X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ja sie wkurzyłam wtedy dlatego że więcej już nic nie napisałaś i może jestem zesperowaną cipą ale jeśli tylko tak mogę zdobyć lek który utrzyma moją ciążę to tak będę robić kochana . Ja nie mam możliwości inaczej bo mieszkam w zjebanym kraju gdzie ciąża nic nie znaczy dla lekarzy . Tak wiem to mój wybór wyjechałam za mężem. I przykro czasem czytać zarzut i nic więcej . Bo jakbys dopisała to spróbuj tak czy tak może odebrałabym to inaczej . A tak sobie pomyślałyśmy bo to była jedyną wiadomość od Ciebie . Chujowe to wszystko . Dlaczego nie możemy wszystkie trzymać się razem . Kurwa ludzie się kłócą w związkach z przyjaźni ale potem wszystko wraca do normy . Nie znamy się osobiście ale do każdej z was przywiązałam się szczerze .

I my nie sprzedajemy czyli nie handlujemy tymi lekami wiec juz wogole nie rozumiem tego kometarza :-/

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    I my nie sprzedajemy czyli nie handlujemy tymi lekami wiec juz wogole nie rozumiem tego kometarza :-/

Proponowałaś Jej założenie wątku o zakupie luteiny. O tym mówiłam.

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    A co to za różnica kiedy to zrobiłam? Teraz czy miesiąc temu czy za rok? Bez różnicy.. No przecież Cię to nie boli... Jak sama pisałaś - jest to ruchoma lista... Moja lista jest teraz pusta i dobrze mi z tym ;) Na prawdę musiało Cię to zaboleć... Inaczej nie byłoby dyskusji...
    takie zachowanie mnie smieszy. gdyby zabolalo nie powiedzialabym tego na forum. odeslalam ci zaproszenie bo pomyslki sie zdarzaja ale widze ze wlasciwie cie dzisiaj oceniałm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:15

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można sobie załatwić leki na receptę, ale po cichu, a nie ogłaszając się w necie...

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Nie napisałam, bo wyszłam, przepraszam. Jak inaczej masz załatwić sobie ten lek - nie wiem. Jak uda mi się wyłudzić dodatkową receptę to jeżeli będziesz chciała to Ci ją wyślę.

No i co jedno opakowanie jej zalatwisz? I to nie jest na lewo? A ja..ja i tak musze zalatwic...hahaha ...no sorry Sylwia...ale ten komentarz poprostu byl nie na miejscu

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    jaka ty jestes niedorobiona. takich watkow jest tutaj pełno, zaćmiło cie czy co ??

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Można sobie załatwić leki na receptę, ale po cichu, a nie ogłaszając się w necie...

Ze jak niby??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    takie zachowanie mnie smieszy. gdyby zabolalo nie powiedzialabym tego na forum. odeslalam ci zaproszenie bo pomyslki sie zdarzaja ale widze ze wlasciwie cie dzisiaj oceniałm :)

Myślę, ze nie... Nie mam NIKOGO w znajomych i mieć nie będę.. Przecież nie na tym polega jakakolwiek znajomość żeby mieć kogoś na jakiejś liście... To samo robię na FB więc nie wiem o co afera..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ze jak niby??

Np tak jak sobie Ty załatwiłaś.. Albo przez rodzinę albo przez innych znajomych..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    jaka ty jestes niedorobiona. takich watkow jest tutaj pełno, zaćmiło cie czy co ??

Owszem jest i je zgłaszam do usunięcia i je usuwają.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Myślę, ze nie... Nie mam NIKOGO w znajomych i mieć nie będę.. Przecież nie na tym polega jakakolwiek znajomość żeby mieć kogoś na jakiejś liście... To samo robię na FB więc nie wiem o co afera..
    pewno duzo masz znajomych ?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane a moze chcecie cos dla swoich panow zakupic?
    http://olx.pl/oferta/gangster-przebranie-s-m-lub-l-xl-CID87-ID7r90F.html

dotik lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:

Zaproponowalam , bo sama widzialam watek...sprzedam lute, ktory moim zdaniem jest o wiele bardziej swiadczacy o hadlu, jezeli juz mamy mowic o czyms nielegalnym...niz kupie lute...nie uwazasz?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Wszystkie dziewczyny wywaliłam z "przyjaciółek, bo jaki jest sens takiej listy jak się nawet zdania na prv nie zamieniło?
    Przepraszam, daleko mi do osądzania, ale do ilu osób sama napisałaś taką prywatną wiadomość?
    Nie piszę privów praktycznie, bo i tak o wszystkim gadamy tutaj, więc nie widzę sensu. Dodanie do "przyjaciółek" dało mi szybką listę do WSPIERANIA Was pod wykresami, ale cóż... jak ktoś nie chce to pchać się z butami nie będę. Tylko po co np. moje zaproszenie przyjęłaś, jeśli z takich założeń wychodzisz?

Wiesz zapytałabym Cię o to na PRIV, ale niestety coś mi Cię z listy usunęło i nie mogę...

Cwalinka, amelia04072006, Asha, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No i co jedno opakowanie jej zalatwisz? I to nie jest na lewo? A ja..ja i tak musze zalatwic...hahaha ...no sorry Sylwia...ale ten komentarz poprostu byl nie na miejscu

Dalej nie rozumiecie... Jest na lewo, ale nie ogłaszając się, rozumiesz? Jak chce sobie narobić koło pióra to proszę bardzo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    pewno duzo masz znajomych ?

To ilu mam znajomych nie jest tematem tej rozmowy.

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    jakas ty porządna. zebys ty nie znalazła sie kiedyś w takiej sytuacji jak te co nie maja innego wyjscia. dziecko drogie , nie wiesz co to zycie . jak sie dowiesz, to zniżę sie do twojego poziomu i pogadamy

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Np tak jak sobie Ty załatwiłaś.. Albo przez rodzinę albo przez innych znajomych..

Ja sobie nie zalatwilam...ja mam dzieki Ameli i Izie..ja sobie nic nie zalatwilam , jakby nie one to gowno bym dzisiaj miala...i dlatego jej powiedzialam bo wiem w jakiej gownianej sytuacji obie jestesmy

Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Przepraszam, daleko mi do osądzania, ale do ilu osób sama napisałaś taką prywatną wiadomość?
    Nie piszę privów praktycznie, bo i tak o wszystkim gadamy tutaj, więc nie widzę sensu. Dodanie do "przyjaciółek" dało mi szybką listę do WSPIERANIA Was pod wykresami, ale cóż... jak ktoś nie chce to pchać się z butami nie będę. Tylko po co np. moje zaproszenie przyjęłaś, jeśli z takich założeń wychodzisz?

Wiesz zapytałabym Cię o to na PRIV, ale niestety coś mi Cię z listy usunęło i nie mogę...
    jak ja cie lubie :) bedziesz moja przyjaciołka ?? <3

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:

Co kurwa??????? Ty je zglaszasz do usuniecia?????

‹‹ 2819 2820 2821 2822 2823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ