Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem kurwa zabiłyście mnie dzisiaj
No dobra więc tak przepraszam za moje pochopne odebranie tego ... nie jestem spięta ani wkurwiona po prostu tak dużo się tutaj kurwa wydarzyło ostatnio że czasem to trzeba uważać co się pisze ... i nawet jakby to było serio to i tak bym stąd nie poszła ja nie z tych co pierdolną focha i trzasną drzwiamina szczęście bo tak to pewnie mnie tu już nie było .... ale wiecie co p[opłakałam się bo myślałam że wy tak serio i tak nawet do męża mówiłam że kurwa to ja się czasem z tobą kłocę że siedzę na forum a tu takie coś
Szczerze przepraszam na przyszłość nie będę tak brala wszystkiego do siebie . Głupio mi teraz....
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Jestem kurwa zabiłyście mnie dzisiaj
No dobra więc tak przepraszam za moje pochopne odebranie tego ... nie jestem spięta ani wkurwiona po prostu tak dużo się tutaj kurwa wydarzyło ostatnio że czasem to trzeba uważać co się pisze ... i nawet jakby to było serio to i tak bym stąd nie poszła ja nie z tych co pierdolną focha i trzasną drzwiamina szczęście bo tak to pewnie mnie tu już nie było .... ale wiecie co p[opłakałam się bo myślałam że wy tak serio i tak nawet do męża mówiłam że kurwa to ja się czasem z tobą kłocę że siedzę na forum a tu takie coś
Szczerze przepraszam na przyszłość nie będę tak brala wszystkiego do siebie . Głupio mi teraz....
kochamy cie ale rozumie twoje troszke leki wiem ze po tym co tu bylo jest malenki strach
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:NO W KONCU JESTES
ale Mysiu my cie przeciez tutaj kochamy
a teraz otrzyj lezki i becz ale ze smiechu
jak ci sie podobal smierdzacy temacik?
A zajebiście powiem Ciuśmiałam się
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka - moja dewiza: dzień bez poczucia się jak idiotka dniem straconym
.
Dziewczyny - dzięki za chęć pomocy. Przyplątało się takie cuś na wątek 30tek i jeśli zacznie biadolić na codzień, to ja to ciężko widzę
. Dlatego staram się zaszczepić odrobinę optymizmu/powściągliwości w dziewczęciu
.
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny