Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOt i streszczenie for U, Redrybka wrote:hm...witam cie ponownie...a wiec tak Mikusia wyniki ma super
ale jakie te badania zabij a niepamietam
asha do tej pory wyciaga zakupy
staraczka szuka zajecia se zeby glowy nie macic tylko ciaza wspanialy pomysl
amelki jeszcze niebylo...
dotik pojawia sie i znika
cwalinka niedawno se poszla bo skonczyla se prace i ma plana zakladac se podlogowke ale kasy nimaRedhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ze 2 strony wcześniej pytałam o to samo co Ty i takie streszczenie Rybka na poczekaniu wymodziła
.
Kurde, córka mi chrapie! Trzeba ją będzie szybko za mąż wydać, bo spać się nie da
.
O dziwo nie było. Ale tak na wszelki wypadek: smile and wave
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 17:02
Redhotka, rybka, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja sie zbieram
kurde ktos mi dziecko podmienil, byla w miare greczna madra a teraz, no nie poznaje jejma glupie zagrywki niefajne zachowania
czy a tak przedszkole moze na nia wplynac?
kopiuje pewnie zachowania innych dzieciaków, myślę,że powinnaś od razu reagować, pokazać, że przekracza granice, bo pewnie sprawdza jak daleko się może posunąć i na ile pozwoliszrybka, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja sie zbieram
kurde ktos mi dziecko podmienil, byla w miare greczna madra a teraz, no nie poznaje jejma glupie zagrywki niefajne zachowania
czy a tak przedszkole moze na nia wplynac?
A przykład na pewno ma dobry z przedszkola także tylko chyba cierpliwości Ci życzę i duuużo rozmow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny