Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:Dzień dobry witam się ze spóźniona kawka doczytałam ale nie wszystko bo mi uciekacie do przodu
Miki dużo zdrowia dla synusia!!!! oby szybko przeszło!!!
Asha kochana a mi się Twój wykres podoba nic nie mówię se czekam nie
Marnut to współczuję i ty i maluszek się męczycieco do orchidei to zazdroszczę uwielbiam te kwiaty ale nie chcą mi rosnąć ile bym nie kupiła wszystkie padły
Cwalinka piękny ten kwiatek . Co ty tak wcześnie w pracy robisz matko 4.45
Amelia nie skomentuje tego co napisałaś na temat usuwania ze znajomy chz każdym razie napisałam raz do gigsy co u niej odpisała mi pytając czy wszystko u Was w porządku . Chciałam wiedzieć czy w ogóle odeszła czy tutaj nie chce wchodzić . Ogólnie rozmowa skończyła się kłótnia i wytykaniem sobie nawzajem wszystkiego co było nie potrzebne ale jak widać to wszystko spadło nie na ten poziom . Szczerze myślałam że dacie sobie po razie i będzie lepiej jak bywa to u nie których . Bo i ja palne nie raz coś głupiego i wy i dobra pogadamy i jest okej a tutaj robi się grupa przeciwko grupie . Nie wiem co to miało oznaczać . Sylwia odezwała się tutaj ostatni raz w temacie szukania przeze mnie luty . Napisała że to karalne i przestępstwo i na tym koniec także sory . Kibicuje im mimo wszystko , jest mi przykro ale trudno zdarza się najwyraźniej
A teraz kończymy temat i ja tu nogami przebieram czekając na zdjęcie dzidzi Izuni
Jak coś przeoczyłam to piszcie i wybaczcie bo na jedno oko jeszcze patrze.
hej staraczkaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hejka staraczko
ja zmykam juz teraz naprawde
bede tesknic
milego dnia
źle ze mną dzisiaj . A przeciez czytałam że ty dalej z zebem się męczysz
do dentysty uciekaj :-* do później
wzajemnie :-*
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:az mnie swierzbi zeby powiedziec cos na temat lasek ale zeby nie popsuc sielskiej anielskiej atmosfery przemilcze
hej staraczka
Ale tez nie chce zebys sie z tym meczyla kochana hahahahhaCwalinka, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale tak jak napisalas wczesniej ...to zabrzmialo, ze ja karmilas bo lubilas ....dla siebie samej...nie wazne ze ona sie meczyla ...i teraz biorac pod uwage ze co wtedy bylo teraz tez bedziesz karmisz bo tobie to sprawia przyjemnosc
gdybym wiedziala ze robie jej krzywde swoja przyjemnoscia to napewno tego bym nie zrobila -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:nie ma alergii na mleko wiec to nie pokarm byl wina kolek. wina jest prawdopodobnie po stronie tego ze bralam w ciazy bardzo duzo lekow i ona do teraz ponosi tego konsekwencje .
gdybym wiedziala ze robie jej krzywde swoja przyjemnoscia to napewno tego bym nie zrobila
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny