Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:ale wiesz co to tez jest maly plus bo sie niepotrzebnie nieraz jaram a tak juz wiem ze jest u mnie znowu dupa i ze zaczne za tydzien nowy cykl i wiem ze sensa sikac u mnie ni ma..nawet czesto jak badam se szyjke a jestem juz np.pare dni przed malpa wiem ze przyjdzie bo mam takie bole tam w srodku okresowe miesni niwim jak to okreslic
Wiem kochana ale wasze testy to dla mnie jedyna atrakcje bo na swoje nie mam co liczyc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:nie mam kochana kaca ani wkurwa ... jestem ciekawa jak Wy byście zareagowały na takie żarty
Kochanie mysmy mialy na mysli ze chcemy zebys zostala a wymyslilas co innego...przciez wiadomo bylo ze to nie twoja wina byla ani nic...to tylko zart....tak jak czasami mowimy ze ktos sprzatanie wymyslil albo pojscie do pracy a wiadomo ze mus...no kochanie...przeciez wszystkie wiemy jaka sytuacja byla wczorajmarnut, rybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć staraczka
!
Ja to "znajomych sobie wymyśliła" nie odebrałam tak, ze ich sobie zmyśliłaś, tylko że stawiasz ich wyżej od nas, rozumiesz?
Tak jak moja córa upiera się, że będzie jadła lody zamiast obiadu, też często mówię jej "Ta, lody sobie wymyśliła!"rybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny