Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:Moze i nie ten, ale w ogole rzadko go obserwowalam u siebie. Nie bralam, wlasnie moze sprobuje go.
-
shimmer_lip wrote:Biorę 50 mg bo tyle podobno można w ciąży. Jak się starałam brałam 100 mg. Staram się tłumaczyć sobie że progesteron nie jest stały w ciągu dnia i normalnie to pomaga a dziś mnie złapał dół i pewnie muszę poczekać aż przejdzie
Z tego co ja czytalam to zalecaja dawki nawet do 350mg w ciazy, ja mam 100 w witaminach i 100 biore sama, ale moze sie myle -
Wlasnie wody bardxo duzo pije i potem mam wodnisty hahah dzieki dziewuszki marchewke bede jadla na razie tego wiesiolka to wiem ze mozna do owu, a siemie lniane tez? Bo mam w domku nawet. Asha no mnie tez okresowo wczoraj. Ja juz nie wiem co to sie porobilo.
-
nick nieaktualnypompon wrote:Hej Katja co u Ciebie tam sie dzieje?
Hej Asha Wariatko Ty moja!:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 17:42
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tylko problem ze śluzem. Po wiesiołku jest go więcej, aż wypływa za przeproszeniem na gacie i jest mega rozciągliwy, ale w środku bardziej wodnisty i tylko lekko rozciągliwy już sama nie wiem czy to lepiej czy gorzej. Wolałabym żeby ten ze środka tak się rozciągał
-
gigsa wrote:Ja mam tylko problem ze śluzem. Po wiesiołku jest go więcej, aż wypływa za przeproszeniem na gacie i jest mega rozciągliwy, ale w środku bardziej wodnisty i tylko lekko rozciągliwy już sama nie wiem czy to lepiej czy gorzej. Wolałabym żeby ten ze środka tak się rozciągał
no wlasnie. ja mam malo tego wyplywajacego a wiem, ze jest bo musze go wygrzebac sorry. nie wiem czy to dobrze, czy zle. zreszta, chyba jednak gorzej miec wszystko, oprócz owulacji -
Asha wrote:Witam ponownie...juz mi to ogladanie filmow bokaczem wychodzi na dzisiaj, ale filmy ladne