Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:dobra slonka moje moje serduszka wy spadam bo niemam juz tak czasu bede podczytywac z fona i moze cos napisze mikus o ktorej dasz znac jak po wizycie bo niewiem o ktorej zajrzec?? a amelka o ktorej ma ???wie ktoras???
leć kochana i do później
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:dobra slonka moje moje serduszka wy spadam bo niemam juz tak czasu bede podczytywac z fona i moze cos napisze mikus o ktorej dasz znac jak po wizycie bo niewiem o ktorej zajrzec?? a amelka o ktorej ma ???wie ktoras???
Cwalinka, 25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, przecież ja nie ze złośliwości nie wstawiam fot. Żebym miała aparat, na którym rzeczywiście zdjęcie wyszłoby tak, że można by coś ocenić, to bym je zrobiła i wstawiła od razu. Ale ja ledwo tą kreskę widzę gołym okiem (i to też raz lepiej, raz gorzej, raz wcale
) aparat tego nie wychwytuje! Co Wy chcecie oglądać?
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Dziewczyny, przecież ja nie ze złośliwości nie wstawiam fot. Żebym miała aparat, na którym rzeczywiście zdjęcie wyszłoby tak, że można by coś ocenić, to bym je zrobiła i wstawiła od razu. Ale ja ledwo tą kreskę widzę gołym okiem (i to też raz lepiej, raz gorzej, raz wcale
) aparat tego nie wychwytuje! Co Wy chcecie oglądać?
a wez dla mojej ciakawosci zrob test z wody i zobacz czy widac kreche25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość