Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa to mój pobił wszystko. Mówię mu, że w ciąży mogę być, bo i mi jakoś inaczej i coś niby na teście widać, że jutro rano powtórka. A ten do mnie "Ale super! Szampana chcesz?"
. Nie, urwa, wódki...
Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a moj wykres zglupl
znim dodalam jak szyja wyglada byl dzien nieplodny
dodalam szyje i pisze mnie potencjalnie plodny -
nick nieaktualnymarnut wrote:Za to mój pobił wszystko. Mówię mu, że w ciąży mogę być, bo i mi jakoś inaczej i coś niby na teście widać, że jutro rano powtórka. A ten do mnie "Ale super! Szampana chcesz?"
. Nie, urwa, wódki...
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Za to mój pobił wszystko. Mówię mu, że w ciąży mogę być, bo i mi jakoś inaczej i coś niby na teście widać, że jutro rano powtórka. A ten do mnie "Ale super! Szampana chcesz?"
. Nie, urwa, wódki...
faceci to wolnomyślące sapiensy
oni się na tym poziomie rozwoju zatrzymali
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Giga nie robi tego co ona i nie pisze tego co ona ... mimo tej kłotni ...
A sylwia okej nie chodzi po innych watkach i nie gada ale zgłaszanie każdego naszego postu do admina to prawie to samo dla mnie to żenada dobrze to podsumowałas i tyle ... nie pamięta woł jak cilęciem był ... jak bym się chciała bawić w takie coś to prześledziłabym każdy wątek i zgłasząla każdą jej wiadomość tak jest jak się ma za dużo czasu ... Nikt jej tu nie obraził przed wszystkim najpierw usuwanie ze znajomych potem zgłaszanie postow TO JEST ROZWALANIE WĄTKU !!! popatrz do czego to doprowadzilo ... mam nadzieję że tak jutro tu nie będzie bo ja nie wiem.... ostatnia wiadomość na ten temat
ja się teraz delektuje moja kawusią i na męża czekam -
marnut wrote:Za to mój pobił wszystko. Mówię mu, że w ciąży mogę być, bo i mi jakoś inaczej i coś niby na teście widać, że jutro rano powtórka. A ten do mnie "Ale super! Szampana chcesz?"
. Nie, urwa, wódki...
hahahahahahahaco za łoś
marnut, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Nie wtrącając się wcześniej dyskusję odniosłam inne wrażenie (jeśli chodzi o obrażanie)... Słowa były mocne, czasem nie bezpośrednio, ale były. Niestety.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:ale nie było słow typu ty idiotko itd. ... to jest obrażanie a nie napisanie swojego zdania ja jestem w stanie się wrócić do porannej dysputy i wkleic to jeszcze raz ... to zależy jak duży dystans i zdolność odbierania pewnych słów masz w sobnie ... uwierz że też nie raz mogłam poczuć się urazona albo urazić dziewczyny ale od tego jest rozmowa ... dajmy sobie po razie i zacznijmy jeszcze raz ... a tutaj ?! no nie ma do czego wracać skarbie każdy to odbiera inaczej
Ale nie ważne - jak pisałam już i Ty wyżej - zostawmy to w spokoju...Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny