Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Się wreszcie namachałam na klawiaturze, a co!
A no wlasnie o to chodzi
Do yej pory bylas raczej oszczedna w komentarzach...milo bylo przeczytac twoja opinie na jakis temat, bo to jak poznanie cie troche bardziej bardziej....nie wazne jest czy sie zgadzam czy nie....wazne jest dla mnie ze mowisz co mowisz szcerze co mysliszWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:19
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A no wlasnie o to chodzi
Do yej pory bylas raczej oszczedna w komentarzach...milo bylo przeczytac twoja opinie na jakis temat, bo to jak poznanie cie troche bardziej bardziej....nie wazne jest czy sie zgadzam czy nie....wazne jest dla mnie ze mowisz co mowisz szcerze co mysliszPolecam się na przyszłość...
Jak siedzę na tabie (a głównie na nim do tej pory siedziałam), to mi trudno tak szybko pisać, więc dlatego się ograniczam... Ale jak mam normalną klawiaturę, to jadę z tym koksem!Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Do usług!
Polecam się na przyszłość...
Jak siedzę na tabie (a głównie na nim do tej pory siedziałam), to mi trudno tak szybko pisać, więc dlatego się ograniczam... Ale jak mam normalną klawiaturę, to jadę z tym koksem!
To siedz czesciej na kompieCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Przyznaj się lepiej, że przespałaś to spotkanie
. On se pogadał, a Ty pochrapałaś pod nosem
. Może to powinno wejść w nawyk? Żyła by skorzystała
.
Pon gadal a ja piwko pilam , ale nie mow nikomumarnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To siedz czesciej na kompie
Jeszcze chcę na basen pochodzić, jeszcze tu wejść, jeszcze milion innych rzeczy zrobić...
Normalnie doba jest za krótka...Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:W pracy mam ostatnio sajgon, ręce pełne roboty - raptem wczoraj udało mi się mieć trochę luzu... W domu też mam robotę z pracy, na którą mam dość krótki termin.
Jeszcze chcę na basen pochodzić, jeszcze tu wejść, jeszcze milion innych rzeczy zrobić...
Normalnie doba jest za krótka...
Musisz swoje priorities poukladac kochana ...wchodzenie tutaj jest pierwsze na liscie!!!!! Cala reszta juz schodzi na drugi planRedhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Musisz swoje priorities poukladac kochana ...wchodzenie tutaj jest pierwsze na liscie!!!!! Cala reszta juz schodzi na drugi plan
Cwalinka lubi tę wiadomość