X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wyglada na owu :-D chociaz stad niewiele widze hahahahah
    No taaa, ale to nie sama szyja boli tylko pochwa, wejście "na dole"... Jakbym miała to narysować, to jak normalnie jest w przekroju koła, to teraz na dole tego koła jest wybrzuszenie... Nie wiem czy dobrze opisałam...
    Przepraszam, że nie dyskutuję w temacie, ale ból mi mózg przysłania... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    jak dla mnie to on jest dorosla osoba i skoro mial kogos takiego w domu to powinien chciec czegos innego dla swoich dzieci.
    om olal nas a kocha siostrzencow. czemu ich moze a nas wpedzil w psychiczny doł ??
    tulam <3
    i mimo sie wie jaki ten rodzic jest to to kurwesko wszystko boli

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Bo musi wygrac hahahah i wtedy pojdzie jak lew cie zaspokoic hahahaha
    niech sie sam zaspokaja

• amelia04072006 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Co za gość :/.
    <3
    ja kiedy moge to go olewam ale nie zawsze sie da.
    na moj sluz nie przyszedl. my wyjezdalismy z domu wraz z goscmi a on siedzial rozpierdolony przed domem i patrzyl na nas. tylko on z moich dostal pisemne zaproszenie . inni nie chcieli bo nie bylo to konieczne. oni przyszli, on nie

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    No taaa, ale to nie sama szyja boli tylko pochwa, wejście "na dole"... Jakbym miała to narysować, to jak normalnie jest w przekroju koła, to teraz na dole tego koła jest wybrzuszenie... Nie wiem czy dobrze opisałam...
    nie mam pojecia :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    jak dla mnie to on jest dorosla osoba i skoro mial kogos takiego w domu to powinien chciec czegos innego dla swoich dzieci.
    om olal nas a kocha siostrzencow. czemu ich moze a nas wpedzil w psychiczny doł ??
    Współczuję doświadczeń... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jakiego przerabiania????
    Kiedy Ci do świadomości dochodzi, że cokolwiek zrobisz - ten człowiek nie zmieni podejścia do Twojej osoby (tak najogólniej) :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja kiedy moge to go olewam ale nie zawsze sie da.
    na moj sluz nie przyszedl. my wyjezdalismy z domu wraz z goscmi a on siedzial rozpierdolony przed domem i patrzyl na nas. tylko on z moich dostal pisemne zaproszenie . inni nie chcieli bo nie bylo to konieczne. oni przyszli, on nie
    no to pojecha po calosci
    moj to byl i nawet oplacic wesele

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    to chyba nie jest typowe. albo masz jakies zapalenie albo faktycznie za ostro szliscie

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:

Amelia...to nie do mnie te pytania...jego zapytaj....ja widze ze masz do niego zal...i to zrozumiale jest...ale to nie jest takie latwe i zazwyczaj hostoria niestety lubi sie powtarzac i najlepszym tego przykladem jest to jak nasi faceci sa podobni do naszych ojcow a nawet nasi tesciowie nawet do tesciow naszych rodzicow , do telacji chodzi mi .....to nie takie proste...czlowiek sie przyzwyczaja do pewnych rzeczy a tym samym zaczyna sie czuc niestety bezpiecznie w sytuacjach dla nas niebezpiecznych

amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Współczuję doświadczeń... :(
    ja jakos nie moge sie przyzwyczaic do takiego zachowania :/
    licze tylko na to ze kiedys bede mogla sie odwdzieczyc :/

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kiedy Ci do świadomości dochodzi, że cokolwiek zrobisz - ten człowiek nie zmieni podejścia do Twojej osoby (tak najogólniej) :)

Moim zdaniem to jest i najgorszy i najlepszy moment...bo sie czlowiek zegna z nadzieja ale wita z wolnoscia <3

marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no to pojecha po calosci
    moj to byl i nawet oplacic wesele
    taaa. ja zaplacilam za niego i nawet kartki z zyczeniami nie dostala :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    moze sie tego naucze :(

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    taaa. ja zaplacilam za niego i nawet kartki z zyczeniami nie dostala :(
    kurw :/

amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    to chyba nie jest typowe. albo masz jakies zapalenie albo faktycznie za ostro szliscie
    chyba to drugie... <zawstydzona> :/ Pyton na wodzy będzie!

amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Amelia...to nie do mnie te pytania...jego zapytaj....ja widze ze masz do niego zal...i to zrozumiale jest...ale to nie jest takie latwe i zazwyczaj hostoria niestety lubi sie powtarzac i najlepszym tego przykladem jest to jak nasi faceci sa podobni do naszych ojcow a nawet nasi tesciowie nawet do tesciow naszych rodzicow , do telacji chodzi mi .....to nie takie proste...czlowiek sie przyzwyczaja do pewnych rzeczy a tym samym zaczyna sie czuc niestety bezpiecznie w sytuacjach dla nas niebezpiecznych
    ta, pewno - na pewno :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    chyba to drugie... <zawstydzona> :/ Pyton na wodzy będzie!
    Moze cie naderwalo troche...wez zobacz bo jak znowu pojedziecie to moze byc faktycznie nanic...niech stary zobaczy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Zgodzę się po części. Mój Małż nie przypomina mojego ojca, ale to może dlatego, że wyszłam za mąż z rozsądku :D.

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja jakos nie moge sie przyzwyczaic do takiego zachowania :/
    licze tylko na to ze kiedys bede mogla sie odwdzieczyc :/
    Wyrzuć to z siebie, bo taka chęć "zemsty" do niczego dobrego nie prowadzi... :(

amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość

‹‹ 2936 2937 2938 2939 2940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ