X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wyglada na owu :-D chociaz stad niewiele widze hahahahah
    No taaa, ale to nie sama szyja boli tylko pochwa, wejście "na dole"... Jakbym miała to narysować, to jak normalnie jest w przekroju koła, to teraz na dole tego koła jest wybrzuszenie... Nie wiem czy dobrze opisałam...
    Przepraszam, że nie dyskutuję w temacie, ale ból mi mózg przysłania... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    jak dla mnie to on jest dorosla osoba i skoro mial kogos takiego w domu to powinien chciec czegos innego dla swoich dzieci.
    om olal nas a kocha siostrzencow. czemu ich moze a nas wpedzil w psychiczny doł ??
    tulam <3
    i mimo sie wie jaki ten rodzic jest to to kurwesko wszystko boli

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Bo musi wygrac hahahah i wtedy pojdzie jak lew cie zaspokoic hahahaha
    niech sie sam zaspokaja

• amelia04072006 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Co za gość :/.
    <3
    ja kiedy moge to go olewam ale nie zawsze sie da.
    na moj sluz nie przyszedl. my wyjezdalismy z domu wraz z goscmi a on siedzial rozpierdolony przed domem i patrzyl na nas. tylko on z moich dostal pisemne zaproszenie . inni nie chcieli bo nie bylo to konieczne. oni przyszli, on nie

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    No taaa, ale to nie sama szyja boli tylko pochwa, wejście "na dole"... Jakbym miała to narysować, to jak normalnie jest w przekroju koła, to teraz na dole tego koła jest wybrzuszenie... Nie wiem czy dobrze opisałam...
    nie mam pojecia :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    jak dla mnie to on jest dorosla osoba i skoro mial kogos takiego w domu to powinien chciec czegos innego dla swoich dzieci.
    om olal nas a kocha siostrzencow. czemu ich moze a nas wpedzil w psychiczny doł ??
    Współczuję doświadczeń... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jakiego przerabiania????
    Kiedy Ci do świadomości dochodzi, że cokolwiek zrobisz - ten człowiek nie zmieni podejścia do Twojej osoby (tak najogólniej) :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja kiedy moge to go olewam ale nie zawsze sie da.
    na moj sluz nie przyszedl. my wyjezdalismy z domu wraz z goscmi a on siedzial rozpierdolony przed domem i patrzyl na nas. tylko on z moich dostal pisemne zaproszenie . inni nie chcieli bo nie bylo to konieczne. oni przyszli, on nie
    no to pojecha po calosci
    moj to byl i nawet oplacic wesele

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    to chyba nie jest typowe. albo masz jakies zapalenie albo faktycznie za ostro szliscie

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:

Amelia...to nie do mnie te pytania...jego zapytaj....ja widze ze masz do niego zal...i to zrozumiale jest...ale to nie jest takie latwe i zazwyczaj hostoria niestety lubi sie powtarzac i najlepszym tego przykladem jest to jak nasi faceci sa podobni do naszych ojcow a nawet nasi tesciowie nawet do tesciow naszych rodzicow , do telacji chodzi mi .....to nie takie proste...czlowiek sie przyzwyczaja do pewnych rzeczy a tym samym zaczyna sie czuc niestety bezpiecznie w sytuacjach dla nas niebezpiecznych

amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Współczuję doświadczeń... :(
    ja jakos nie moge sie przyzwyczaic do takiego zachowania :/
    licze tylko na to ze kiedys bede mogla sie odwdzieczyc :/

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kiedy Ci do świadomości dochodzi, że cokolwiek zrobisz - ten człowiek nie zmieni podejścia do Twojej osoby (tak najogólniej) :)

Moim zdaniem to jest i najgorszy i najlepszy moment...bo sie czlowiek zegna z nadzieja ale wita z wolnoscia <3

marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no to pojecha po calosci
    moj to byl i nawet oplacic wesele
    taaa. ja zaplacilam za niego i nawet kartki z zyczeniami nie dostala :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    moze sie tego naucze :(

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    taaa. ja zaplacilam za niego i nawet kartki z zyczeniami nie dostala :(
    kurw :/

amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    to chyba nie jest typowe. albo masz jakies zapalenie albo faktycznie za ostro szliscie
    chyba to drugie... <zawstydzona> :/ Pyton na wodzy będzie!

amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Amelia...to nie do mnie te pytania...jego zapytaj....ja widze ze masz do niego zal...i to zrozumiale jest...ale to nie jest takie latwe i zazwyczaj hostoria niestety lubi sie powtarzac i najlepszym tego przykladem jest to jak nasi faceci sa podobni do naszych ojcow a nawet nasi tesciowie nawet do tesciow naszych rodzicow , do telacji chodzi mi .....to nie takie proste...czlowiek sie przyzwyczaja do pewnych rzeczy a tym samym zaczyna sie czuc niestety bezpiecznie w sytuacjach dla nas niebezpiecznych
    ta, pewno - na pewno :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    chyba to drugie... <zawstydzona> :/ Pyton na wodzy będzie!
    Moze cie naderwalo troche...wez zobacz bo jak znowu pojedziecie to moze byc faktycznie nanic...niech stary zobaczy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Zgodzę się po części. Mój Małż nie przypomina mojego ojca, ale to może dlatego, że wyszłam za mąż z rozsądku :D.

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja jakos nie moge sie przyzwyczaic do takiego zachowania :/
    licze tylko na to ze kiedys bede mogla sie odwdzieczyc :/
    Wyrzuć to z siebie, bo taka chęć "zemsty" do niczego dobrego nie prowadzi... :(

amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość

‹‹ 2936 2937 2938 2939 2940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ