Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySYLWIA DOPROWADZASZ DO UPADKU TO FORUM !!!!!!!!!!! POPATRZ DUMNA JESTES Z SIEBIE GRATULUJE IDZ ROZWALAC SWOJA EKPIE NA BELLYFRIEND A NIE TUTAJ !!!! TUTAJ DZIEWCZYNY STOJA ZA SOBA A NIE PRZECIWKO SOBIE IDŹ STĄD BEZ SŁOWA !!!! BO AŻ SIĘ POPŁAKAŁAM Z NERWÓW !!!!! JAK DE BIL CZEKAŁAM NA TWOJE WYNIKI ZASTANAWIAJĄC SIĘ CZY WSZYSTKO OKEJ !!!! DAJ NAM SPOKOJ A NIE SCWENY TUTAJ ODPRAWIASZ !!!!
Cwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
25staraczka25 wrote:SYLWIA DOPROWADZASZ DO UPADKU TO FORUM !!!!!!!!!!! POPATRZ DUMNA JESTES Z SIEBIE GRATULUJE IDZ ROZWALAC SWOJA EKPIE NA BELLYFRIEND A NIE TUTAJ !!!! TUTAJ DZIEWCZYNY STOJA ZA SOBA A NIE PRZECIWKO SOBIE IDŹ STĄD BEZ SŁOWA !!!! BO AŻ SIĘ POPŁAKAŁAM Z NERWÓW !!!!! JAK DE BIL CZEKAŁAM NA TWOJE WYNIKI ZASTANAWIAJĄC SIĘ CZY WSZYSTKO OKEJ !!!! DAJ NAM SPOKOJ A NIE SCWENY TUTAJ ODPRAWIASZ !!!!
Cwalinka, marnut, 25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:AMELIA MIKI ASHA IZA MIAŁYŚCIE RACJĘ JUŻ TERAZ ROZUMIEM O CZYM PISZECIE !!!!!! CO TU SIĘ DZIEJE !!!! TO WOJNA 14 LATEK JEST ????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 14:43
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:AMELIA MIKI ASHA IZA MIAŁYŚCIE RACJĘ JUŻ TERAZ ROZUMIEM O CZYM PISZECIE !!!!!! CO TU SIĘ DZIEJE !!!! TO WOJNA 14 LATEK JEST ????
NIE PODOBA MI SIE ZABIERAM SWOJE ZABAWKI Z PIASKOWNICY A PRZY OKAZJI ROZWALE KOMUS ZAMKI Z PIASKUmik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Co najwyżej Red się poprosi o założenie wątku zamkniętego na innym forum
. Chyba, że ktoś inny się na tym zna.
jesli bedzie dym to zwijam manaty i nie bede placic ze jakas krowa sie nagle praworządna zrobiłaAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jesli admin mnie czyta to niech zrobi opcje blokowania osób nie porządnych na watkach.
place abonament, polecam forum i kasujecie to co pisze.
Nie bedzie takiego chlewu i nieprzyjemnych sytuacjiCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość