Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdaję sobie sprawę z tego że wszystko się może zmieniać ale to nie jest kwestia miesiąca czy dwóch tylko co najmniej kilkunastu. Co do Castagnusa to wiem jakie ma działanie ale przyjmowałam go przez 3 msc i- nic się nie działo a tego typu objawy pojawiły sie msc po odstawieniu.Co do śluzu to owszem kilka dni przed @ pojawiał się śluz ale gęsty,biały i w małej ilości. Poza tym zawsze ok tyg przed @ pojawiały się dolegliwości typu ból piersi, ból pleców, ból brzucha, zgaga,itp. teraz nic
-
nick nieaktualny
-
Zdaję sobie sprawę z tego że wszystko się może zmieniać ale to nie jest kwestia miesiąca czy dwóch tylko co najmniej kilkunastu. Co do Castagnusa to wiem jakie ma działanie ale przyjmowałam go przez 3 msc i- nic się nie działo a tego typu objawy pojawiły sie msc po odstawieniu.Co do śluzu to owszem kilka dni przed @ pojawiał się śluz ale gęsty,biały i w małej ilości. Poza tym zawsze ok tyg przed @ pojawiały się dolegliwości typu ból piersi, ból pleców, ból brzucha, zgaga,itp. a teraz nic poza pobolewaniem w dole pleców
-
nick nieaktualnyHello ja na chwilkę
kurwa mam rozpierdziel w domu
wróciłam kupiłam mu kartę podarunkową i niech się cieszy
jem i zabieram się za składanie tego torta
nie nadrobiłam was nie mam jak terazprzeczytałam tylko w galerii jak bylam że Miki ma pęcherzyk
tak się ciesze
jak się wydarzyło coś pilnego to blagam napiszcie :*Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyandzia29 wrote:Zdaję sobie sprawę z tego że wszystko się może zmieniać ale to nie jest kwestia miesiąca czy dwóch tylko co najmniej kilkunastu. Co do Castagnusa to wiem jakie ma działanie ale przyjmowałam go przez 3 msc i- nic się nie działo a tego typu objawy pojawiły sie msc po odstawieniu.Co do śluzu to owszem kilka dni przed @ pojawiał się śluz ale gęsty,biały i w małej ilości. Poza tym zawsze ok tyg przed @ pojawiały się dolegliwości typu ból piersi, ból pleców, ból brzucha, zgaga,itp. a teraz nic poza pobolewaniem w dole pleców
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
andzia29 wrote:Zdaję sobie sprawę z tego że wszystko się może zmieniać ale to nie jest kwestia miesiąca czy dwóch tylko co najmniej kilkunastu. Co do Castagnusa to wiem jakie ma działanie ale przyjmowałam go przez 3 msc i- nic się nie działo a tego typu objawy pojawiły sie msc po odstawieniu.Co do śluzu to owszem kilka dni przed @ pojawiał się śluz ale gęsty,biały i w małej ilości. Poza tym zawsze ok tyg przed @ pojawiały się dolegliwości typu ból piersi, ból pleców, ból brzucha, zgaga,itp. a teraz nic poza pobolewaniem w dole pleców
ja myślę, że powinnaś poczekać do terminu @ i wtedy zatestowac, bo gdybac i dociekać to można w nieskończonośća jeśli Cię to bardzo martwi, warto odwiedzić gina i sprawdzić czy wszystko jest w porządku
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-