Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ja po siniadanku -
mezus jak wstal to zrobil mi kanapeczki i odgrzal pierogi
ide zaraz po kawuniektora chetna..
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja po siniadanku -
mezus jak wstal to zrobil mi kanapeczki i odgrzal pierogi
ide zaraz po kawuniektora chetna..
Omgjuz po sniadaniu
Ja juz kawusie sobie zrobilam bez kawusi nie siadam hahhaha
Dla mnie zdecydowanie za wczesnie na snidanie, bym chyba rzygla tak z ranca hahahaAnia_84, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Widze Ania warujesz hahahah
tyle ze nie pisalam bo skupilam sie na tym co mam zrobic wczoraj dotalam maila o 23 ze dzis musze dac zestawienei jednemu lekarzowi bo wyjezdza.. no wiec jak wstalam przeczytalam maila to wpialam to co mial jesczze i na 10 moze bedzie
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
tez nie jadam ale jak wstal i zobaczyl ze siedze przy kompie i wpisuje to mowi ze dopilnuje zebym zjadla bo ja zawsze dopeiro kolo 11 jjem ..a on sie wkurza o to
-
Ania_84 wrote:tak od 4
tyle ze nie pisalam bo skupilam sie na tym co mam zrobic wczoraj dotalam maila o 23 ze dzis musze dac zestawienei jednemu lekarzowi bo wyjezdza.. no wiec jak wstalam przeczytalam maila to wpialam to co mial jesczze i na 10 moze bedzie
Oni naprawde maja zjebane, do mnie kiedys tez ludzie o 3 w nocy dzwonili, ale powiedzialam koniec z tym, jakies zycie do cholery trzeba miec i graniece wyznaczyc25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tez nie jadam ale jak wstal i zobaczyl ze siedze przy kompie i wpisuje to mowi ze dopilnuje zebym zjadla bo ja zawsze dopeiro kolo 11 jjem ..a on sie wkurza o to
Dobre dziecko z niegoale pieroga to bym nie dala rady zeby nie wiem co hahahah za ciezkie tak wczesnie
-
Asha wrote:Oni naprawde maja zjebane, do mnie kiedys tez ludzie o 3 w nocy dzwonili, ale powiedzialam koniec z tym, jakies zycie do cholery trzeba miec i graniece wyznaczyc
to mowie bede miala go z glowy
-
Ania_84 wrote:nie no ten to pierwszy raz tak zorbil..a faktycznie koles wyjezdza.. wiec jak wstalam wczesniej no bo ile mozna spac
to mowie bede miala go z glowy
Ale co on nie wiedzial wczesniej ze mu rozliczenie trzeba tylko teraz ci w ostatnim momencie to daje przed wyjazdem?25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
a Ty co pozno chodzis z spac i wczesnie wstajesz
ja chyba ostatno musze miec min 6-8 h snu inaczej nie funkcjonuje25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a Ty co pozno chodzis z spac i wczesnie wstajesz
ja chyba ostatno musze miec min 6-8 h snu inaczej nie funkcjonuje
Ja juz mam tak w glowie ustawione, ze ok 5 sie budze i wszystko jedno o ktorej sie poloze nie ma bata oczy otarte i termo w picze koniec spania hahahhaahAnia_84, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale co on nie wiedzial wczesniej ze mu rozliczenie trzeba tylko teraz ci w ostatnim momencie to daje przed wyjazdem?
-
nick nieaktualnywitamsie zjuz z pracy z kawusia
I ranne ptaszki caluje na dzien Dobry
Maniek wstaje witasz sie i zegnasz a raport z testu to ja sie pytam gdzie???
Asha a co sie dzialo ze tak wczoraj zniknelas i sie pjawilas jak juz nikogo nie bylo?Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja juz mam tak w glowie ustawione, ze ok 5 sie budze i wszystko jedno o ktorej sie poloze nie ma bata oczy otarte i termo w picze koniec spania hahahhaah
wiec wpisalam 36,9 :)a co mi tam
-
Ania_84 wrote:wczesniej tylko sie pytal na kiedy bedzie ..i tyle myslalam ze tak pierdzieli ogolnie.. mogl w sumie wczesniej napisac ze wyjezdza ;/
No to wlasnie...oni maja w dupie twoje zycie...oni nie pracuja 24/7, i maili po nocach nie odbieraja bo maila maile w pracy i nie uszanuja i nie docenia tego co ty robisz....jak ty granic nie ustalisz to oni to beda wykorzystywac jak tylko moga ....mowie ci to z wlasnego doswiadczenia -
Ania_84 wrote:hehehe no ja dzis wczesniej zmierzylam bo o 4 ;/ ale o 6 mialam tylko 0,05 stopnia wiecej
wiec wpisalam 36,9 :)a co mi tam
No czasami wogole godzina nie robi zadnej roznicy dlatego ja prowadze dwa wykresy zeby to sprawdzic wlasnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:00
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No czasami wogole godzina nie robi zadnej roznicy dlatego ja prowadze dwa wykresy zeby to sprawdzic wlasnie
Hahhahaha bez sensu to zacytowalam hahhahahWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:01
Cwalinka, Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nie no dzis postanowilam ze napisze do wszytskich ze jestem dostapne od 8-18 pozniej nie odbieram tel .. bo zaczyna mnei to wkurzac..mysla ze ja o 23 siedze i robie ;/ noi oczywiscie piszeim ze wweekendy nie pracuje