X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • andzia29 Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdaję sobie sprawę z tego że wszystko się może zmieniać ale to nie jest kwestia miesiąca czy dwóch tylko co najmniej kilkunastu. Co do Castagnusa to wiem jakie ma działanie ale przyjmowałam go przez 3 msc i- nic się nie działo a tego typu objawy pojawiły sie msc po odstawieniu.Co do śluzu to owszem kilka dni przed @ pojawiał się śluz ale gęsty,biały i w małej ilości. Poza tym zawsze ok tyg przed @ pojawiały się dolegliwości typu ból piersi, ból pleców, ból brzucha, zgaga,itp. teraz nic

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem

• andzia29 Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdaję sobie sprawę z tego że wszystko się może zmieniać ale to nie jest kwestia miesiąca czy dwóch tylko co najmniej kilkunastu. Co do Castagnusa to wiem jakie ma działanie ale przyjmowałam go przez 3 msc i- nic się nie działo a tego typu objawy pojawiły sie msc po odstawieniu.Co do śluzu to owszem kilka dni przed @ pojawiał się śluz ale gęsty,biały i w małej ilości. Poza tym zawsze ok tyg przed @ pojawiały się dolegliwości typu ból piersi, ból pleców, ból brzucha, zgaga,itp. a teraz nic poza pobolewaniem w dole pleców

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ja na chwilkę :D kurwa mam rozpierdziel w domu :/ wróciłam kupiłam mu kartę podarunkową i niech się cieszy :D jem i zabieram się za składanie tego torta :D :D :D

nie nadrobiłam was nie mam jak teraz :( przeczytałam tylko w galerii jak bylam że Miki ma pęcherzyk :D :D tak się ciesze <3 <3 <3
    jak się wydarzyło coś pilnego to blagam napiszcie :*

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andzia29 wrote:
    Zdaję sobie sprawę z tego że wszystko się może zmieniać ale to nie jest kwestia miesiąca czy dwóch tylko co najmniej kilkunastu. Co do Castagnusa to wiem jakie ma działanie ale przyjmowałam go przez 3 msc i- nic się nie działo a tego typu objawy pojawiły sie msc po odstawieniu.Co do śluzu to owszem kilka dni przed @ pojawiał się śluz ale gęsty,biały i w małej ilości. Poza tym zawsze ok tyg przed @ pojawiały się dolegliwości typu ból piersi, ból pleców, ból brzucha, zgaga,itp. a teraz nic poza pobolewaniem w dole pleców
    Idź z tym na stronę o objawach tam masz taki wątek tam Ci dziewczyny więcej napiszą bo my to nie zwracamy uwagi na objawy ;)

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andzia29 wrote:

ja myślę, że powinnaś poczekać do terminu @ i wtedy zatestowac, bo gdybac i dociekać to można w nieskończoność ;) a jeśli Cię to bardzo martwi, warto odwiedzić gina i sprawdzić czy wszystko jest w porządku :)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że od aferki teraz same debiutanki będą do nas zaglądać ;)

Co tam Dotik ?? :*

marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ty Cwalinka nie lubuj tylko gadaj ze mną mam chwilę :d dopoki nie skończę jeść

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    jak się wydarzyło coś pilnego to blagam napiszcie :*

Oberwałam armatką :D.

• dotik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Co tam Dotik ?? :*

ja w tramwaju oczywiście :) wracam z pracy, zmęczona :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem jetem :)
    podalam mlodej jedzenie czekam az zje i jedziemy do sklepu

trza kupic nowy kubek bo jej najulubienszy zastalymy po powrocie do domu na podlodze roztrzaskany w drobny mak

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotik to sie kimnij

• dotik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Dotik to sie kimnij

nie no drzemka bez sensu, szkoda dnia który i tak jest mega krótki :/

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie potrzebnie sie odzywalam bo wychodzi ze ona wszystko wie :O

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    sie w tramwaju kimnij

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    A później w nocy bezsenność dopada :D. Na szczęście Staraczka trzyma nocną wartę, zawsze jest z kim pogadać ;).

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha :) daj se siana :P

Asha, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    sie w tramwaju kimnij
    Żeby ją okradli O.o???

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Asha :) daj se siana :P

Progesteron mi podszedl hahahahah

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Żeby ją okradli O.o???
    ja tam w pociagu zawsze kimalam :D

‹‹ 2919 2920 2921 2922 2923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ