Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Staraczka - moja dewiza: dzień bez poczucia się jak idiotka dniem straconym
.
Dziewczyny - dzięki za chęć pomocy. Przyplątało się takie cuś na wątek 30tek i jeśli zacznie biadolić na codzień, to ja to ciężko widzę
. Dlatego staram się zaszczepić odrobinę optymizmu/powściągliwości w dziewczęciu
.
rozumiem to że walka o ciaże jest smutna ale bez jaj
marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Ja pisałam dalej na innym forum tez jak tutaj ale jak przyszla dziewczyna i wtedy jak pisałam co się wydarzyło w szpitalu i ona mi wyjeżdża nie łam się weźcie się do roboty od razu i że ona właśnie czeka na skrobanke w 4 tyg i już kilka razy stracila ciąże uśmiechając się przy tym to padlam ... już nie pamiętam tej rozmowy ale masakra normalnie ... albo też właśnie jest kilka co piszą cały czas dzień w dzień to samo bo mi nie wyszło bo mnie cycki nie bolą nie mam zżadnych objawow smutają płaczą i tak w kołko i piszesz cały czas nie załamuj się czekaj nie myśl o tym popiszmy o czym innym ale one dalej swoje to już nie ma co walczyć
rozumiem to że walka o ciaże jest smutna ale bez jaj
rybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no dobra a teraz sie juz niewstydz i juz tak nierob bo damy po pupie wolam cie i wolam a ty tam czytalas i czytalas
jak po imprezie??? zmeczona jestes???
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:a tam impreza posiedzieliśmy do 1 i tyle ja wypilam jednego drina z bacardi mąż też nie pił dzisiaj do pracy na 11 idzie ... tu nie ma z kim imprezować serio
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:wiedział że robię
ale nie myślał że będę się produkować z robieniem kucharza itd.
śmial się tylko że on taki brązowy nie jest
dobrze było
Cwalinka lubi tę wiadomość