Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja pitole izusia ty moja ale sie ciesze niezmiernie!!!wowwwooo ale jazda kurwa ale sie ciesze i mocno kciukam za bardzo dobrze donoszona i bezobjawowa ciaze...aaajjjjj ale ogrom radosci...o ja ciesze sie jakbym to ja juz byla w ciazy...gratuluje serdecznie slonko z calego serducha mega a jest wielkie
przepraszam ze tak wpadlam bez przywitania i bez nadrobienia ale moje kochane cwalinus mi napisala sms i musialam wejsc..nadrobie was w wolnym czasie obiecuje...
Cwalinka, Iza75, amelia04072006, Magis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Cudnie
i siedze i rycze oczywiscie jak pojebana hahahahah Izunia cudnie buziam
Izunia aż staremu powiedziałam a on na to że Bóg Ci oddaje za te wszystkie Twoje aniołki i morda mu się cieszy i mówi że super!25staraczka25, Cwalinka, Iza75, amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
mik82 wrote:no witaj w klubie ryczących....
Izunia aż staremu powiedziałam a on na to że Bóg Ci oddaje za te wszystkie Twoje aniołki i morda mu się cieszy i mówi że super!25staraczka25, rybka, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:no dobra to kto nawywijal, kogo bijemy i gdzie idziemy? poproszę o delikatnego skróta bo nie dałam rady
Spoko, jak chcesz: nadrabiaj, długo to nie potrwa - połowy postów nie ma.
Cwalinka, Iza75, rybka, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no dobra to kto nawywijal, kogo bijemy i gdzie idziemy? poproszę o delikatnego skróta bo nie dałam rady
25staraczka25, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend