X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra powie ktos co jest najwazniejsze wtej morfologii bo gapie sie w te wyniki ni cnie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brzucha z Jowi juz lekko widocznego mialam w 12tc :D

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    dobra powie ktos co jest najwazniejsze wtej morfologii bo gapie sie w te wyniki ni cnie wiem

Ale zrobilas juz czy bedziesz robic???

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • amelia04072006 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Bez sensu
    wcale nie :)
    ja wiedzialam ze robilam wszystko co do mnie nalezalo i bylam z siebie zadowolona. dziecko to poswiecenie weic marudzilam ale to ciagnelam. teraz troche inaczej bym to zrobila ale mam nauczke i wyciagne z tego konsekwencje przy drugim maluchu :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ale zrobilas juz czy bedziesz robic???
    wyniki mam przed nosem

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

Ja dopiero pod koniec 4 miesiaca ale ja mam tylozgiecie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Moje obydwa na Nutramigenie właśnie z powodu kolek 20h/dobę. Masakra dla dzieci. Trzeciemu chyba od razu dam Nutramigen, żeby go nie męczyć :(.

Red - konie się nie rumienią, ty nasz pyszczku różowy :). To Twoje stworzonko domowe:)?
    Nie, nie mam swojego i już trochę nie jeżdżę, bo trochę schudnąć muszę, ale mam nadzieję, że mi się uda i na pewno wrócę do tego...

Gadacie o obcych dla mnie sprawach - dzieci jeszcze nie mam, więc se milczę i czytam co mnie czeka... :P

Cwalinka, amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Hahaha, dać schaboszczaka w garść i niech se radzi jak chce przeżyć :D!
    po co schaboszczaka - niech se upoluje :D

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja wiedzialam ze robilam wszystko co do mnie nalezalo i bylam z siebie zadowolona. dziecko to poswiecenie weic marudzilam ale to ciagnelam. teraz troche inaczej bym to zrobila ale mam nauczke i wyciagne z tego konsekwencje przy drugim maluchu :)
    ja sie czulam fatalnie jak ja odstawilam od piersi czulam sie nie spelniona, ale z biegiem czasu widze ze wcale zle nie postapilam
    przez to kolki cholernie klocilam sie z mezem, malzenstwo wisialo na wlosku

amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Nie, nie mam swojego i już trochę nie jeżdżę, bo trochę schudnąć muszę, ale mam nadzieję, że mi się uda i na pewno wrócę do tego...

Gadacie o obcych dla mnie sprawach - dzieci jeszcze nie mam, więc se milczę i czytam co mnie czeka... :P
    czytaj czytaj i sie lepiej zastanow :P

Asha, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry witam się ze spóźniona kawka doczytałam ale nie wszystko bo mi uciekacie do przodu :-P <3
    Miki dużo zdrowia dla synusia!!!! oby szybko przeszło!!! <3
    Asha kochana a mi się Twój wykres podoba nic nie mówię se czekam nie <3
    Marnut to współczuję i ty i maluszek się męczycie :-( co do orchidei to zazdroszczę uwielbiam te kwiaty ale nie chcą mi rosnąć ile bym nie kupiła wszystkie padły :-/
    Cwalinka piękny ten kwiatek . Co ty tak wcześnie w pracy robisz matko 4.45 :-P
    Amelia nie skomentuje tego co napisałaś na temat usuwania ze znajomy ch :-/ z każdym razie napisałam raz do gigsy co u niej odpisała mi pytając czy wszystko u Was w porządku . Chciałam wiedzieć czy w ogóle odeszła czy tutaj nie chce wchodzić . Ogólnie rozmowa skończyła się kłótnia i wytykaniem sobie nawzajem wszystkiego co było nie potrzebne ale jak widać to wszystko spadło nie na ten poziom . Szczerze myślałam że dacie sobie po razie i będzie lepiej jak bywa to u nie których . Bo i ja palne nie raz coś głupiego i wy i dobra pogadamy i jest okej a tutaj robi się grupa przeciwko grupie . Nie wiem co to miało oznaczać . Sylwia odezwała się tutaj ostatni raz w temacie szukania przeze mnie luty . Napisała że to karalne i przestępstwo i na tym koniec także sory . Kibicuje im mimo wszystko , jest mi przykro ale trudno zdarza się najwyraźniej ;-)
    A teraz kończymy temat i ja tu nogami przebieram czekając na zdjęcie dzidzi Izuni :-D :-D
    Jak coś przeoczyłam to piszcie i wybaczcie bo na jedno oko jeszcze patrze. :-D <3

Cwalinka, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-D dawaj fote :-D
    taaaa :)
    zrobie jak bede wiedziala ze to brzuch ciazowy a nie wzdecia :)

marnut lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    dotik :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:

Ale tak jak napisalas wczesniej ...to zabrzmialo, ze ja karmilas bo lubilas ....dla siebie samej...nie wazne ze ona sie meczyla ...i teraz biorac pod uwage ze co wtedy bylo teraz tez bedziesz karmisz bo tobie to sprawia przyjemnosc

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha znowu schaboszczaka zajadasz ja chyba dzisiaj z zazdrosci zrobię :-D :-D

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja w 9 msc mialam brzuch jakbym byla w 6 msc. moje male mi nery gniotło :/

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dzień dobry witam się ze spóźniona kawka doczytałam ale nie wszystko bo mi uciekacie do przodu :-P <3
    Marnut to współczuję i ty i maluszek się męczycie :-( co do orchidei to zazdroszczę uwielbiam te kwiaty ale nie chcą mi rosnąć ile bym nie kupiła wszystkie padły :-/
    Amelia nie skomentuje tego co napisałaś na temat usuwania ze znajomy ch :-/ z każdym razie napisałam raz do gigsy co u niej odpisała mi pytając czy wszystko u Was w porządku . Chciałam wiedzieć czy w ogóle odeszła czy tutaj nie chce wchodzić . Ogólnie rozmowa skończyła się kłótnia i wytykaniem sobie nawzajem wszystkiego co było nie potrzebne ale jak widać to wszystko spadło nie na ten poziom . Szczerze myślałam że dacie sobie po razie i będzie lepiej jak bywa to u nie których . Bo i ja palne nie raz coś głupiego i wy i dobra pogadamy i jest okej a tutaj robi się grupa przeciwko grupie . Nie wiem co to miało oznaczać . Sylwia odezwała się tutaj ostatni raz w temacie szukania przeze mnie luty . Napisała że to karalne i przestępstwo i na tym koniec także sory . Kibicuje im mimo wszystko , jest mi przykro ale trudno zdarza się najwyraźniej ;-)
    A teraz kończymy temat i ja tu nogami przebieram czekając na zdjęcie dzidzi Izuni :-D :-D
    Jak coś przeoczyłam to piszcie i wybaczcie bo na jedno oko jeszcze patrze. :-D <3
    kochana jaka 4:45 :) wstaje 5:30 wsadzam temrmomer w picze a potem zwlekam zwloki z lozka i sie szykuje do pracy :P 6 zwlekam zwloki Jowi do do przedszkola prace zaczynam o 7

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A a a cześć Dotik słonko <3 kurde za nim napisałam tamtego posta to przybyło 20 nowych :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    kochana jaka 4:45 :) wstaje 5:30 wsadzam temrmomer w picze a potem zwlekam zwloki z lozka i sie szykuje do pracy :P 6 zwlekam zwloki Jowi do do przedszkola prace zaczynam o 7
    A bo ja na angielskim czasie :-D no bo tak zrozumiałam posta że już w pracy :-D :-D

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:

Kochanie...orchidea potrzebuje specyficznego miejsca w domu..ja wystarczy ze przestawie i po pol godzinie mi kwiety wiedna....kup jeszcze jedna i postaw na slonecznym oknie..albo tam gdzie jeszcze noe stawialas.....one nie lubia duzo wody..raz na dwa tygodnie im starczy, ale sekret to miejsce <3

Cwalinka, Redhotka, marnut lubią tę wiadomość

‹‹ 2813 2814 2815 2816 2817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ