X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a tak teraz trza zejsc z gazow a wejsc na inny temat :-( potrzebuje waszej pomocy <3 doradzcie mi cos co mi pomoze zlagodzic PSM!!!!!!!!!!! cucuchy mega bola nawet w staniku nawet bez niego ba bez to nida rady chodzic tak bola :-( a wiem ze cos jest a niwim co :-(

Proszki sa specjalne na to w aptece, moze to, Castagnus jest tez dobry

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Masakra jakas haha...stary uciaka ode mnie haha juz sie mialam pytac czy to nie od luty przypadkiem :O
    nie od luty bo ja luty niebiore :-) kiedys jak pilam gazowany napoj to oki moglam miec gazy ale teraz niepije gazowanego a gaz za gazem :-( ja staram sie zawsze zgonic na cos ale niezawsze wychodzi,jak kotka jest w domu to ona pryka a jak jej nima to hahahiihhahh ja prykam ale kazdy juz mnie zna ze to ja :-D

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wiecie ja tez wczoraj chodzilam i pyrkalam az maz chcial mnie z kuchni wyrzucic :P

rybka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Proszki sa specjalne na to w aptece, moze to, Castagnus jest tez dobry
    ale ten castagnus trza brac przez trzy miesiace no nie?? a ja bym chciala cos co mi pomoze juz w przyszlym miesiacu bo wkurzajacy jest ten bol piersi a do tego jeszcze te nerwy aaaaa :-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    nie od luty bo ja luty niebiore :-) kiedys jak pilam gazowany napoj to oki moglam miec gazy ale teraz niepije gazowanego a gaz za gazem :-( ja staram sie zawsze zgonic na cos ale niezawsze wychodzi,jak kotka jest w domu to ona pryka a jak jej nima to hahahiihhahh ja prykam ale kazdy juz mnie zna ze to ja :-D

Ja tez gazowanego nie pije :-/ i codziennie co innego jem przeciez :-/ to od dwoch trzech dni tak jest strasznie

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ale wiecie ja tez wczoraj chodzilam i pyrkalam az maz chcial mnie z kuchni wyrzucic :P
    to my prykawki wszystkie jestesmy :-) niebawem sie okaze ze mamy chor prykawkowy :-D moj juz nieraz mnie wygnal :-P ale nie daje sie jak mu smierdzi niech on se ucieka :-P

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ale ten castagnus trza brac przez trzy miesiace no nie?? a ja bym chciala cos co mi pomoze juz w przyszlym miesiacu bo wkurzajacy jest ten bol piersi a do tego jeszcze te nerwy aaaaa :-)

Pomoze ci juz w pierwszym moesiacu bo ja go bralam wlasnie na cycki...dwa cykle temu chyba wlasnie i to tylko do owu bralam i teram mnie nie bola bo castagnus prolaktyne zbija i to wlasnie cycki od tego bola....zrob badania na prolaktyne kochana

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    to my prykawki wszystkie jestesmy :-) niebawem sie okaze ze mamy chor prykawkowy :-D moj juz nieraz mnie wygnal :-P ale nie daje sie jak mu smierdzi niech on se ucieka :-P

O to to to...moj tez wali ale tak nie smierdza jak moje hahahahah

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ja tez gazowanego nie pije :-/ i codziennie co innego jem przeciez :-/ to od dwoch trzech dni tak jest strasznie
    ja dzis mam trzeci dzien w pierwszy to sie smialam sama z siebie w drugi tzn wczoraj juz mi sie lampka zapalila ze kurka od czego to jest a dzis se prykam i juz brak mi slow :-) a brzuszek tez cie boli??

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ja dzis mam trzeci dzien w pierwszy to sie smialam sama z siebie w drugi tzn wczoraj juz mi sie lampka zapalila ze kurka od czego to jest a dzis se prykam i juz brak mi slow :-) a brzuszek tez cie boli??

No ja wlasnie tez mam chyba trzeci dzien dzisiaj hahahah nie wlasnie, nic mnie bie boli :O

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    O to to to...moj tez wali ale tak nie smierdza jak moje hahahahah
    hahhahiii moje tez mega pachna(w przenosni ):-D moj pryka se tylko jak spi :-) no jak spi :-) nieraz jak se leze i ogladam se tv on sie przekreca na bok jeszcze podnosi troszke noge i bach pryka pryka a potem steka aaaa ze mu ulzylo :-)

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hahhahiii moje tez mega pachna(w przenosni ):-D moj pryka se tylko jak spi :-) no jak spi :-) nieraz jak se leze i ogladam se tv on sie przekreca na bok jeszcze podnosi troszke noge i bach pryka pryka a potem steka aaaa ze mu ulzylo :-)
    hahaha :) ale ty masz atrakcje w lozku :P

rybka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Hahahahah to nie moj jest lepszy hahaha na boerzaco chodzi po domu i wali z armaty i sie nie wstrzymuje wogole :-/

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Pomoze ci juz w pierwszym moesiacu bo ja go bralam wlasnie na cycki...dwa cykle temu chyba wlasnie i to tylko do owu bralam i teram mnie nie bola bo castagnus prolaktyne zbija i to wlasnie cycki od tego bola....zrob badania na prolaktyne kochana
    ale mozeliwe zeby ta prolaktyna tak sie zmieniala raz mnie wcale nie bola a na nastepny cykl mega bola 8-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ale mozeliwe zeby ta prolaktyna tak sie zmieniala raz mnie wcale nie bola a na nastepny cykl mega bola 8-)

Ja tak mialam ...i to bol byl masakryczny...i wzielam castagnusa i teraz git jest

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Hahahahah to nie moj jest lepszy hahaha na boerzaco chodzi po domu i wali z armaty i sie nie wstrzymuje wogole :-/
    hihi to tak jak moj :P

Asha, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chwilunia i bede spowrotem

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hihi to tak jak moj :P

:-/

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hahaha :) ale ty masz atrakcje w lozku :P
    no :-) ale przyzwyczailam sie juz do tego to ja jestem ta prykajaca w dzien on wali se w nocy ba dziekowac ze niesmierdzi bo bym go z lozka wygnala :-P

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    chwilunia i bede spowrotem
    gdzie leziesz????? pytam gdzie ???? pryknac :-)?????

‹‹ 2955 2956 2957 2958 2959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ