Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Mow co u ciebie kochana, jak bylo?
Piekny wykresikKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pompon wrote:Kurna. Nie dał się. Wkurwa mam jak stąd do Ciebie Asha to co najmniej. Nie będzie dzidziusia. Mam dosyć. dobranoc
Witajcie..
Kochanie, mozliwe, ze owu jeszcze w trakcie...dziesiaj i jutro i w srode jeszcze mus bzykac takze jeszcze nic straconego....szyje sprawdzaj kochana...dopoki otwarta...to plemniory wstep maja.
Katja...moze ty juz po owu jestes...faktycznie...z tego szczescia wali ci na temp hahaha
Cymus....cudnie ze wypoczelas i cudnie, ze wrocilas...tesknilam
U mnie temp idzie w gore...wczoraj jeszcze szyja byla otwarta troche wiec poprawilismy teraz tylko siedziec i czekam....kawuisia zapodana...potem do roboty...jakos czas zleci.....mowcie co u wasKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha Kochanie to czemu jeszcze nic mi nie wyznaczyło owu? ale możliwe że jestem już po... bo śluzu nie ma tylko ból jajnika i ciągnięcie macicy zostało
A u mnie dobrze dobrze M szaleje z miłością heheh a jak Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 08:24
-
Katjaa wrote:Asha Kochanie to czemu jeszcze nic mi nie wyznaczyło owu? ale możliwe że jestem już po... bo śluzu nie ma tylko ból jajnika i ciągnięcie macicy zostało
A u mnie dobrze dobrze M szaleje z miłością heheh a jak Ty?
Bo to dopiero jeden sko masz a przynajmniej dwa sa potrzebne od poprzednich temeratur
No to przyjemnie jak wokol milosc sie czuje -
nick nieaktualnyAsha wrote:Bo to dopiero jeden sko masz a przynajmniej dwa sa potrzebne od poprzednich temeratur
No to przyjemnie jak wokol milosc sie czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 08:49
-
Katjaa wrote:aha czyli jak jutro też będę miała wysoką to dopiero mi wyznaczyć może owu... hmmm ależ ze mnie tępa sztka niestety już na kolor włosów nie mogę zgonić że blond
Tylko ta temp z 14 dc moze zaklocac troche bo jest wysoka, ale jak bedziesz miala teraz wysokie to powinno byc okWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 08:38
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No powinno, albo dzien po..poczekamy a bzyczenie bylo w terminie owu?
Tylko ta temp z 14 dc moze zaklocac troche bo jest wysoka, ale jak bedziesz miala teraz wysokie to powinno byc ok
Asha, cymcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie temperatura w dół wali a miało być w górę No ale szyja jeszcze nie taka otwarta więc może owu dziś i dlatego? Sama już nie wiem i znów mnie wkurw dopada.
Cymcia masz piękny wykres i zagnieżdżenie też już tam widzę więc dmucham na zielone
Katja dajesz czadu z tą tempką...hormony buzują z miłości:-)
Pompon będzie dzidziuś...te plemniorki z wcześniejszego serduszkowania musiały swoją robotę zrobić
Asha przesunęło Ci owu:-)Katjaa, cymcia lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dzień dobry
U mnie temperatura w dół wali a miało być w górę No ale szyja jeszcze nie taka otwarta więc może owu dziś i dlatego? Sama już nie wiem i znów mnie wkurw dopada.
Cymcia masz piękny wykres i zagnieżdżenie też już tam widzę więc dmucham na zielone
Katja dajesz czadu z tą tempką...hormony buzują z miłości:-)
Pompon będzie dzidziuś...te plemniorki z wcześniejszego serduszkowania musiały swoją robotę zrobić
Asha przesunęło Ci owu:-)
Nie wkurwiaj sie sloneczko bo szyja jeszcze sie otworzyc musi zeby te plemniory mogly sie dostac do srodka temp nisko bo czeka na szyje,tak ma byc, wzrosnie po owu wszystko jest gites ty bzykaj a eszta sie sama zrobi
A mi przesunelo, to wiadomo bylo, luzik -
Asha wrote:Nie wkurwiaj sie sloneczko bo szyja jeszcze sie otworzyc musi zeby te plemniory mogly sie dostac do srodka temp nisko bo czeka na szyje,tak ma byc, wzrosnie po owu wszystko jest gites ty bzykaj a eszta sie sama zrobi
A mi przesunelo, to wiadomo bylo, luzik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny