Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a co u rodziny owulowac niemozna??? pojda se do lazienki zrobia co trzeba i se wroca do stolu
. Inaczej mogłabym odebrać rodzinie przy stole apetyt
.
Staraczka - dziękuję za wyjaśnienie, bo ja nic o tych zastrzykach nie wiem. Ani jak to działa ani kiedy.
rybka, Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:znikam, bo pracuję!!!!!!!! ciężko okropnie
i jako, że się dziś spóźniłam, to wyjdę 15:50, żeby się przypadkiem nie przepracować
.
25staraczka25, rybka, dotik, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Chyba bym sobie knebel musiała w zęby włożyć i ssawkę między nogi
. Inaczej mogłabym odebrać rodzinie przy stole apetyt
.
Staraczka - dziękuję za wyjaśnienie, bo ja nic o tych zastrzykach nie wiem. Ani jak to działa ani kiedy.
To Miki jest ekspertem w tych dziedzinach
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadrobilam
Rybcia cos zazywala? ze taki humorek
ja szybko przygotowuej obiadek, potem wskakuje wstroj portowy mlod aprzygotowuje,lecimy n jej zajecia potem na moje, pozniej szybkie mini zakupy i do domciu wykacpiac sie bo znajomi pozniej przyjda25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:nadrobilam
Rybcia cos zazywala? ze taki humorek
ja szybko przygotowuej obiadek, potem wskakuje wstroj portowy mlod aprzygotowuje,lecimy n jej zajecia potem na moje, pozniej szybkie mini zakupy i do domciu wykacpiac sie bo znajomi pozniej przyjda
starczy Ci czasu tyle tego jest że mi by brakło popołudniarybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny