Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:a tak teraz trza zejsc z gazow a wejsc na inny temat
potrzebuje waszej pomocy
doradzcie mi cos co mi pomoze zlagodzic PSM!!!!!!!!!!! cucuchy mega bola nawet w staniku nawet bez niego ba bez to nida rady chodzic tak bola
a wiem ze cos jest a niwim co
Proszki sa specjalne na to w aptece, moze to, Castagnus jest tez dobry -
Asha wrote:Masakra jakas haha...stary uciaka ode mnie haha juz sie mialam pytac czy to nie od luty przypadkiem
kiedys jak pilam gazowany napoj to oki moglam miec gazy ale teraz niepije gazowanego a gaz za gazem
ja staram sie zawsze zgonic na cos ale niezawsze wychodzi,jak kotka jest w domu to ona pryka a jak jej nima to hahahiihhahh ja prykam ale kazdy juz mnie zna ze to ja
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Proszki sa specjalne na to w aptece, moze to, Castagnus jest tez dobry
-
rybka wrote:nie od luty bo ja luty niebiore
kiedys jak pilam gazowany napoj to oki moglam miec gazy ale teraz niepije gazowanego a gaz za gazem
ja staram sie zawsze zgonic na cos ale niezawsze wychodzi,jak kotka jest w domu to ona pryka a jak jej nima to hahahiihhahh ja prykam ale kazdy juz mnie zna ze to ja
Ja tez gazowanego nie pijei codziennie co innego jem przeciez
to od dwoch trzech dni tak jest strasznie
-
Cwalinka wrote:ale wiecie ja tez wczoraj chodzilam i pyrkalam az maz chcial mnie z kuchni wyrzucic
niebawem sie okaze ze mamy chor prykawkowy
moj juz nieraz mnie wygnal
ale nie daje sie jak mu smierdzi niech on se ucieka
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:ale ten castagnus trza brac przez trzy miesiace no nie?? a ja bym chciala cos co mi pomoze juz w przyszlym miesiacu bo wkurzajacy jest ten bol piersi a do tego jeszcze te nerwy aaaaa
Pomoze ci juz w pierwszym moesiacu bo ja go bralam wlasnie na cycki...dwa cykle temu chyba wlasnie i to tylko do owu bralam i teram mnie nie bola bo castagnus prolaktyne zbija i to wlasnie cycki od tego bola....zrob badania na prolaktyne kochanaCwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:to my prykawki wszystkie jestesmy
niebawem sie okaze ze mamy chor prykawkowy
moj juz nieraz mnie wygnal
ale nie daje sie jak mu smierdzi niech on se ucieka
O to to to...moj tez wali ale tak nie smierdza jak moje hahahahahCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja tez gazowanego nie pije
i codziennie co innego jem przeciez
to od dwoch trzech dni tak jest strasznie
a brzuszek tez cie boli??
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ja dzis mam trzeci dzien w pierwszy to sie smialam sama z siebie w drugi tzn wczoraj juz mi sie lampka zapalila ze kurka od czego to jest a dzis se prykam i juz brak mi slow
a brzuszek tez cie boli??
No ja wlasnie tez mam chyba trzeci dzien dzisiaj hahahah nie wlasnie, nic mnie bie boliCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:O to to to...moj tez wali ale tak nie smierdza jak moje hahahahah
moj pryka se tylko jak spi
no jak spi
nieraz jak se leze i ogladam se tv on sie przekreca na bok jeszcze podnosi troszke noge i bach pryka pryka a potem steka aaaa ze mu ulzylo
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hahhahiii moje tez mega pachna(w przenosni )
no jak spi
nieraz jak se leze i ogladam se tv on sie przekreca na bok jeszcze podnosi troszke noge i bach pryka pryka a potem steka aaaa ze mu ulzylo
ale ty masz atrakcje w lozku
rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:hahhahiii moje tez mega pachna(w przenosni )
no jak spi
Hahahahah to nie moj jest lepszy hahaha na boerzaco chodzi po domu i wali z armaty i sie nie wstrzymuje wogoleCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Pomoze ci juz w pierwszym moesiacu bo ja go bralam wlasnie na cycki...dwa cykle temu chyba wlasnie i to tylko do owu bralam i teram mnie nie bola bo castagnus prolaktyne zbija i to wlasnie cycki od tego bola....zrob badania na prolaktyne kochana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny