X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    jak nie wchodzi to noga popchaj :P
    kuzwa cwalinko ty moja ja pisze a twoje posty se zawsze wczesniej wchodza co to ma byc ja pytam???

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Staraczka - moja dewiza: dzień bez poczucia się jak idiotka dniem straconym :D.

Dziewczyny - dzięki za chęć pomocy :D. Przyplątało się takie cuś na wątek 30tek i jeśli zacznie biadolić na codzień, to ja to ciężko widzę :/. Dlatego staram się zaszczepić odrobinę optymizmu/powściągliwości w dziewczęciu ;).
    Ja pisałam dalej na innym forum tez jak tutaj ale jak przyszla dziewczyna i wtedy jak pisałam co się wydarzyło w szpitalu i ona mi wyjeżdża nie łam się weźcie się do roboty od razu i że ona właśnie czeka na skrobanke w 4 tyg i już kilka razy stracila ciąże uśmiechając się przy tym to padlam ... już nie pamiętam tej rozmowy ale masakra normalnie ... albo też właśnie jest kilka co piszą cały czas dzień w dzień to samo bo mi nie wyszło bo mnie cycki nie bolą nie mam zżadnych objawow smutają płaczą i tak w kołko i piszesz cały czas nie załamuj się czekaj nie myśl o tym popiszmy o czym innym ale one dalej swoje to już nie ma co walczyć :( rozumiem to że walka o ciaże jest smutna ale bez jaj

marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    kuzwa cwalinko ty moja ja pisze a twoje posty se zawsze wczesniej wchodza co to ma byc ja pytam???
    no coz nie wiesz ze ja zawsze mam pierwszenstwo :D

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ja pisałam dalej na innym forum tez jak tutaj ale jak przyszla dziewczyna i wtedy jak pisałam co się wydarzyło w szpitalu i ona mi wyjeżdża nie łam się weźcie się do roboty od razu i że ona właśnie czeka na skrobanke w 4 tyg i już kilka razy stracila ciąże uśmiechając się przy tym to padlam ... już nie pamiętam tej rozmowy ale masakra normalnie ... albo też właśnie jest kilka co piszą cały czas dzień w dzień to samo bo mi nie wyszło bo mnie cycki nie bolą nie mam zżadnych objawow smutają płaczą i tak w kołko i piszesz cały czas nie załamuj się czekaj nie myśl o tym popiszmy o czym innym ale one dalej swoje to już nie ma co walczyć :( rozumiem to że walka o ciaże jest smutna ale bez jaj
    Trafiłaś w sedno.

rybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walka o ciaz jest czescia naszego zycia, musimy miec tez cos innego bo bysmy zwariowaly inaczej

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    no dobra a teraz sie juz niewstydz i juz tak nierob bo damy po pupie wolam cie i wolam a ty tam czytalas i czytalas :-) jak po imprezie??? zmeczona jestes???
    a tam impreza posiedzieliśmy do 1 i tyle ja wypilam jednego drina z bacardi mąż też nie pił dzisiaj do pracy na 11 idzie ... tu nie ma z kim imprezować serio :P :P

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    walka o ciaz jest czescia naszego zycia, musimy miec tez cos innego bo bysmy zwariowaly inaczej
    dokładnie :)

rybka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę wykresy podglądnać :P

rybka, marnut lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    a tam impreza posiedzieliśmy do 1 i tyle ja wypilam jednego drina z bacardi mąż też nie pił dzisiaj do pracy na 11 idzie ... tu nie ma z kim imprezować serio :P :P
    to niemoglas nas zawolac??? przez skeypa bysmy wszystkie pily a co :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    muszę wykresy podglądnać :P
    gdzie siedz tu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    to niemoglas nas zawolac??? przez skeypa bysmy wszystkie pily a co :-)
    :) :) no no trzeba zrobić imprezę przez skype :P tylko z mlekiem bo wszystkie w ciąży :P

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    gdzie siedz tu :P
    podglądam na innej karcie jestem :D

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASHA!!!!!!!!!!!!!! ASHA !!!!!!!!!!!!!!!!! ASHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHOC TY SZYBKO!!!!!!!!!!!!! KURDE WOLAM DZIS I WOLAM AZ JUZ BOLI MNIE GARDLO

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    podglądam na innej karcie jestem :D
    no masz szczescie

a jak torcik?

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ASHA!!!!!!!!!!!!!! ASHA !!!!!!!!!!!!!!!!! ASHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHOC TY SZYBKO!!!!!!!!!!!!! KURDE WOLAM DZIS I WOLAM AZ JUZ BOLI MNIE GARDLO
    Asha ogarnia gary iw stawia papu

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no masz szczescie

a jak torcik?
    dobry :D :D podobal się :P

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    dobry :D :D podobal się :P
    a maz zaskoczony?

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Asha ogarnia gary iw stawia papu
    niech ogarnia pozniej te gary no!!!! szybko asha!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a maz zaskoczony?
    wiedział że robię :) ale nie myślał że będę się produkować z robieniem kucharza itd. :D śmial się tylko że on taki brązowy nie jest :D :D dobrze było :)

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    wiedział że robię :) ale nie myślał że będę się produkować z robieniem kucharza itd. :D śmial się tylko że on taki brązowy nie jest :D :D dobrze było :)
    to super ze maz zadowolony i ogolem ze bylo fajnie i super ze wpadlas do nas <3

‹‹ 2965 2966 2967 2968 2969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ