Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
Ja muszę spadać..sorki...net mi się wiesza i muszę jeszcze jeden temat ogarnąć
Jutro z rańca się witam, jadę oglądać czy mi się jajo wykluło a potem czekam na kolejne bliźniaki...Bunia zgadnij czyje?rybka, Iza75, 25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:Kuzwa nielubie byc w nie w temacie wiem tylko tyle ze sylwia narobila tu wielkiego balaganu pol waszych wypowiedzi jest usuniete ale niestety nie dalam rady za duzo poczytac...kuzwa jestem zla sorrki ale kuzwa wpada taka jedna robi balagan i ...a szkoda slow obiecuje dzis was nadrobic moje kochane...teraz niesmutajmy bo izusia ma blizniaki ale ciiiii....zeby niewszyscy slyszeli i przeczytali bo bedzie usuniete przez admina
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Ja muszę spadać..sorki...net mi się wiesza i muszę jeszcze jeden temat ogarnąć
Jutro z rańca się witam, jadę oglądać czy mi się jajo wykluło a potem czekam na kolejne bliźniaki...Bunia zgadnij czyje?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Ja muszę spadać..sorki...net mi się wiesza i muszę jeszcze jeden temat ogarnąć
Jutro z rańca się witam, jadę oglądać czy mi się jajo wykluło a potem czekam na kolejne bliźniaki...Bunia zgadnij czyje?mik82, rybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
mik82 wrote:Ja muszę spadać..sorki...net mi się wiesza i muszę jeszcze jeden temat ogarnąć
Jutro z rańca się witam, jadę oglądać czy mi się jajo wykluło a potem czekam na kolejne bliźniaki...Bunia zgadnij czyje?
ucaluj malenstwomik82, 25staraczka25, Cwalinka, Iza75, rybka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ja muszę spadać..sorki...net mi się wiesza i muszę jeszcze jeden temat ogarnąć
Jutro z rańca się witam, jadę oglądać czy mi się jajo wykluło a potem czekam na kolejne bliźniaki...Bunia zgadnij czyje?spij dobrze i do zobaczenia jutro..ściskam mocno
mik82, 25staraczka25, Cwalinka, rybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a gdzie ty co ty ogarniac warte tutaj trzymamy
rybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny