Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:witamsie zjuz z pracy z kawusia
I ranne ptaszki caluje na dzien Dobry
Maniek wstaje witasz sie i zegnasz a raport z testu to ja sie pytam gdzie???
Asha a co sie dzialo ze tak wczoraj zniknelas i sie pjawilas jak juz nikogo nie bylo?
Czesc Cwalinka co u ciebie
Wczoraj stary wrocil od ojca i musielismy pogadacAnia_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde musze sobie kawe i czajniczek przyniesc tu na gore do biura zeby nie smigac gora dol
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie no dzis postanowilam ze napisze do wszytskich ze jestem dostapne od 8-18 pozniej nie odbieram tel .. bo zaczyna mnei to wkurzac..mysla ze ja o 23 siedze i robie ;/ noi oczywiscie piszeim ze wweekendy nie pracuje
Ale oni wyjebane maja i wystarczy ze raz odbierzesz tel po tych godzinach ze mowisz i juz pokazujesz ze jestes niekonsekwentna...sobie tez musisz granice Ania wyznaczyc i najlepiej tel wylaczyc poprostu, ja wiem ze to trudne ale z czasem bedzie coraz latwiej, ja kupilam drugi telefon i wylaczm poprostu po gadzinach i tyleCwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a w porzasiu
sniadanko pociskam
bzykania nie bylo
ps kuna my ostatnio padamy jak muchy z mezem .. i jakos nie mam ani ja ochotty ani on ;/Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jak to bzykanka nie bylo ;P na odbry poczatek dnia
ps kuna my ostatnio padamy jak muchy z mezem .. i jakos nie mam ani ja ochotty ani on ;/
No my tez od tygodnia nic hahhaha chyba zima idzie jednak hahahaCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:
czemu nie?
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:jak to bzykanka nie bylo ;P na odbry poczatek dnia
ps kuna my ostatnio padamy jak muchy z mezem .. i jakos nie mam ani ja ochotty ani on ;/
daj mi jeszcze troche pospac pozniejAnia_84, marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No to jedziesz jak wstanie
a dzis mam totalnie zalatany dzien
po pracy po mloda do przedszkola, szybko do domu nakarmic ich glodne paszcze, na zajacie Mażoretek z Jowi a zaraz po nich ja lece na fitnes a mloda zostawiam w sali zabaw obok silowni, po zajeciach szybko do biedronki mini zakupy i do domu, wiec pewnie bede cos kolo 19:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:10
-
Cwalinka wrote:jak ja juz w robiecie
a dzis mam totalnie zalatany dzien
po pracy po mloda do przedszkola, szybko do domu nakarmic ich glodne paszcze, na zajacie Mażoretek z Jowi a zaraz po nich ja lece na fitnes a mloda zostawiam w sali zabaw obok silowni, po zajeciach szybko do biedronki mini zakupy i do domu, wiec pewnie bede cos kolo 19:30
-
Asha wrote:Ale oni wyjebane maja i wystarczy ze raz odbierzesz tel po tych godzinach ze mowisz i juz pokazujesz ze jestes niekonsekwentna...sobie tez musisz granice Ania wyznaczyc i najlepiej tel wylaczyc poprostu, ja wiem ze to trudne ale z czasem bedzie coraz latwiej, ja kupilam drugi telefon i wylaczm poprostu po gadzinach i tyle
wiec jak sie zapytala to jej powiedzialam ze spoko.. ale wiem ze u niej to na czas kontroli i ona zadzwoni raz albo dwa.. poki co wszytsko stara sieod poniedzialku dzwonic do nie od 10-15
bardzej o 29 to dzwoni sie wyzalic25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny