Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No to wybacz...owszem to jest watek dla zrytych, ale to jest inny poziom...to jest ostatnie co do ciebie teraz powiem....nie chce cie tu na watku, bo widze, ze nie rozumoesz, ani tych co chca pomoc innym czyli sprzedac lute...i pomoc komus ciaze utrzymac ani tych ktore sie staraja luc ciaze chca za wszelka cene utrzymac...nie dogadamy sie kobieto....wszystkiego czegolkolwiek...zegnam...to nie jest watek dla ciebie!!!!
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Poszłam do lekarza i dostałam bez mrugnięcia okiem i nie musiałam się wykłócać... Mam nie jedną ciocię pracującą w szpitalach
obyś nigdy nie musiała robić tego co my . Szczęśliwych 8 pozostałych miesięcy .
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Generalnie weszłam się wytłumaczyć, ale nie dociera więc znikam
Życzę Wam wszystkim dobrze i trzymam kciuki za ciąże obecne i przyszłe
Dużo zdrowia i mniej nerwów
Powodzenia
:> :> :>amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No to wybacz...owszem to jest watek dla zrytych, ale to jest inny poziom...to jest ostatnie co do ciebie teraz powiem....nie chce cie tu na watku, bo widze, ze nie rozumoesz, ani tych co chca pomoc innym czyli sprzedac lute...i pomoc komus ciaze utrzymac ani tych ktore sie staraja luc ciaze chca za wszelka cene utrzymac...nie dogadamy sie kobieto....wszystkiego czegolkolwiek...zegnam...to nie jest watek dla ciebie!!!!
Brawo! Więcej wątków widziałam jak laska lat 20 pisze, że chce kupić lute, bromka, dupka i inne takie bez konsultacji z lekarzem to nóż mi się w kieszeni otwiera, bo więcej sobie krzywdy zrobi niż pożytku... Ale skoro wg Ciebie to jest ok to gratuluję... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Brawo! Więcej wątków widziałam jak laska lat 20 pisze, że chce kupić lute, bromka, dupka i inne takie bez konsultacji z lekarzem to nóż mi się w kieszeni otwiera, bo więcej sobie krzywdy zrobi niż pożytku... Ale skoro wg Ciebie to jest ok to gratuluję...
Asha lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Brawo! Więcej wątków widziałam jak laska lat 20 pisze, że chce kupić lute, bromka, dupka i inne takie bez konsultacji z lekarzem to nóż mi się w kieszeni otwiera, bo więcej sobie krzywdy zrobi niż pożytku... Ale skoro wg Ciebie to jest ok to gratuluję...
Ty dalej kurwa nie ro zumiesz sa osoby ktore do lekarza pojsc nie moga tak jak ja np...szkaoda normalnie gadki...ile ty tu bylas ja pierdole ...sluchalas tego wogole co soe dzialo...chyba nie...Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ty dalej kurwa nie ro zumiesz sa osoby ktore do lekarza pojsc nie moga tak jak ja np...szkaoda normalnie gadki...ile ty tu bylas ja pierdole ...sluchalas tego wogole co soe dzialo...chyba nie...
skorzystała wiec teraz jest autorytet od wszystkiegoAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny