Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Brawo! Więcej wątków widziałam jak laska lat 20 pisze, że chce kupić lute, bromka, dupka i inne takie bez konsultacji z lekarzem to nóż mi się w kieszeni otwiera, bo więcej sobie krzywdy zrobi niż pożytku... Ale skoro wg Ciebie to jest ok to gratuluję...
Cwalinka, Redhotka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Nie chcę Ci tutaj pisać jak bardzo zdesperowana byś była gdybyś straciła dziecko a czasem i nie jedno . Jestes w ciąży zdrowej ciesz się z tego . Bo dobrze kiedyś miki napisała i jeśli to czytałaś to przypomnij sobie te słowa . Jeszcze nie dawno sama balas się i lute załatwiałaś a przecież progesteron w normie tylko czasem norma to za mało żeby dzidzia zdrowo rosła . Dostałaś swoją szansę to nie zabieraj ja innym . Nie krytykuj przynajmniej . Czasem słowa ranią bardziej niż czyny . Ta rozmowa nie ma sensu . Bo każdy myśli o tym co innego . Nie odwracaj się od osób które myślą inaczej niż ty . Jeszcze nie raz spotkasz dziewczyne uwierz mi która zrobi wszystko żeby pomóc sobie samej . Nie jedna robi badania na własną rękę bo inaczej nie wiedzialaby ze jej problemem nie jest jajnik tylko tarczyca . Zakończmy temat kupowania leków jest on długi iprowadzący do nikąd
Dopoki sie noe przezyje to sie nie woeCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:My tu gadu-gadu, kwiatki-sratki, a mi dzieciaki wszystkie ciuchy wywaliły na podłogę z obydwu swoich szaf
. Tak się przy tym zmęczyły, że zażądały "am" i grzanek
. Ledwo ogarnęłam
. Nadrabiam za moment
.
ale ty masz fajnie w domu
25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:My tu gadu-gadu, kwiatki-sratki, a mi dzieciaki wszystkie ciuchy wywaliły na podłogę z obydwu swoich szaf
. Ledwo ogarnęłam
. Nadrabiam za moment
.
Ale przynajmniej moglas pogadac z nami hahahhaCwalinka, 25staraczka25, Redhotka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:My tu gadu-gadu, kwiatki-sratki, a mi dzieciaki wszystkie ciuchy wywaliły na podłogę z obydwu swoich szaf
. Ledwo ogarnęłam
. Nadrabiam za moment
.
ogarnij maluchy i wracaj z kawą czekamy
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość