Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Trzeba grafik zrobić Asha się tym zajmie
Amelia...21:30
Iza...22:00
Asha...22:15
Staraczka...24:30
Marnut...??? O ktorej ???
Kto swiatlo gasi dzisiaj ...staraczka
HahahahhahaahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:49
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahaha jeszcze 15 minut kochanie hahahaha
Ja kanapeczke ze schaboszczakiem bede pociskac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, że pomału ale nie nadążamIza75 wrote:marnut przede wszystkim ja nie rozumiem co masz na myśli pisząc..ze uważałaś ze dasz sobie rade wchodząc do tak zgranej grupy...
przecież to nie ring bokserski, my tu o nic nie gramy z nikim nie konkurujemy, z sobą juz na pewno nie...
inna sprawa, ze ta nasza grupa aż tak silna nie jest, bo jak pewnie wiesz bylo nas tu wiecej...
To nie chodzi o konkurencję a o uwagę. Było mi bardzo miło, że mi ją poświęciłyście, ale pewności mieć nie mogłam przecież. Tym bardziej, że "dawno" nikogo nowego tu nie widziałam. Kto był ostatni, Staraczka? Red?
Wiem, że było Was więcej. Poodchodziły te, co zaszły w ciąże (a wiem o tym z postu MIK), ostatnio odeszły też inne dziewczyny z innych powodów. Wiem.
Wchodząc w nową grupę zawsze jest ryzyk- fizyk, albo wypali albo nie. jak wypali: super. A jak nie? Często zostaje gorzkie poczucie odrzucenia. Dlatego pisałam o tym, że ja sobie mogłam na taki ryzyk-fizyk pozwolić, bo nie poszłabym się powiesić, jakbyście stwierdziły, że mnie tu nie chcecie. O poczuciu wartości "podczytywaczy" nie będę się wypowiadała, bo to ich nie znam.
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:jeszcze mi tu z jedzeniem wyjeżdżasz jak ja glodna jestem bo nie wiedzialam co mam zjesc i zaczelam jesc śledzia w śmietanie i sie rozmyśliłam w polowie i stwierdzilam ze pierdole nie wiem..i głodna jestem
Kurwa...sledzie w smietanie...staremu wczoraj mowilam i nie bylo...pocos gebe tera otworzyla o sledziach hahahahhaa ja pierdole hahahahah25staraczka25, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:jeszcze mi tu z jedzeniem wyjeżdżasz jak ja glodna jestem bo nie wiedzialam co mam zjesc i zaczelam jesc śledzia w śmietanie i sie rozmyśliłam w polowie i stwierdzilam ze pierdole nie wiem..i głodna jestem
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Kurwa...sledzie w smietanie...staremu wczoraj mowilam i nie bylo...pocos gebe tera otworzyla o sledziach hahahahhaa ja pierdole hahahahah
schaba masz przecież to zajebiste w kanapce z ketchupem
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Kurwa...sledzie w smietanie...staremu wczoraj mowilam i nie bylo...pocos gebe tera otworzyla o sledziach hahahahhaa ja pierdole hahahahah
swoja droga mialam dzis na obiad schaboszczaki ale wszystkie pozarte juz zostaly
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość