Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:Ja sie wkurzyłam wtedy dlatego że więcej już nic nie napisałaś i może jestem zesperowaną cipą ale jeśli tylko tak mogę zdobyć lek który utrzyma moją ciążę to tak będę robić kochana . Ja nie mam możliwości inaczej bo mieszkam w zjebanym kraju gdzie ciąża nic nie znaczy dla lekarzy . Tak wiem to mój wybór wyjechałam za mężem. I przykro czasem czytać zarzut i nic więcej . Bo jakbys dopisała to spróbuj tak czy tak może odebrałabym to inaczej . A tak sobie pomyślałyśmy bo to była jedyną wiadomość od Ciebie . Chujowe to wszystko . Dlaczego nie możemy wszystkie trzymać się razem . Kurwa ludzie się kłócą w związkach z przyjaźni ale potem wszystko wraca do normy . Nie znamy się osobiście ale do każdej z was przywiązałam się szczerze .
I my nie sprzedajemy czyli nie handlujemy tymi lekami wiec juz wogole nie rozumiem tego kometarza -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:A co to za różnica kiedy to zrobiłam? Teraz czy miesiąc temu czy za rok? Bez różnicy.. No przecież Cię to nie boli... Jak sama pisałaś - jest to ruchoma lista... Moja lista jest teraz pusta i dobrze mi z tym
Na prawdę musiało Cię to zaboleć... Inaczej nie byłoby dyskusji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:15
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Nie napisałam, bo wyszłam, przepraszam. Jak inaczej masz załatwić sobie ten lek - nie wiem. Jak uda mi się wyłudzić dodatkową receptę to jeżeli będziesz chciała to Ci ją wyślę.
No i co jedno opakowanie jej zalatwisz? I to nie jest na lewo? A ja..ja i tak musze zalatwic...hahaha ...no sorry Sylwia...ale ten komentarz poprostu byl nie na miejscu -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:takie zachowanie mnie smieszy. gdyby zabolalo nie powiedzialabym tego na forum. odeslalam ci zaproszenie bo pomyslki sie zdarzaja ale widze ze wlasciwie cie dzisiaj oceniałm
Myślę, ze nie... Nie mam NIKOGO w znajomych i mieć nie będę.. Przecież nie na tym polega jakakolwiek znajomość żeby mieć kogoś na jakiejś liście... To samo robię na FB więc nie wiem o co afera.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Proponowałaś Jej założenie wątku o zakupie luteiny. O tym mówiłam.
Zaproponowalam , bo sama widzialam watek...sprzedam lute, ktory moim zdaniem jest o wiele bardziej swiadczacy o hadlu, jezeli juz mamy mowic o czyms nielegalnym...niz kupie lute...nie uwazasz? -
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Wszystkie dziewczyny wywaliłam z "przyjaciółek, bo jaki jest sens takiej listy jak się nawet zdania na prv nie zamieniło?
Nie piszę privów praktycznie, bo i tak o wszystkim gadamy tutaj, więc nie widzę sensu. Dodanie do "przyjaciółek" dało mi szybką listę do WSPIERANIA Was pod wykresami, ale cóż... jak ktoś nie chce to pchać się z butami nie będę. Tylko po co np. moje zaproszenie przyjęłaś, jeśli z takich założeń wychodzisz?
Wiesz zapytałabym Cię o to na PRIV, ale niestety coś mi Cię z listy usunęło i nie mogę...Cwalinka, amelia04072006, Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No i co jedno opakowanie jej zalatwisz? I to nie jest na lewo? A ja..ja i tak musze zalatwic...hahaha ...no sorry Sylwia...ale ten komentarz poprostu byl nie na miejscu
Dalej nie rozumiecie... Jest na lewo, ale nie ogłaszając się, rozumiesz? Jak chce sobie narobić koło pióra to proszę bardzo.. -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Owszem jest i je zgłaszam do usunięcia i je usuwają.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Np tak jak sobie Ty załatwiłaś.. Albo przez rodzinę albo przez innych znajomych..
Ja sobie nie zalatwilam...ja mam dzieki Ameli i Izie..ja sobie nic nie zalatwilam , jakby nie one to gowno bym dzisiaj miala...i dlatego jej powiedzialam bo wiem w jakiej gownianej sytuacji obie jestesmyCwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Przepraszam, daleko mi do osądzania, ale do ilu osób sama napisałaś taką prywatną wiadomość?
Nie piszę privów praktycznie, bo i tak o wszystkim gadamy tutaj, więc nie widzę sensu. Dodanie do "przyjaciółek" dało mi szybką listę do WSPIERANIA Was pod wykresami, ale cóż... jak ktoś nie chce to pchać się z butami nie będę. Tylko po co np. moje zaproszenie przyjęłaś, jeśli z takich założeń wychodzisz?
Wiesz zapytałabym Cię o to na PRIV, ale niestety coś mi Cię z listy usunęło i nie mogę...bedziesz moja przyjaciołka ??
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość