Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Hej!
Asha - brak słów co do rzeźników z Anglii. Kurczę, wygląda na to, że został Wam Londyn albo Polska, bo Cię zabiją
!
Cwalinka - Dong od ustania krwawienia @ do owulacji, myślę że nie powinnaś go teraz brać.
Pozdrawiam resztę dziewczynCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Hej!
Asha - brak słów co do rzeźników z Anglii. Kurczę, wygląda na to, że został Wam Londyn albo Polska, bo Cię zabiją
!
Cwalinka - Dong od ustania krwawienia @ do owulacji, myślę że nie powinnaś go teraz brać.
Pozdrawiam resztę dziewczynrybka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja juz bym nie brala bo owu mialas 17 ...chodzi mi ze szyja owtwatra itd....to juz prawie tydzien po jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:co strona pogoda inna w jednym jest snieg po 24 listopada i juz na minusie a na innych nima sniegu i nima na minusie zobaczymy co bedzie bo fakt jest taki ze na tak dlugo to pogody nieda sie przepowiedziec
przecież te patałachy w tv nie potrafią nawet na następny dzień czasem określić pogody...Cwalinka, mik82, rybka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Hej Kochane
Witam się z Wami tylko i zaraz spadam szykować się do gina.
Sobie dziś z Młodym pospaliśmy do 8.30
Widzę że dotik, cwalinka owu macie wyznaczone więc odliczamy...też bym tak chciała
Asha Ty wiesz że mi na tych angielskich lekarzy słów brak...tulam i mam nadzieję że to w końcu jakoś się szczęśliwie skończy...i nie grzeb przy wykresierybka, Cwalinka, Asha, 25staraczka25, dotik, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej Kochane
Widzę że dotik, cwalinka owu macie wyznaczone więc odliczamy...też bym tak chciała
Asha Ty wiesz że mi na tych angielskich lekarzy słów brak...tulam i mam nadzieję że to w końcu jakoś się szczęśliwie skończy...i nie grzeb przy wykresierybka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Asha Ty wiesz że mi na tych angielskich lekarzy słów brak...tulam i mam nadzieję że to w końcu jakoś się szczęśliwie skończy...i nie grzeb przy wykresie
Hey slonce...daj anc po wizycierybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
I jeszcze chciałam powiedzieć Marnut że ja swój test ciążowy zrobiłam z popołudniowego sikańca i był bladzioch a rano był taki sam...nic mocniejszy mimo iż z porannego sikańca więc jak masz cień na teście to bym frunęła po aptecznego na jutro
Cwalinka, Asha, dotik, marnut lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Asha Ty wiesz że mi na tych angielskich lekarzy słów brak...tulam i mam nadzieję że to w końcu jakoś się szczęśliwie skończy...i nie grzeb przy wykresiedaj znac jak po wizycie bedziesz a i jak bedziesz miec chile napisz jak synek sie czuje lepiej juz???
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:I jeszcze chciałam powiedzieć Marnut że ja swój test ciążowy zrobiłam z popołudniowego sikańca i był bladzioch a rano był taki sam...nic mocniejszy mimo iż z porannego sikańca więc jak masz cień na teście to bym frunęła po aptecznego na jutro