Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No to juz ci mowie ze jak bym to powiedziala tutaj lekarzowi to by nas kurwa wysmial
upsss.przeklnelam ciekawe czy nie zostanie moj komentarz usuniety
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:I jeszcze chciałam powiedzieć Marnut że ja swój test ciążowy zrobiłam z popołudniowego sikańca i był bladzioch a rano był taki sam...nic mocniejszy mimo iż z porannego sikańca więc jak masz cień na teście to bym frunęła po aptecznego na jutro
. Czułam się dziwnie, zrobiłam test, niby coś wyszło-ale nie wyszło, więc czekam spokojnie.
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Dzięki Mik, ale wyszłam z założenia, że jeśli to ciąża to i tak się o niej dowiem
. Czułam się dziwnie, zrobiłam test, niby coś wyszło-ale nie wyszło, więc czekam spokojnie.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
wstałam nie dawno lezalam . Poszłam spać po 2 standardowo kurwa
Asiu cieszę się że jesteśnie mam słów żeby opisać tą sytuację z tymi lekarzami
wiem co tu się wyprawia ale kurwa no , jak jest choroba to trzeba patrzeć na wszystko
boże mam taką kurwa nadzieję że naprawdę stanie się cud i znajdzie się lekarz który będzie chciał wam pomóc
Cwalinka widzę ze owu wyznaczyło:-) trzymam kciuki skarbie
Rybka wiem o czym piszesz my też to z mężem przechodziliśmy razem bzykanie było tylko z "obowiązku"to smutne i prowadzące w przepaśćna szczęście teraz trochę lepiej ale ja i tak już do końca będę myśleć o jednym może bardziej udawać przed nim że jest super
Izuniado później , miłego dnia
niech cię glutek bardzo nie męczy
Marnut ja tam liczę że kreska będzie z dnia na dzień ciemniejsza a i tak jak reszta radze spróbować z innej firmy
Dotik owunareszcie
Miki czekam na wieści tym bardziej pozytywnezaciskam kciuki :-*
rybka, Asha, Cwalinka, marnut, Iza75 lubią tę wiadomość