Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Toz mowilas ze stary ci w lozku nie przeszkadz teraz to ze niby z jakiego powodu zle, przestan sciemniac mi tu
-
amelia04072006 wrote:powaznie, lozko cos jest niewygodne ostatnio krece sie cala noc a rano dupy nie moge podniesc. a jak jestem zmeczona to apetyt kiepski i mnie mdli . zreszta mam bole @
Mdli cie mowisz...i zmeczona jestes....i brzuch cie boli jak na @ ...kurwa laski czego to sa objawy....powiedzcie jej.....a i jeszcze rzygac jej sie chcialo ranoamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Mdli cie mowisz...i zmeczona jestes....i brzuch cie boli jak na @ ...kurwa laski czego to sa objawy....powiedzcie jej.....a i jeszcze rzygac jej sie chcialo rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 18:29
-
I jeszcze się nie pochwaliła?
-
amelia04072006 wrote:
Wczoraj dopiero skonczylam...i tak potrzebne sa jeszcze poprawki, ale powiedzmy ze widac o co chodzi...mniejsza z tym...ty tez mi obiecalas obrazek objawow masz coraz wiecej i co ...sciemniasz tylko -
amelia04072006 wrote:no bo nie mialam
Kur... musiałam przejść na laptopa, bo na tel cuda mi słownik wpisuje, a dopiero potem widzę jak dodaje postaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 18:35
-
gigsa wrote:A na jakiej podstawie endodoncja to stwierdził?
-
amelia04072006 wrote:pokazalam mu wykres la ejakos nie wczytywal sie tak strasznie. pozatym testa walnelam w poniedzialek i byl negatywny. i nie jestem w ciazy bo dopiero mi sie szyja zamknela a wiem kiedy jest zamknieta a kiedy otwarta i nie jestem w ciazy bo nie jestem
Wykres to wiesz...juz chyba widzials inne wykresy....pokazywalam ci...chcesz jeszcze raz? ....zamknieta jest bo fasolek jest...a byla otwarta bo sie jeszcze nie zamknela -
Asha wrote:Wczoraj dopiero skonczylam...i tak potrzebne sa jeszcze poprawki, ale powiedzmy ze widac o co chodzi...mniejsza z tym...ty tez mi obiecalas obrazek objawow masz coraz wiecej i co ...sciemniasz tylko
a te objawy mozna podpiac pod @ tym bardziej ze jutro biore ostatniego dupka i chyba czas najwyzszy na @ wiec dlatego to @ i koniec kropka