X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Raz jak nadrabiam, to mówią, że nie nadrabiaj, tylko właź i pytaj, innym razem karzą nadrabiać - pierdolca można dostać... :P
    to nie wiedzialas ze tutja nigdy nie bedzie normalnie :PPPPPP

Redhotka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    No teraz 2 minuty temu :-D

:-D powaznie???? Mowilam ze czytaja hahahhahaha

Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to nie wiedzialas ze tutja nigdy nie bedzie normalnie :PPPPPP
    Tu się nie pyta tu się czyta i tak usłyszy w odpowiedzi nic B-) bo tu się nigdy nic nie dzieje nudy jak chuj :-D :-D ja tam polecam czytanie :-D

Cwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa co za podjescie do zycia :P
    no jak dzieci jak dzieci

• amelia04072006 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    No teraz 2 minuty temu :-D
    jestem lepsza :D
    ja wczoraj o 22 z kawałkiem :D
    to kiedy zrobimy msze załobna ?

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    sie nie spytalas co sie dzialo :D
    tu na hasło trzeba :D
    No cholera mnie weźmie, przecie pytałam - tak mnie czytacie... :/

25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    :-) mus to przemyśleć bo narazie ciężko to znoszę :-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    za cicho :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    no sylaia nie chce mnie znac :D
    wywalila mnie z grona znajomych - za gigse :D
    bardzo sie tym martwie :D

A skąd Ty możesz wiedzieć za co Cię wywaliłam? ;) Nie wywaliłam Cię za Gigse... Wszystkie dziewczyny wywaliłam z "przyjaciółek, bo jaki jest sens takiej listy jak się nawet zdania na prv nie zamieniło? Asha bardzo mądre zdania napisała a propos takiej listy... Nie było mnie przez weekend, bo miałam niemały zapierdol... Poza tym komputer miałam w salonie podłączony do TV [a nie mam lapka tylko stacjonarny] i zwyczajnie wchodziłam na 5 minut i wychodziłam, bo niewygodnie mi było patrzeć z bliska na 40 cali jak ma się wszystko na kablach [klawiature i myszke] ;) Owszem - weszłam na chwilę z informacją, że handel lekami jest zakazany, ale to z troski nie ze złośliwości, jeżeli Staraczka się poczuła urażona, to przepraszam, bo nie to miałam na myśli. Swoją drogą wszystkie takie wątki zgłaszam do usunięcia.

Myślę, że może najpierw powinno się poczekać na reakcję drugiej osoby a nie obsmarowywać... Mówisz, że masz to gdzieś? To po co to obrzucanie błotem?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    :-D głośno krzyczeć musisz :-D

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-D powaznie???? Mowilam ze czytaja hahahhahaha
    ale mam ubaw. ja pierdole, az mi sie chumor poprawił :D
    staraczka ale ty nic jej nie zrobilas to o co sapie do ciebie ?
    zreszta glupie pytanie, zaciazyla to se w chuj poszla :/
    sie ma nasrane

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    za cicho :P
    Nie - KOŃSKA MORDA Wam oczy przysłoniła... :P

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:

Mnie tez wczoraj o 22:25 hahha dopiero znalazlam hahahah

amelia04072006 lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    o totot to :D ale sliczniutka ;D lubei konie szkoda tylko ze perfum nie uzywaja

Redhotka, marnut lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    A skąd Ty możesz wiedzieć za co Cię wywaliłam? ;) Nie wywaliłam Cię za Gigse... Wszystkie dziewczyny wywaliłam z "przyjaciółek, bo jaki jest sens takiej listy jak się nawet zdania na prv nie zamieniło? Asha bardzo mądre zdania napisała a propos takiej listy... Nie było mnie przez weekend, bo miałam niemały zapierdol... Poza tym komputer miałam w salonie podłączony do TV [a nie mam lapka tylko stacjonarny] i zwyczajnie wchodziłam na 5 minut i wychodziłam, bo niewygodnie mi było patrzeć z bliska na 40 cali jak ma się wszystko na kablach [klawiature i myszke] ;) Owszem - weszłam na chwilę z informacją, że handel lekami jest zakazany, ale to z troski nie ze złośliwości, jeżeli Staraczka się poczuła urażona, to przepraszam, bo nie to miałam na myśli. Swoją drogą wszystkie takie wątki zgłaszam do usunięcia.

Myślę, że może najpierw powinno się poczekać na reakcję drugiej osoby a nie obsmarowywać... Mówisz, że masz to gdzieś? To po co to obrzucanie błotem?
    jak dla mnie to podziekowalas za pare miesiecy wspolnego wspierania sie.
    czemu nie zrobilas tego kiedy nie bylas w ciazy ??
    z czystego egoizmu ??
    spoko. ja plakac na prawde nie bede :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    bo ty naprawde ładna jestes :D

Redhotka, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:

Ja sie wkurzyłam wtedy dlatego że więcej już nic nie napisałaś i może jestem zesperowaną cipą ale jeśli tylko tak mogę zdobyć lek który utrzyma moją ciążę to tak będę robić kochana . Ja nie mam możliwości inaczej bo mieszkam w zjebanym kraju gdzie ciąża nic nie znaczy dla lekarzy . Tak wiem to mój wybór wyjechałam za mężem. I przykro czasem czytać zarzut i nic więcej . Bo jakbys dopisała to spróbuj tak czy tak może odebrałabym to inaczej . A tak sobie pomyślałyśmy bo to była jedyną wiadomość od Ciebie . Chujowe to wszystko . Dlaczego nie możemy wszystkie trzymać się razem . Kurwa ludzie się kłócą w związkach z przyjaźni ale potem wszystko wraca do normy . Nie znamy się osobiście ale do każdej z was przywiązałam się szczerze .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:10

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    jak dla mnie to podziekowalas za pare miesiecy wspolnego wspierania sie.
    czemu nie zrobilas tego kiedy nie bylas w ciazy ??
    z czystego egoizmu ??
    spoko. ja plakac na prawde nie bede :)

A co to za różnica kiedy to zrobiłam? Teraz czy miesiąc temu czy za rok? Bez różnicy.. No przecież Cię to nie boli... Jak sama pisałaś - jest to ruchoma lista... Moja lista jest teraz pusta i dobrze mi z tym ;) Na prawdę musiało Cię to zaboleć... Inaczej nie byłoby dyskusji...

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ja sie wkurzyłam wtedy dlatego że więcej już nic nie napisałaś i może jestem zesperowaną cipą ale jeśli tylko tak mogę zdobyć jej który utrzyma moją ciążę to tak będę robić kochana . Ja nie mam możliwości inaczej bo mieszkam w zjebanym kraju gdzie ciąża nic nie znaczy dla lekarzy . Tak wiem to mój wybór wyjechałam za mężem. I przykro czasem czytać zarzut i nic więcej . Bo jakbys dopisała to spróbuj tak czy tak może odebrałabym to inaczej . A tak sobie pomyślałyśmy bo to była jedyną wiadomość od Ciebie . Chujowe to wszystko . Dlaczego nie możemy wszystkie trzymać się razem . Kurwa ludzie się kłócą w związkach z przyjaźni ale potem wszystko wraca do normy . Nie znamy się osobiście ale do każdej z was przywiązałam się szczerze .
    staraczka ja mieszkam w pl a tez musialam na lewo leki latwic. tak trzeba bylo. łatwo sie mowi i ocenia.
    ani sie nie tlumacz ani nie staraj sie takiego zachowania zrozumiec. zostana te ktore chca zostac reszta sama wyleci :) <3

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ja sie wkurzyłam wtedy dlatego że więcej już nic nie napisałaś i może jestem zesperowaną cipą ale jeśli tylko tak mogę zdobyć lek który utrzyma moją ciążę to tak będę robić kochana . Ja nie mam możliwości inaczej bo mieszkam w zjebanym kraju gdzie ciąża nic nie znaczy dla lekarzy . Tak wiem to mój wybór wyjechałam za mężem. I przykro czasem czytać zarzut i nic więcej . Bo jakbys dopisała to spróbuj tak czy tak może odebrałabym to inaczej . A tak sobie pomyślałyśmy bo to była jedyną wiadomość od Ciebie . Chujowe to wszystko . Dlaczego nie możemy wszystkie trzymać się razem . Kurwa ludzie się kłócą w związkach z przyjaźni ale potem wszystko wraca do normy . Nie znamy się osobiście ale do każdej z was przywiązałam się szczerze .

Nie napisałam, bo wyszłam, przepraszam. Jak inaczej masz załatwić sobie ten lek - nie wiem. Jak uda mi się wyłudzić dodatkową receptę to jeżeli będziesz chciała to Ci ją wyślę.

‹‹ 2818 2819 2820 2821 2822 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ