tutaj na innych wątkach . Wtedy na pewno bym nie odpuściła . No nie wiem jak to wytłumaczyć by nie brzmiało to źle . Rozumiem Twoje zdanie Amelko i szanuje
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

nie masz z tym problemu i tak krócej
czy juz kurwa nie pamietam

nie?