Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
słuchajcie...dzis jest widze niezle pojebany dzien..pozdrowienia dla admina i sylwii..
i chce Wam powiedziec, ze Was kocham za to jakie jestescie - cudowne, odważne i w ogóle baby z jajami - niedamy sobie w morde pluc!!!!
no !
i powiem Wam, ze ja dzis 2 razy płkałam -najpierw ze szczęścia..zaraz wkleje fote..a drugi niedlugo potem z przerażenia..moja bardzo bliska koleżanka,matka mojej chrześnicy ma złośliwego raka...i jestem tym tak przybita, że chujCwalinka, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:słuchajcie...dzis jest widze niezle pojebany dzien..pozdrowienia dla admina i sylwii..
i chce Wam powiedziec, ze Was kocham za to jakie jestescie - cudowne, odważne i w ogóle baby z jajami - niedamy sobie w morde pluc!!!!
no !
i powiem Wam, ze ja dzis 2 razy płkałam -najpierw ze szczęścia..zaraz wkleje fote..a drugi niedlugo potem z przerażenia..moja bardzo bliska koleżanka,matka mojej chrześnicy ma złośliwego raka...i jestem tym tak przybita, że chuj
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:słuchajcie...dzis jest widze niezle pojebany dzien..pozdrowienia dla admina i sylwii..
no !
i powiem Wam, ze ja dzis 2 razy płkałam -najpierw ze szczęścia..zaraz wkleje fote..a drugi niedlugo potem z przerażenia..moja bardzo bliska koleżanka,matka mojej chrześnicy ma złośliwego raka...i jestem tym tak przybita, że chuj
ehhh zawsze w takich momentach kiedy coś zaczyna być dobrze gdzie indziej zaczyna się walića ty nie możesz cieszyć się szczęściem
przykro mi
mik82, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:słuchajcie...dzis jest widze niezle pojebany dzien..pozdrowienia dla admina i sylwii..
no !
i powiem Wam, ze ja dzis 2 razy płkałam -najpierw ze szczęścia..zaraz wkleje fote..a drugi niedlugo potem z przerażenia..moja bardzo bliska koleżanka,matka mojej chrześnicy ma złośliwego raka...i jestem tym tak przybita, że chujprzykro mi Kochana
ale teraz już dawaj fotę dzidziola bo wiem że ją maszWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:20
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:słuchajcie...dzis jest widze niezle pojebany dzien..pozdrowienia dla admina i sylwii..
no !
i powiem Wam, ze ja dzis 2 razy płkałam -najpierw ze szczęścia..zaraz wkleje fote..a drugi niedlugo potem z przerażenia..moja bardzo bliska koleżanka,matka mojej chrześnicy ma złośliwego raka...i jestem tym tak przybita, że chujIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ty ogarniasz? Bo ja dalej nie ogarniam
moze to progesteron...ja juz nie wiem, ale zaczynam sie gubic i martwic o siebie
Asha, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ty ogarniasz? Bo ja dalej nie ogarniam
moze to progesteron...ja juz nie wiem, ale zaczynam sie gubic i martwic o siebie
nie wiem może się mylę ....
i nie ogarniam dalej ...Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny