X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    kurna dam dziecku zupke chinska na obiad bo stracilam czas na autorytet :/
    moja lubi :P szczegolnie amino pomidorowa, ale jestem zla mama i rzadko jej daje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Brawo! Więcej wątków widziałam jak laska lat 20 pisze, że chce kupić lute, bromka, dupka i inne takie bez konsultacji z lekarzem to nóż mi się w kieszeni otwiera, bo więcej sobie krzywdy zrobi niż pożytku... Ale skoro wg Ciebie to jest ok to gratuluję...
    Nie chcę Ci tutaj pisać jak bardzo zdesperowana byś była gdybyś straciła dziecko a czasem i nie jedno . Jestes w ciąży zdrowej ciesz się z tego . Bo dobrze kiedyś miki napisała i jeśli to czytałaś to przypomnij sobie te słowa . Jeszcze nie dawno sama balas się i lute załatwiałaś a przecież progesteron w normie tylko czasem norma to za mało żeby dzidzia zdrowo rosła . Dostałaś swoją szansę to nie zabieraj ja innym . Nie krytykuj przynajmniej . Czasem słowa ranią bardziej niż czyny . Ta rozmowa nie ma sensu . Bo każdy myśli o tym co innego . Nie odwracaj się od osób które myślą inaczej niż ty . Jeszcze nie raz spotkasz dziewczyne uwierz mi która zrobi wszystko żeby pomóc sobie samej . Nie jedna robi badania na własną rękę bo inaczej nie wiedzialaby ze jej problemem nie jest jajnik tylko tarczyca . Zakończmy temat kupowania leków jest on długi iprowadzący do nikąd

Cwalinka, Redhotka, Asha lubią tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No dobra..jeden dzien po chinsku moze jesc :-D
    juz idze jaka bedzie zadowolona :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    moja lubi :P szczegolnie amino pomidorowa, ale jestem zla mama i rzadko jej daje :P
    ja tez zadko ale ona srednio to lubi. ogolnie takie sztuczne jedzenie mało ja ciagnie

Redhotka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    juz idze jaka bedzie zadowolona :)
    Chińskie dobre hehe :-D ucieszy się :-P

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja tez zadko ale ona srednio to lubi. ogolnie takie sztuczne jedzenie mało ja ciagnie
    to w sumie dobrze
    bo moja ciagnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    A to widzisz rzadko chyba żeby dziecko nie lubiło hm? :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    To dobrze, mniej problemów... :)

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Nie chcę Ci tutaj pisać jak bardzo zdesperowana byś była gdybyś straciła dziecko a czasem i nie jedno . Jestes w ciąży zdrowej ciesz się z tego . Bo dobrze kiedyś miki napisała i jeśli to czytałaś to przypomnij sobie te słowa . Jeszcze nie dawno sama balas się i lute załatwiałaś a przecież progesteron w normie tylko czasem norma to za mało żeby dzidzia zdrowo rosła . Dostałaś swoją szansę to nie zabieraj ja innym . Nie krytykuj przynajmniej . Czasem słowa ranią bardziej niż czyny . Ta rozmowa nie ma sensu . Bo każdy myśli o tym co innego . Nie odwracaj się od osób które myślą inaczej niż ty . Jeszcze nie raz spotkasz dziewczyne uwierz mi która zrobi wszystko żeby pomóc sobie samej . Nie jedna robi badania na własną rękę bo inaczej nie wiedzialaby ze jej problemem nie jest jajnik tylko tarczyca . Zakończmy temat kupowania leków jest on długi iprowadzący do nikąd

Dopoki sie noe przezyje to sie nie woe :-/

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dopoki sie noe przezyje to sie nie woe :-/
    Tak myślę :-(

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tu gadu-gadu, kwiatki-sratki, a mi dzieciaki wszystkie ciuchy wywaliły na podłogę z obydwu swoich szaf :D. Tak się przy tym zmęczyły, że zażądały "am" i grzanek :/. Ledwo ogarnęłam :D. Nadrabiam za moment :).

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogolnie obie z Gigsa krotko sie staraly i mam wrazenie ze nie potrafia sobie wyorbazic co czuje kobieta ktora stara sie dluzej lub tracila ciaze albo potrzebuje pomocy w zajsciu.

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze schabowym zaraz znowu jade hahahahhaha

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to w sumie dobrze
    bo moja ciagnie
    przyszlo dziecko

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    My tu gadu-gadu, kwiatki-sratki, a mi dzieciaki wszystkie ciuchy wywaliły na podłogę z obydwu swoich szaf :D. Tak się przy tym zmęczyły, że zażądały "am" i grzanek :/. Ledwo ogarnęłam :D. Nadrabiam za moment :).
    Maniek :) ale ty masz fajnie w domu

25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Ale przynajmniej moglas pogadac z nami hahahha

Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka, marnut lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ogolnie obie z Gigsa krotko sie staraly i mam wrazenie ze nie potrafia sobie wyorbazic co czuje kobieta ktora stara sie dluzej lub tracila ciaze albo potrzebuje pomocy w zajsciu.

No wlasnie :-/

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    przyszlo dziecko

Odpal czajnik i zamiecione hahahha

Cwalinka, Redhotka, amelia04072006 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbliźa się godzina zero i będę znikać, bo kiero w pokoju będzie... :> Na razie będę podglądać jeszcze, ale wolę za wczasu dać znać, że zniknę. :)

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Hehe masz ty przejścia jak nie karnisz to szafy :-D ogarnij maluchy i wracaj z kawą czekamy :-P

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

‹‹ 2822 2823 2824 2825 2826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ