Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Czesc Rybcia co u ciebie kobito powiedz
u mnie kuzwa kuzwa od dwoch dni mam mega gazy
a co najgorsze juz sama od siebie uciekam hihhiihhahah nic nie jem smazonego(no nie jadlam) nie jadlam kapusty,nie pije gazowanego itp i brzuch mnie nie boli wiec wzdec tez nima
a gazy sie uwalniaja jak chca
Ania_84, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hejka slonko
a co najgorsze juz sama od siebie uciekam hihhiihhahah nic nie jem smazonego(no nie jadlam) nie jadlam kapusty,nie pije gazowanego itp i brzuch mnie nie boli wiec wzdec tez nima
rybka, Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hejka slonko
-
rybka wrote:hihihahahhiii kuzwa bryza od ktorej ja nawet uciekam
jak dalej tak pojdzie to plemniczki tez uciekly na bank
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Rybus a czemu nei zaznaczasz gazow na wykresie??
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hejka slonko
Hahahahahaah ja pierdole hahahahah to samo mam hahahhaah i juz chodze ze sprayem nawet hahahahhahaharybka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hahahahahaah ja pierdole hahahahah to samo mam hahahhaah i juz chodze ze sprayem nawet hahahahhahaha
Cwalinka, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a bo malo co tam se ostatnio zaznaczam niwim czemu musze kiedys sie wziasc za ten wykres porzadnie
jakos tak wychodzi
no chyba ze inne objawy zaznaczajac
rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:oooooo ja tez mam perfumy i psikam bo naprawde mega pachna hihihihahah az sie boje co bydzie dalej...hahahhiii to my dzis mozemy spotkac sie razem i se bakowac razem to bylby czad
pryk pryk..l pryk pryk prykrybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ale ona nie ma punktow
ma czarno bialy wykres
zartuje oczywiscie
mi te punkty i te cale ich sciemnianie nie jest potrzebne ba nawet zeby dostac punkta nieraz ostro glowkowalam i ba wmawialam se pol objawow
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:oooooo ja tez mam perfumy i psikam bo naprawde mega pachna hihihihahah az sie boje co bydzie dalej...hahahhiii to my dzis mozemy spotkac sie razem i se bakowac razem to bylby czad
Masakra jakas haha...stary uciaka ode mnie haha juz sie mialam pytac czy to nie od luty przypadkiemCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
a tak teraz trza zejsc z gazow a wejsc na inny temat
potrzebuje waszej pomocy
doradzcie mi cos co mi pomoze zlagodzic PSM!!!!!!!!!!! cucuchy mega bola nawet w staniku nawet bez niego ba bez to nida rady chodzic tak bola
a wiem ze cos jest a niwim co
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a tak teraz trza zejsc z gazow a wejsc na inny temat
potrzebuje waszej pomocy
doradzcie mi cos co mi pomoze zlagodzic PSM!!!!!!!!!!! cucuchy mega bola nawet w staniku nawet bez niego ba bez to nida rady chodzic tak bola
a wiem ze cos jest a niwim co
mnie czasem ciagna i tez bez stanika nie da rady