Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski!
Jestem na chwilę bo jakiś zwariowany weekend mam. Ciągle ktoś nie zapowiedziany się zjawia. Normalnie dom otwarty:-)Dzisiaj ten mój test mnie tak zaskoczył że szok. Nie żebym się nie cieszyła ale niech jeszcze owu przyjdzie to już będzie połowa sukcesu:-) A co u Was w skrócie? -
mik82 wrote:Hej laski!
Jestem na chwilę bo jakiś zwariowany weekend mam. Ciągle ktoś nie zapowiedziany się zjawia. Normalnie dom otwarty:-)Dzisiaj ten mój test mnie tak zaskoczył że szok. Nie żebym się nie cieszyła ale niech jeszcze owu przyjdzie to już będzie połowa sukcesu:-) A co u Was w skrócie?
A co nie ma owu? Test jest przeciez -
gigsa wrote:na dole
Nie nic nie mam, ale ja na ipadzie to nie wiem
Moze jakis wirus, moj ojciec teraz zlapal wlasnie takiego ze mu caly czas reklamy wchodzily, wszystko jedno na co nacisnal to mu sie nowe okna otwieraly z reklamamiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 18:59
-
Asha wrote:A co nie ma owu? Test jest przeciez
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To akurat 14dc wzorowo
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No właśnie to mnie mega pocieszyło bo ostatnio test wyszedł w 16 dc a owu była w 18 dc więc jeśli owu w ogóle będzie to na pewno wcześniej i to jest znak że zioła zrobiłyby swoją robotę ale nie zapeszam, za dwa, trzy dni się okaże
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No właśnie to mnie mega pocieszyło bo ostatnio test wyszedł w 16 dc a owu była w 18 dc więc jeśli owu w ogóle będzie to na pewno wcześniej i to jest znak że zioła zrobiłyby swoją robotę ale nie zapeszam, za dwa, trzy dni się okaże
No to cudnie, cos dziala to czekam i kciukam a ty bzykajmik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to cudnie, cos dziala to czekam i kciukam a ty bzykaj
Asha, pompon lubią tę wiadomość