Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Może kiedyś jak mi się robota znudzi zmienię profesję i będę TIRÓWKĄ...
Nie - nie Panią przy drodze, tylko tą za kierownikiem... :]
W końcu połowę prawa jazdy już mam!
spróbować zawsze możesz przecież prowadzi się prawie tak samo tylko duże jest i przy skrętach zachodzi -
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:no no dobrze że to zaznaczyłaś ale za kierownikiem tez dziwnie brzmi rozumiem że chodziło Ci o kierownicę
spróbować zawsze możesz przecież prowadzi się prawie tak samo tylko duże jest i przy skrętach zachodziNo i kurs jakiś przewozu rzeczy... Czas pokaże!
Praca męcząca i w trasie, ale jakoś mnie pociąga...marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Próbować nie muszę - mam kat. C, musiałabym tylko E dorobić czyli na naczepę...
No i kurs jakiś przewozu rzeczy... Czas pokaże!
Praca męcząca i w trasie, ale jakoś mnie pociąga...na pewno męcząca
ja nie wiem jak to jest
tiry mnie nie "pociągają" duże osobówki jedynie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 18:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Chyba nie ogarniam...
1.wszyscy wiemy czym zajmują się tirówki, tak? Takie ssaki leśne.
2. stwierdziłaś, że chcesz być "TIRówką za kierownikiem" (i myślałaś biedna, że powstrzyma nas to od skojarzeń),
3. na co ja odpowiedziałam, że zwał jak zwał "TIRówka", "asystentka" czy "nagasuka" (z japońskiego: sekretarka)- kwestia nazewnictwa li tylkoa spotkać można wszędzie i "za kierownikiem" często takie łażą
za Prezesami też
Czy teraz ogarniasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 18:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Red, łopatologicznie:
1.wszyscy wiemy czym zajmują się tirówki, tak? Takie ssaki leśne.
2. stwierdziłaś, że chcesz być "TIRówką za kierownikiem" (i myślałaś biedna, że powstrzyma nas to od skojarzeń),
3. na co ja odpowiedziałam, że zwał jak zwał "TIRówka", "asystentka" czy "metresa" - kwestia nazewnictwa li tylkoa spotkać można wszędzie i "za kierownikiem" często takie łażą
za Prezesami też
Czy teraz ogarniasz?
Żart.
TIRówka = żaden stwór leśny, tylko POWAŻNA DAMA za kierownicą samochodu ciężarowego, a konkretniej ciągnika siodłowego z naczepą...25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny